vas silis
AVClub Enthusiast
- 26 May 2008
- 834
- Ε, καλά, εσύ δικαίως, την αξίζεις την ευθανασία.
- Ποια ευθανασία; Εμένα τα νύχια ήρθα να μου κόψουν...
Καλό... :a0210:
- Ε, καλά, εσύ δικαίως, την αξίζεις την ευθανασία.
- Ποια ευθανασία; Εμένα τα νύχια ήρθα να μου κόψουν...
Ηλικιωμένος έχει ζήσει τη ζωή του σύμφωνα με το λόγο του Θεού προετοιμαζόμενος όλη του τη ζωή για τη συνάντηση με τον Άγιο Πέτρο. Κάποια μέρα και πλήρης ημερών πεθαίνει.
Στη συνάντηση του με τον Άγιο Πέτρο λέει το όνομα του και ο Άγιος ανοίγει το μεγάλο βιβλίο του και βρίσκει τα έργα του γέροντα..
Ααα, του λέει, εσείς σεβάσμιε γέροντα είστε σωστός άγιος, λίγοι σαν έχουν έρθει εδώ.
Ευχαριστημένος ο γέροντας πού δικαιώθηκε για τις θυσίες που έκανε στη ζωή του, ακούει τον Άγιο να του λέει ότι ο Παράδεισος είναι ανοιχτός για αυτόν «Δεύτερη πόρτα δεξιά είναι ο Παράδεισος, περάστε»
Προχωρώντας προσπερνάει από τη πρώτη πόρτα που ήταν η κόλαση. Κοιτά μέσα και βλέπει μια μεγάλη αίθουσα όπου ελάμβανε χώρα μια πολυτελής δεξίωση με χορό Φωταψίες, πλούσια διακόσμηση, κύριοι με σμόκιν να χορεύει με ντάμες ντυμένες με βραδινές τουαλέτες κλπ.
Κουνώντας το κεφάλι του για τους αμαρτωλούς προχωρά και φτάνει στη πόρτα του παραδείσου.
Περνάει μέσα και συναντά μέσα σε ένα σεμνό και ταπεινό χώρο μερικούς ακόμα γέροντες να απολαμβάνουν άλλοι το βραδινό γιαουρτάκι τους και άλλοι το χαμομηλάκι τους. Τους καλησπερίζει και κάθεται σε μια αναπαυτική πολυθρόνα. Αμέσως μια ευγενική γκουβερνάντα του φέρνει παντόφλες, μια κουβέρτα να σκεπάσει τα πόδια του και ένα μαξιλάρι για τη πλάτη και του παίρνει παραγγελία για ένα γιαουρτάκι.
Ο γέροντας ευχαριστημένος από την περιποίηση και αφού απόλαυσε και αυτός το γιαουρτάκι ρωτά τους άλλους γέροντες πως τα περνούν στον παράδεισο
Ε όπως τα βλέπεις τα πράγματα. Κάθε μέρα τα ίδια..
Μα τι λέτε δεν έχει κάτι άλλο στο πρόγραμμα δίπλα στη κόλαση έχουν κοτζάμ δεξίωση
Μπα, του απαντάνε, εδώ δεν έχει τέτοια.
Δεύτερη μέρα, τρίτη μέρα, τέταρτη μέρα τα ίδια και ο γέροντας βαρέθηκε και του έσπαγε και τα νεύρα η φασαρία από το γλέντι στη κόλαση που δεν σταμάταγε.
Ααα, θα διαμαρτυρηθώ για το πρόγραμμα στο Άγιο λέει και πάει να τον βρει.
Άγιε μου, του λέει νομίζω ότι εμάς στον παράδεισο μας αδικείτε. Δίπλα στη κόλαση έχουν χοροεσπερίδα κάθε μέρα και εμείς τίποτα.
Και ο Άγιος του απαντά : « και τι να κάνουμε κύριος; Να κλείσουμε ολόκληρη ορχήστρα για πέντε άτομα ; Αμαρτία.... »
Σ' ένα διεθνή διαγωνισμό αστυνομικών υπηρεσιών, προκρίνονται για την τελική φάση η Scotland Yard της Βρετανίας, το FBI και η ΕΛ .ΑΣ.
Φτάνει, λοιπόν, η ώρα της πρακτικής δοκιμασίας, που θα κρίνει ποια αστυνομία θα είναι η νικήτρια. Η επιτροπή του διαγωνισμού εκφωνεί την τελική αποστολή:
«Έχουμε αφήσει ένα κουνέλι στη δασική έκταση που βλέπετε μπροστά σας. Η αστυνομία που θα ανακαλύψει και θα συλλάβει αυτό το κουνέλι, θα είναι η
νικήτρια».
Ξεκινάει πρώτη η βρετανική Scotland Yard, ψάχνει μεθοδικά όλο το δάσος, χτενίζει κάθε πιθανή κρυψώνα και μετά από 3 ημέρες αναλύοντας όλα τα στοιχεία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι:
ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Σειρά έχει τώρα το FBI. Ξεκινάει την έρευνα με ειδικούς θερμικούς ανιχνευτές προηγμένης τεχνολογίας, στοιχεία και πληροφορίες από κατασκοπευτικούς δορυφόρους, τοποθετεί κάμερες, μικρόφωνα, παγίδες, αλλά μετά από 3 ημέρες κι αυτή τίποτα.Γυρνάει στην επιτροπή παραδίδοντας το πόρισμα:
ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ!
Έρχεται τέλος κι η σειρά της ΕΛ. ΑΣ. Οι πράκτορές της εφορμούν στο πυκνό δάσος, με γκλομπς, ασπίδες, χειροπέδες και ορειβατικούς κρίκους. Περνάει μια ώρα κι εμφανίζονται σέρνοντας πίσω τους καταχτυπημένη, καταματωμένη και αλυσοδεμένη μιαν αρκούδα. Με το που τη φέρνουν μπροστά στην επιτροπή η αρκούδα πέφτει γονατιστή και φωνάζει:
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ. ΟΜΟΛΟΓΩ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ !!!
Η σκηνή εξελίσσεται στον Παράδεισο όπου ο Άγιος Πέτρος ελέγχει όλους όσοι θέλουν να μπούν μέσα.
Έτσι, λοιπόν, ρωτάει τον επόμενο (ένα ψηλόλιγνο συμπαθητικό μαυρούλι):
> -Ποιος είσαι και τί έκανες στη Γή;
> -Είμαι ο Μπάρακ Ομπάμα και ήμουνα ο πρώτος μαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ.
> -Πλάκα μού κάνεις;;;!!! Μαύρος πρόεδρος στις ΗΠΑ;;;
> Ναι, σοβαρά μιλάω.
-Και πότε έγινε αυτό;
> -Πρίν από είκοσι λεπτά.
Ένα ζευγάρι, μικρομεσαίας τάξης, κάνει τα ψώνια του στο supermarket.
Περνώντας από το ράφι με τα ποτά, ο άντρας πιάνει ένα μπουκάλι βότκα και το βάζει στο καλάθι μαζί με τ' άλλα ψώνια.
-Τι είναι αυτό???, πετάγεται η σύζυγος.
-Εεεε, βότκα.
-Και πόσο κάνει???
-10 ευρώ.
-Είσαι με τα καλά σου, εδώ δεν έχουμε να φάμε καλά-καλά και πας και μου αγοράζεις βότκες??? 'Αστο γρήγορα πίσω.
Κατέβασε τα αυτιά ο δικός σου και με βαριά καρδιά επέστρεψε το μπουκάλι στη θέση του.
Ολοκλήρωσαν τα ψώνια, κατευθύνθηκαν στο ταμείο να πληρώσουν, όταν ξαφνικά η σύζυγος, αναφώνησε:
-Μισό λεπτάκι, κάτι ξέχασα.
Και έφυγε τρέχοντας προς τους διαδρόμους για να επιστρέψει σε λίγο με ένα κουτάκι στα χέρια.
-Τι είναι αυτο??? σειρά του συζύγου να ρωτήσει.
-Εεεε, κρέμα προσώπου.
-Και πόσο κάνει???
-67 ευρώ.
-Είσαι σοβαρή? Εμένα δεν με άφησες να πάρω μια βότκα με 10 ευρώ και πήγες κι έδωσες 67 για μια κρέμα?!?!?!
-Ε..., να..., για να με βλέπεις πιο όμορφη.
-Τι λες μωρή μαλάκω? Και με 10 ευρώ την ίδια δουλειά θα κάναμε!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.