Παει ενας στο γιατρο διοτι το πεος του εγινε πρασινο.
Στην αιθουσα αναμονης,πιανει την κουβεντα με εναν αλλο κυριο που περιμενε πριν απ'αυτον.
Τον ρωταει λοιπον:"Εσεις γιατι ηρθατε στο γιατρο,τι προβλημα εχετε?"
"Το πεος μου εχει γινει κοκκινο και ανησηχω...",απανταει ο κυριος που περιμενε εκει απο πριν.
"Α,εμενα εχει γινει πρασινο,γι'αυτο ηρθα",απανταει ο αλλος.
"Ας περιμενουμε να δουμε τι θα πει ο γιατρος"ξανααπανταει ο κυριος που περιμενε πρωτος.
Μπαινει λοιπον στο γιατρο ο κυριος που περιμενε πρωτος(με το κοκκινο πεος)
Τον ρωταει ο γιατρος τι προβλημα εχει,και του λεει οτι το πεος του εχει γινει κοκκινο...
Το βλεπει ο γιατρος,φερνει λιγο μπαμπακι και λιγο οινοπνευμα και το σκουπιζει,και φευγει η κοκκινιλα.
"εισαι ενταξει,φυγε!"του λεει ο γιατρος.
Χαρουμενος λοιπον που λυθηκε τοσο ευκολα το προβλημα,βγαινει απο το ιατρειο,και τον ρωταει ο αλλος με το πρασινο πεος τι εγινε.
Του απανταει λοιπον:
"Μου σκουπισε ο γιατρος το πεος με ενα μπαμπακι και οινοπνευμα και εφυγε η κοκκινιλα!"απαντησε αυτος,και εφυγε.
Μπαινει λοιπον αυτος με το πρασινο πεος στο γιατρο,τον ρωταει ο γιατρος τι προβλημα εχει,και του απανταει οτι το πεος του εχει γινει πρασινο...
Το βλεπει ο γιατρος ιδιαιτερα προβληματισμενος και του λεει:
"λυπαμαι,αλλα θα πρεπει να το κοψουμε,δεν υπαρχει θεραπεια"
"Τιιιιι????",απανταει σοκαρισμενος ο αλλος,"μα ο προηγουμενος που μπηκε με το κοκκινο πεος μου ειπε οτι απλα το σκουπισατε με βαμβακι και οινοπνευμα και εγινε οκ,εμενα γιατι....."
Απανταει λοιπον ο γιατρος:
"κοιταξτε να δειτε,αλλο το κραγιον,αλλο η μουχλα...."