To AVClub.gr είναι στο Tapatalk!

Άλλη μια αναβάθμιση και η μαλακια δεν έχει όρια! Αυτό το μπλε κουμπί τι το θέλουν σε εκείνο το σημείο;
Καταρχήν ποιος πιστεύει πως είναι χρηστικό; επίσης, πιο διακριτικό και δίπλα στην ανανέωση δεν μπορούσαν να το βάλουν;
Ανεκδιηγητοι!!!!

Τον τελευταίο καιρό δε μου βγάζει την τελευταία απάντηση παρόλο που το έχω ρυθμισμένο, αντιθέτως με βγάζει πολλές σελίδες πίσω, έχετε ιδέα περί τούτου;

Μια ζωη ηλιθιες και αχρηστες αναβαθμίσεις που χαλανε ο, τι καλο υπαρχει και προσθετουν νεα άχρηστα.
Τωρα εχουμε το κουμπι με το μολυβι ακριβώς εκεί που σκρολαρουμε. Φυσικά το οτι έχουμε νεο πμ είναι άχρηστο feature εδω και 5 αναβαθμίσεις τουλάχιστον.

Εν τω μεταξυ συνεχιζει να μου εμφανιζει στη στηλη "με συμμετοχη" νηματα στα οποια δεν εχω συμμετοχη και σα να μη φτανει αυτο το διαβαζω κλεινω την εφαρμογη ξανανοιγω και μου βγαζει αδιαβαστο το ιδιο νημα την ιδια απαντηση. Δεν υπαρχει τροπος να διαγραψω το ιδιο νημα που δεν εχω συμμετοχη, αφου το διεγραψα γιατι συνεχιζει να μου το εμφανιζει στα συμμετεχοντα; Μπορουμε σα φορουμ να στειλουμε μια ομαδικη επιστολη με συγκεντρωμενα ολα μας τα προβληματα μπας και κανουμε κατι;

Μενού ..ρυθμίσεις....Διαχειριστής εφαρμογών..... Εκεί πας στο κομμάτι "έγινε λήψη" Βρίσκεις την εφαρμογή Tapatalk πατάς επάνω της και θα βρεις κουμπί Εκκαθ. μνήμης
(clear cache)

Το παράδειγμα είναι απο το δικό μου galaxy s5

Κατσε γιατι εσεις ειστε νεοι εγω με το s2 και gingerbread ειμαι ακομη.:D

Μπαα τιποτα αμςσως μετα πηγα να δω απαντηση στην κατηγορια δορυφορικων και μ εβγαλε 5 σελιδες πισω.:confused:

Νέα αναβάθμιση και πλέον αν ανοίξω το tapatalk συνέχεια μου έρχονται ειδοποιήσεις για τα νήματα που συμμετέχω. Πρέπει να επιλέξω "αναγκαστική διακοπή" για να σταματήσουν. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το πως να σταματήσουν να έρχονται οι ειδοποιήσεις;

Tapatalk --> Γρανάζι πανω δεξια --> settings --> Site notifications --> Timeliness --> None και ξεμπερδευεις.

Tapatalk --> Γρανάζι πανω δεξια --> settings --> Site notifications --> Timeliness --> None και ξεμπερδευεις.

μέχρι την επόμενη ενημέρωση σε 15 μέρες που θα το βάλουν αλλού ή θα σκεφτούν κάτι άλλο τα αστέρια....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ρε παιδιά
ας πούμε ότι θέλουμε να βάλουμε εικόνα από το tapatalk στο φόρουμ.
όταν πατας τον συνδετήρα σου βγάζει δυό επιλογες.
Από συλλογή ή από κάμερα.
ό,τι και να διαλέξω απλά διαλέγει μια εικόνα ή τραβάει μιά.
Μετά τίποτα.
Μαυρίζει η οθόνη και με τις υγείες σας.

πώς δουλεύει αυτό το πράμα?

Έτσι δουλεύει και το έχω δοκιμάσει με επιτυχία. Μήπως bug του tapatalk;

Σου έχω ξαναπεί ν αλλάξεις τον Κινέζο. ..:flipout:

:grandpa: Θα γίνει και αυτό.....Πάω στο ΙΚΑ τώρα για το επίδομα.......:huh2: Έτσι όπως είμαι ένα διμηνιαίο το χω σίγουρο!!!!:flipout:
Κάπως έτσι θα περάσω από κανα μαγαζί!

Υπάρχει και ή μόνιμη λύση για να απαλλαγειτε από τα notifications από τα settings -> app του Android. Απλά ξετικαρετε το show notifications.

PS. Επιλέγω την εικόνα από το gallery και το Tapatalk μου την εισάγει στο μύνημα κανονικά. Που είναι ή μαύρη οθόνη? Δοκιμάστε να ξετικαρετε το image editor από τις ρυθμίσεις του Tapatalk.

3c7cbe4e71d7963148e1adef01aa8ba0.jpg

Δοκιμή

όπως βλέπεις τίποτα.

το παραπάνω το έστειλα από το tapatalk.
Εγραψα δοκιμή.
πήγα στον συνδετήρα διάλεξα εικόνα.
Μου μαύρισε την οθόνη και μετά με γύρισε στο σωμα του ποστ.

ό,τι είδες είδα.

για απενεργοποιησε το image editor του tapatalk... η εγκατέστησε το snapseed απο το google store!