To AVClub.gr είναι στο Tapatalk!

Αναβάθμιση σήμερα και επιτέλους έφτιαξε το μενού, κοινώς ούτε ερωτηματικά ούτε λανθασμενοι τόνοι. Άλλαξε επίσης η γραμματοσειρά και το μενού των κατηγοριών, όσον αφορά το interface. Θετικές αλλαγές αν μη τι άλλο.

Ναι κάτι έγινε προς το καλυτερο! Το κακό είναι οτι έχει διαφορετική αγγλική και ελληνική γραμματοσειρά ,πράγμα το οποίο το μετέφερα στους developers. Πάντως σίγουρα ειναι παλι χρηστικό.

Ξέρει κάποιος να με βοηθησει στο εξης?
Οταν στο ταπα εχει ενα λινκ και το χτυπησω μου ανοιγει τον browser κλπ οκ.
Μετα ομως οταν κλεινω τον browser δεν με παει πίσω στο ταπα αλλα μου το κλείνει κι αυτό. Πως το διορθώνουμε να γυρνάμε πισω οπου ειμασταν?

πίσω κουμπί του κινητού κλείνει με τη μία και τον browser ΚΑΙ το νήμα του tapatalk.
Εγώ θέλω να ξαναγυρίσω στο νήμα από όπου πήρα το link.

πίσω κουμπί του κινητού κλείνει με τη μία και τον browser ΚΑΙ το νήμα του tapatalk.
Εγώ θέλω να ξαναγυρίσω στο νήμα από όπου πήρα το link.

τι εννοεις? ακούγεται σαν 2 φορές το back οπως το λες.

ειμαι στο tapatalk, παταω ενα link, μου ανοίγει ο browser, παταω το back, με γυρνάει πισω στο tapatalk στην οθονη με το post που πατησα το link.

Σάκη εμείς έχουμε σοβαρό κινητό που κανει σωστα τις κινήσεις !!!!

τι εννοεις? ακούγεται σαν 2 φορές το back οπως το λες.

ειμαι στο tapatalk, παταω ενα link, μου ανοίγει ο browser, παταω το back, με γυρνάει πισω στο tapatalk στην οθονη με το post που πατησα το link.
1 back. ...
S3.
Προφανώς καπου παιζει μια ρυθμιση.
Αυτην ρωταω

Ναι ακόμα δεν το λες και τέλειο αλλά σε σχέση με το προηγούμενο κατασκεύασμα είναι καλύτερο.