To AVClub.gr είναι στο Tapatalk!

Έκανα remove την εφαρμογή, ξαναέκανα εγκατάσταση και login στο tapatalk account, βρήκα πάλι το forum, add, log in με το id αλλά ξανά banned.
Με ipad 2 προσπαθώ να μπώ, τελευταία έκδοση λογισμικού αλλά αρνείται..
 
Δεν ξέρω αν είναι υπεύθυνο το site ή το tapatalk μα καλό θα ήταν να διορθωθεί το ορθογραφικό λάθος " μυνήματα" στο μενού, με το σωστό.
 
Το γνωρίζω.Αθήνα δεν το χρησιμοποιώ επειδή έχω το laptop.Τώρα που πήγα στο χωριό άνευ laptop, έπρεπε να προσαρμοστώ στο ταπεινό iphone 3gs των 3.5" και η χρήση του tapatalk ήταν επιβεβλημένη.Δεν με κούρασε καθόλου και θεωρώ πολύ σωστή την κίνηση του φόρουμ να επενδύσει εκεί και όχι σε app.Άλλα φόρουμ την έχουν πατήσει άσχημα με το app.
 
Σε windows phone 8.1 το φορουμ δεν ανοιγει στο tapatalk, μου εμφανιζει error message...

movedPermanently: Moved Permanatly<html><head><title>301 moved Permanatly</title></head><bodt bgcolor="white"><center><h1><301 moved permantly></h1></center><hr><center>nginx</center></body></html>

There are conectivity issues, or forum is unavaiable, please try again later
 
Δοκίμαστε να σβήσεις το avclub.gr και να το ξαναπροσθέσεις απο τον κατάλογο του tapatalk.
 
Εκανα update το tapatalk στον server. Για δοκιμασε παλι να διαγράψεις το avclub.gr απο το tapatalk και να το ξαναπερασεις.
 
το έκανα .... τζίφος!
Έσβησα και το tapatalk και το ξαναπέρασα, έσβησα το λογαριασμό μου και τον ξαναέβαλα.
Όταν πάω να μπω σε κάποιο νήμα του δικού μας (ΜΟΝΟ) φόρουμ με πετάει έξω με το ... "error - you have been banned" , ti sto kalo ?
 
το έκανα .... τζίφος!
Έσβησα και το tapatalk και το ξαναπέρασα, έσβησα το λογαριασμό μου και τον ξαναέβαλα.
Όταν πάω να μπω σε κάποιο νήμα του δικού μας (ΜΟΝΟ) φόρουμ με πετάει έξω με το ... "error - you have been banned" , ti sto kalo ?
Αν το κάνει και στον Τάκη, it's a feature :p