To AVClub.gr είναι στο Tapatalk!

Φτιάξε ενα δεύτερο account δοκιμαστικο και μπες να δουμε αν εχει το account σου θέμα. Θα στο σβήσω μετά.

Βρε σεις κάτι μυστήριο συμβαίνει σήμερα. Λαμβάνω στο tapatalk (Galaxy S4 και iPadAir2) ειδοποιήσεις για τα quotes μου μετά από μισή - μια ώρα, αφού έχω ήδη απαντήσει (στον υπολογιστή) και έχουν περάσει σελίδες επί σελίδων. Έχει κανείς ιδέα;

Το Tapatalk από την 4.10 και μετά για Android είναι πλήρως επανασχεδιασμενο με πολύ αρνητικό feedback από χρήστες.

Προσωπικά εκτός του ότι το βρήκα άθλιο παρατήρησα και πρόβλημα με τα ελληνικά των το τίτλων των κατηγοριών του forum μας.

Προτείνω να κρατήσετε backup το 4.9.5 όσοι δεν έχετε κάνει update ακόμα.

Όποιος θέλει το παλιό apk ας ρίξει μια ματιά εδώ:

http://forum.xda-developers.com/and...jor-change-t2971058/post57450336#post57450336

Συμφωνώ και επαυξάνω! Δεν μπορώ να καταλάβω πως τους ήρθε να κάνουν όλες αυτές τις αλλαγές, μιας και δεν υπήρχε λόγος. Είμαι σίγουρος πως θα έρθει νέο update οσονούπω.

Αν δεν αλλάξει σύντομα θα επιλέξω την mobile έκδοση του φόρουμ μας. Με ένα άλλο να δω τι θα κάνω.......
Πάντως στο ios η προηγούμενη έκδοση ήταν καλύτερη. Τις χαζομάρες περί log in κλπ. στο tapatalk, διαφημίσεις δεν έχει.

Η γκαβος είμαι η σε μένα με λολιποπ δεν έχει θέμα... Και τα Ελληνικά στους τίτλους μια χαρά είναι..

Με 4.4.2 πολλά ερωτηματικά, αλλού για αλλού οι τόνοι. Το interface τραγικό, το μενού γιατί το άλλαξαν ένας Θεός ξέρει.

Αθλιο το νεο design. Προς το παρων παραμενω και εγω στην παλιοτερη εκδοση που imho ειναι αψογη.

Επισης μου ζητησαν οι dev να τους δωσω το skype μου για να κανουμε chat. Ακομα δεν μου εχουν στειλει request αλλα ελπιζω να γινει, εχω να τους προτεινω καποια πραγματα.

Υπάρχει τρόπος να γυρίσουμε στην προηγούμενη έκδοση...;
Το έβαλα στο τάμπλετ και έχω φτάσει στο σημείο να μην το ανοίγω καθόλου.....

Φρικτό interface.
Πως πάμε πίσω?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το λινκ sfortis δεν κανει τίποτα

Πατήστε στο Google την έκδοση που θέλετε, κατεβάστε την και κάντε εγκατάσταση

Σε backup εχω μονο την 4.4.3

Κατεβάζω την 4.9.5 αλλα δεν ανοίγει η ληψη

Φρικτό interface.
Πως πάμε πίσω?

Το λινκ sfortis δεν κανει τίποτα

ανοιξε το link μου και πάτα κατω δεξια το Download , οχι το "Get it on Google Play".

7RReIje.jpg