Το AVCLUB και στην Consumer Electronics Show 2007!!!

Απάντηση: Re: Το AVCLUB και στην Consumer Electronics Show 2007!!!

Και τι μπορουμε να κανουμε γι 'αυτο? ;)

Καλη αρχη ειναι μια γνωριμια με τον πατερα μαλλον Ντινο! :flipout::flipout::flipout: :grinning-smiley-043

ειμαστε λιγο offtopic guys το θεμα κλειδωνει τωρα

παρακαλειται το μελος Leonor Goumas να επικοινωνησει με πμ μαζι μου παραυτα!!!!

μισο λεπτο ομως να παρκαρω την F40 διπλα στο Ηermes μια και αργησα απο το προηγουμενο ραντεβου με τον αντιπροσωπο της Feretti για το 40 μετρο και εχω να παω και για το χρωμα στην μοκετα του Gulfstream G550

αντε να δω πως θα τα προλαβω

ειμαστε λιγο offtopic guys το θεμα κλειδωνει τωρα

παρακαλειται το μελος Leonor Goumas να επικοινωνησει με πμ μαζι μου παραυτα!!!!

μισο λεπτο ομως να παρκαρω την F40 διπλα στο Ηermes μια και αργησα απο το προηγουμενο ραντεβου με τον αντιπροσωπο της Feretti για το 40 μετρο και εχω να παω και για το χρωμα στην μοκετα του Gulfstream G550

αντε να δω πως θα τα προλαβω

Πως φαινεται οτι λες ψεμματακια ...
1. Το Feretti γραφεται με 2 "r" , δλδ Ferretti.
2. Δεν υπαρχει 40 μετρο...

Προσεξε μην τρυπησει την οθονη η μυτη σου .... Πινοκιο !!!

λοιπον συντομα ανοιγω νεο θεμα για τις παραλαβες των προσκλησεων

αντε να ξαναμπουμε στο πνευμα

Re: Απάντηση: Το AVCLUB και στην Consumer Electronics Show 2007!!!

Μπράβο.:grinning-smiley-043

Αυτή η έκθεση μου "πάει" και περισσότερο διότι ούτε εγώ είμαι χαι-εντάς (όχι πως θα λείψω βέβαια..:BDGBGDB55:)

Συγχαρήκια..:operator:

Μήτσο, πήρες κιλά στην Μύκονο ή μου φαίνεται?

στα πλαισια της επεκτασης του Κλαμπακιου και εκτος Ελλαδος μετα απο αποφαση του ομιλου το Γιοχανεσπουργκ επιλεχθηκε παμψηφει

παρακληση προς τον Διαχειριστη της εκτος(μιας και μιλαμε για εκτος Ελλαδος)να παραλαβει εισιτηρια διαπιστευτηρια

εκ του ομιλου

ο Προεδρος ο Γραμματευς

Αν δεν έχουν συμπληρωθεί ακόμα οι 150 θα ήθελα και εγώ μια πρόσκληση.
Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Το AVCLUB και στην Consumer Electronics Show 2007!!!

στα πλαισια της επεκτασης του Κλαμπακιου και εκτος Ελλαδος μετα απο αποφαση του ομιλου το Γιοχανεσπουργκ επιλεχθηκε παμψηφει

παρακληση προς τον Διαχειριστη της εκτος(μιας και μιλαμε για εκτος Ελλαδος)να παραλαβει εισιτηρια διαπιστευτηρια

εκ του ομιλου

ο Προεδρος ο Γραμματευς

Α ρε λιγούρι... μια κοπέλα μπήκε στο κλάμπ (σου πέταξε κι ένα ακριβά γούστα και τσίμπησες), και αμέσως να την πέσεις φαρδιά πλατιά. Δεν θα μάθεις ποτέ....:flipout::flipout: