ΤΟ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HIGH-END! Μια ακόμη πρωτιά!

Επειδή όλο το στήσιμο του χώρου απαιτεί χέρια,
είμαι στην διάθεση των διοργανωτών.
.
.
.
..

Και φυσικά θα έρθω μαζί με την φωτογραφική μου
Μηχανή….(μικρή και πενιχρή αλλά την «δουλειά» της την κάνει !)
Όλοι από εκεί θα περάσετε !!! χε χε χε

Re: Απάντηση: ΤΟ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HIGH-END! Μια ακόμη πρωτιά!

Φυσικά πρεπει να παίζει στο περιπτερο ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ απο ολα τα είδη γιατι χωρις music ειμαστε Vclub σκέτο.

διαλέξτε ποιόν θέλετε υπεύθυνο προγράμματος:
επιλογές 2

Μανωλάκος
Λυμπερόπουλος....

:drummer:

Αν με βαλετε εμενα σε καμμια βαρδια ,μπορω εκεινη την ωρα να ειμαι υπευθυνος μουσικης?????
Να σου πω εγω πως εκκενώνεις ξενοδοχειο σε 7 λεπτα!!!!!

Κοκαρ σε εχω σε επιφυλακη εσενα.....κι 2-3 αγγαρειες ...ξερεις εσυ

Αν με βαλετε εμενα σε καμμια βαρδια ,μπορω εκεινη την ωρα να ειμαι υπευθυνος μουσικης?????
Να σου πω εγω πως εκκενώνεις ξενοδοχειο σε 7 λεπτα!!!!!

άστο καλύτερα...
υπάρχουν άλλοι πολύ καλύτεροι...:grinning-smiley-043

στην εκκένωση εννοώ...
τι επτά λεπτά.
σε μισόοοοο

στη διάθεσή σας κι εγώ για οτιδήποτε χρειαστείτε (από στησίματα μέχρι ... ξεστησίματα). συγχαρητήρια σε όλους όσους βοηθούν το avclub να παραμένει στην κορυφή του ενδιαφέροντος των ελλήνων χομπιστών της εικόνας και του ήχου!

αγαπητοι φιλοι,συγχαρητηρια που καταφερατε να υπαρχει περιπτερο στην εκθεση αυτη.Αυτο που θεωρω εγω πιο σημαντικο απ'ολα να υπαρχει στο δωματιο ειναι ΚΑΡΕΚΛΕΣ ωστε οποιος επιθυμει να μπορει ν κατσει για λιγο και να κουβεντιασει και να γνωρισει οσους ειναι εκει εκεινη την ωρα,αφου αυτο ειναι και το ζητουμενο νομιζω.Μου εχει τυχει σε προηγουμενες εκθεσεις σε παρομοιους χωρους να μην βρισκω να κατσω με αποτελεσμα να ειμαστε δεκα ατομα ορθιοι και μετα απο λιγο να βαριεμαι και να φευγω.

στη διάθεσή σας κι εγώ για οτιδήποτε χρειαστείτε (από στησίματα μέχρι ... ξεστησίματα). συγχαρητήρια σε όλους όσους βοηθούν το avclub να παραμένει στην κορυφή του ενδιαφέροντος των ελλήνων χομπιστών της εικόνας και του ήχου!

Γειά σου Βαγγέλη!!!!:ernaehrung004:

θα τα πούμε τις επόμενες μέρες...

Απάντηση: Re: ΤΟ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HIGH-END! Μια ακόμη πρωτιά!

αγαπητοι φιλοι,συγχαρητηρια που καταφερατε να υπαρχει περιπτερο στην εκθεση αυτη.Αυτο που θεωρω εγω πιο σημαντικο απ'ολα να υπαρχει στο δωματιο ειναι ΚΑΡΕΚΛΕΣ ωστε οποιος επιθυμει να μπορει ν κατσει για λιγο και να κουβεντιασει και να γνωρισει οσους ειναι εκει εκεινη την ωρα,αφου αυτο ειναι και το ζητουμενο νομιζω.Μου εχει τυχει σε προηγουμενες εκθεσεις σε παρομοιους χωρους να μην βρισκω να κατσω με αποτελεσμα να ειμαστε δεκα ατομα ορθιοι και μετα απο λιγο να βαριεμαι και να φευγω.

Φίλε DimA..

Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.....η επισήμανσή σου θα ληφθεί υπόψη...

Απάντηση: Re: ΤΟ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HIGH-END! Μια ακόμη πρωτιά!

Φιλε DimA, μεινε σιγουρος οτι θα κανουμε καθε τι δυνατον για την καλυτερη χωροταξικη οργανωση του περιπτερου. Ομως μην ξεχναμε οτι η εκθεση διεξαγεται σε ξενοδοχειο και ενα δωματιο ξενοδοχειου, οσο και μεγαλο και αν ειναι, δεν μας επιτρεπει να γεμισουμε τον χωρο με πολλα πραγματα.
Παντως εχουμε ηδη αρχισει τις προετοιμασιες για την καλυτερη δυνατη παρουσια του AVCLUB στην πολυ σημαντικη αυτη εκθεση και ελπιζω να γνωριστουμε ολοι απο κοντα!

Αν και ειμαι λιγους μηνες στο σαιτ, αν και ειχα καιρο να μπω λογω δουλειας, οσο μπορω το παρακολουθω.. Αντε να εχω ποσταρω μια δυο φορες, αλλα μου αρεσει που διαβαζω αποψεις, βεβαια αυτο με κανει αναποφασιστο ακομα πιο πολυ, αλλα που θα παει, ελπιζω στο διμηνο Νοε-Δεκ να αγορασω μια 42 ή 46 που θελω..

Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω κι απο κοντα.. Πολυ καλη κινηση και συγχαρητηρια για τις προσπαθειες. Το καλο παντα α(ντα)μοιβεται -bye-

γιες γιες γιες , η έκθεση γίνεται 200 μέτρα απο το μαγαζί μου heheheheheeee
οποιο μέλος γουστάρει θα υπάχει προθέρμανση για τις ακροάσεις με κέρασμα ουισκάκι , θα εχω τον kokar κρυμένο με κάμερα hd !!!! οπότε το νούσαςςςςς

Aς μην ξεχνάμε ότι αυτή είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρεία μας απο γεννησιμιού του club να γνωριστούμε απο κοντά γιά πρώτη φορά.

σε δωματιο ξενοδοχειου περιμενες να βρεθουμε πρωτη μας φορα ?

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

εχω μια προταση που ΚΑΝΕΙΣ δεν ανεφερε μεχρι τωρα.....

να εχουμε σε περιοπτη θεση στα ρακ μας το BLUESKY......

Αναλαμβανω προσωπικα να το φωτισω οπως μονο μια συσκευη HIEND αξιζει

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!

δυστυχώς για ακόμα μια φορά δεν μπορώ να είμαι κοντά σας....

χαίρομαι όμως σαν μέλος του avclub.gr όπως όλοι μας για όλους μας.