Ωραια μια χαρα εκτυπωνουμε την προσκληση...Δεν θα καταλαβουν ομως πως ειναι πλαστη????κανονικο χαρτι Α4 ειναι...
Μα καλα ειναι δυνατον να βγαζαμε πλαστη προσκληση εκθεσης ?
Δεν είναι πλαστή βρε! Κλώνος είναι.Ωραια μια χαρα εκτυπωνουμε την προσκληση...Δεν θα καταλαβουν ομως πως ειναι πλαστη????κανονικο χαρτι Α4 ειναι...
...Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα, στην είσοδο έχουν δει πολλές τέτοιες προσκλήσεις από εκθέσεις άλλων χρόνων και ξέρουν ότι δεν είναι "πλαστές"...![]()
Να πω ότι δε με κάλυψες;! Ψέματα θα πω!διοτι καλε μου φιλε Cosmos οταν ανοιχθηκε το thread δεν ειχε ακομη αποφασισθει εαν θα συμμετασχει το avclub με δικο του δωματιο οπως και περσι , οποτε οι προσκλησεις μοιραστηκαν κανονικα στα πρωτα 150 μελη που δηλωσαν συμμετοχη
τα υπολοιπα μελη μας θα χρησιμοποιησουν τις προσκλησεις που θα τυπωσουν απο εδω και που τους δινετε η δυνατοτητα οπως ειπες να προσκαλεσουν και φιλους εκτος avclub
Όχι sak, ακυρώθηκε επειδή πολλές αντιπροσωπείες δεν δήλωσαν συμμετοχή.
Να ρωτησω κατι ρε παιδια,και συγνωμη κιολας,αλλα εχω ακομα αμερικες ανασφαλειες ως προς το θεμα της προσκλησης.Τυχαινει και εχω ειδη μια "αφεντικη" που στο πισω μερος της αναγραφει και αλλα μερικα πραγματα οπως τα στοιχεια,ωρεσ διεξαγωγης κτλ.Αυτα δεν υπαρχουν στο banner,θα υπαρξει προβλημα μηπως?
Δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα. Ετσι ηταν και οι προσκλησεις μας πέρυσι.
Σ´ευχαριστώ, Lepton. Σύμφωνα με την πορεία της έκθεσης τα τελευταία χρόνια, μάλλον κερδίσαμε λίγες ώρες απο τη ζωή μας. Αλλά ήταν το θέμα της συνήθειας και των αναμνήσεων απο τις πρώτες εκθέσεις. Κρίμα, ελπίζω πάντως η HIEND που έχει αντίστροφη πορεία (κάθε φέτος και καλύτερα) να μας αποζημιώσει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.