ΤΟ AVCLUB ΣΤΗΝ HIEND SHOW 2008

Θα έρθουμε, θα έρθουμε, αρκεί να δούμε και τίποτε νέο από τους αντιπροσώπους.

Ωραια μια χαρα εκτυπωνουμε την προσκληση...Δεν θα καταλαβουν ομως πως ειναι πλαστη????κανονικο χαρτι Α4 ειναι...

Η προσκληση δεν ειναι "πλαστη". Ειναι official και εχει δωθει απο την διοργανωση ως προσφορα για τα μελη μας και για ευκολια ωστε να μην τρεχετε να παραλαμβανετε απο δω και απο κει. Αν παρατηρησεις εχει επανω τυπωμενο και το avclub.gr. Μα καλα ειναι δυνατον να βγαζαμε πλαστη προσκληση εκθεσης ?

Re: Απάντηση: ΤΟ AVCLUB ΣΤΗΝ HIEND SHOW 2008

Μα καλα ειναι δυνατον να βγαζαμε πλαστη προσκληση εκθεσης ?

Όλα να τα περιμένεις...

Παλιοχαρακτήρες...

:flipout:

Προφανώς ο φίλος εννοεί ότι μπορεί να του την πουν στην είσοδο αν δουν μία πρόσκληση τυπωμένη σε απλό χαρτί και να την πάρουν για πλαστή...
Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα, στην είσοδο έχουν δει πολλές τέτοιες προσκλήσεις από εκθέσεις άλλων χρόνων και ξέρουν ότι δεν είναι "πλαστές"... -bye-

Πάρα πολύ ωραία όλη η φάση με την έκθεση και τις δωρεάν προσκλήσεις μέσω του AvClub!

Ωστόσο δε κρύβω ότι έχω μια απορία με όλο αυτό!
Δηλαδή, από τη στιγμή που πρακτικά διατίθενται ελεύθερα οι προσκλήσεις σε όλα τα μέλη του AvClub και μάλιστα όχι ονομαστικά, άρα ο καθένας μπορεί να την τυπώσει και όσες φορές θέλει και για άτομα δηλαδή εκτός AvClub, τί νόημα είχε η δήλωση αιτήματος απόκτησής τους, στο σχετικό thread που παρεμπιπτόντως έκλεισε με τη συμπλήρωση των 150 αιτημάτων (όσες δηλαδή και οι εκεί δηλωμένες ως διαθέσιμες προσκλήσεις);

Για να μη παρεξηγηθώ, να διευκρινίσω πως εκφράζω απλώς, μια απορρία που μου δημιουργήθηκε. Δεν υπονοώ κάτι περίεργο!

διοτι καλε μου φιλε Cosmos οταν ανοιχθηκε το thread δεν ειχε ακομη αποφασισθει εαν θα συμμετασχει το avclub με δικο του δωματιο οπως και περσι , οποτε οι προσκλησεις μοιραστηκαν κανονικα στα πρωτα 150 μελη που δηλωσαν συμμετοχη

τα υπολοιπα μελη μας θα χρησιμοποιησουν τις προσκλησεις που θα τυπωσουν απο εδω και που τους δινετε η δυνατοτητα οπως ειπες να προσκαλεσουν και φιλους εκτος avclub

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ AVCLUB ΣΤΗΝ HIEND SHOW 2008

...Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα, στην είσοδο έχουν δει πολλές τέτοιες προσκλήσεις από εκθέσεις άλλων χρόνων και ξέρουν ότι δεν είναι "πλαστές"... -bye-

Πάντως και πέρσι και πρόπερσι ήρθα χωρίς πρόσκληση. Έλαμπα από καμάρι όταν τους είπα πως είμαι από το avclub με χαμόγελο που "φώναζε" (σά να είχα πιάσει τον παπά από τα :BDGBGDB55:!!!) και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Απάντηση: Re: ΤΟ AVCLUB ΣΤΗΝ HIEND SHOW 2008

διοτι καλε μου φιλε Cosmos οταν ανοιχθηκε το thread δεν ειχε ακομη αποφασισθει εαν θα συμμετασχει το avclub με δικο του δωματιο οπως και περσι , οποτε οι προσκλησεις μοιραστηκαν κανονικα στα πρωτα 150 μελη που δηλωσαν συμμετοχη

τα υπολοιπα μελη μας θα χρησιμοποιησουν τις προσκλησεις που θα τυπωσουν απο εδω και που τους δινετε η δυνατοτητα οπως ειπες να προσκαλεσουν και φιλους εκτος avclub
Να πω ότι δε με κάλυψες;! Ψέματα θα πω!

Κατάλαβα! Απλά δεν ήξερα σχετικά και ρώτησα γιατί ως γνωστόν: Όποιος ρωτά, μαθαίνει (συνήθως!).

Thanks again!

Ευχαριστώ για την πρόσκληση παιδια. Να ρωτήσω με την ευκαιρία: Η έκθεση ΗΧΟΣ+ΕΙΚΟΝΑ SHOW (ξέρετε, η "κάθε πέρσι και καλύτερα") θα γίνει φέτος; Δεν έχω δει κάποια ανακοίνωση πουθενά.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια,και συγνωμη κιολας,αλλα εχω ακομα αμερικες ανασφαλειες ως προς το θεμα της προσκλησης.Τυχαινει και εχω ειδη μια "αφεντικη" που στο πισω μερος της αναγραφει και αλλα μερικα πραγματα οπως τα στοιχεια,ωρεσ διεξαγωγης κτλ.Αυτα δεν υπαρχουν στο banner,θα υπαρξει προβλημα μηπως?

Όχι sak, ακυρώθηκε επειδή πολλές αντιπροσωπείες δεν δήλωσαν συμμετοχή.

Σ´ευχαριστώ, Lepton. Σύμφωνα με την πορεία της έκθεσης τα τελευταία χρόνια, μάλλον κερδίσαμε λίγες ώρες απο τη ζωή μας. Αλλά ήταν το θέμα της συνήθειας και των αναμνήσεων απο τις πρώτες εκθέσεις. Κρίμα, ελπίζω πάντως η HIEND που έχει αντίστροφη πορεία (κάθε φέτος και καλύτερα) να μας αποζημιώσει...

Να ρωτησω κατι ρε παιδια,και συγνωμη κιολας,αλλα εχω ακομα αμερικες ανασφαλειες ως προς το θεμα της προσκλησης.Τυχαινει και εχω ειδη μια "αφεντικη" που στο πισω μερος της αναγραφει και αλλα μερικα πραγματα οπως τα στοιχεια,ωρεσ διεξαγωγης κτλ.Αυτα δεν υπαρχουν στο banner,θα υπαρξει προβλημα μηπως?

Δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα. Ετσι ηταν και οι προσκλησεις μας πέρυσι.

Re: Απάντηση: ΤΟ AVCLUB ΣΤΗΝ HIEND SHOW 2008

Σ´ευχαριστώ, Lepton. Σύμφωνα με την πορεία της έκθεσης τα τελευταία χρόνια, μάλλον κερδίσαμε λίγες ώρες απο τη ζωή μας. Αλλά ήταν το θέμα της συνήθειας και των αναμνήσεων απο τις πρώτες εκθέσεις. Κρίμα, ελπίζω πάντως η HIEND που έχει αντίστροφη πορεία (κάθε φέτος και καλύτερα) να μας αποζημιώσει...

Ακριβως οπως το εθεσες!Η μια εκθεση ειχε φθινουσα πορεια ενω η αλλη καθε χρονο γινεται και καλυτερη!!!Μηπως να γινοταν καθε 6 μηνες :BDGBGDB55:??

ΥΓ Ευχαριστουμε για τις προσκλησεις :D

Αποτι ξερω θα γινει αλλο ενα high end show αυτη την βδομαδα 24,25,26 στο συνεδριακο και πολιτιστικο κεντρο capsis.Nα δουμε τι μηχανηματα θα παιζουν και κει.Παντως 8α εχει την καινουρια σειρα της focal!!!-bye-