Το Blu Ray κέρδισε την μάχη, αλλά οι καταναλωτές δεν αγοράζουν!

Δεν αντέχουν στο χρόνο με την έννοια ότι όταν τα βαρεθείς τα πετάς.
Έχω πετάξει δεκάδες τα τελευταία χρόνια.

CD-DVD κανένα. Eίναι η συλογή μου. Αυτά που μπορείς να προσφέρεις σε κάποιον και να έχει αξία το δώρο σου. Τα κατεβασμένα τι αξία έχουν?

-bye-

Αν είναι κάτι σπάνιο και δυσεύρετο ή ακόμα και κάτι μαζεμένο, έχει την αξία του και ως download, Νίκο... ΙΜΗΟ πάντα... -bye-

Δεν διαφωνώ Γιάννη. Αυτά τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά στον καθένα.

Εσύ γνωρίζεις εξάλλου ότι δεν απορρίπτω, σε καμία περίπτωση τα κατεβασμένα. Απλά κάτι που θα το θέλω πολύ δεν θα μπώ καν στον κόπο να το κάνω download.

Kαι μιαερώτηση σχετική με το θέμα του νήματος, νομίζω...

Χωρίς BluRay υφίσταται .mkv? Θέλω να πω, τι άλλη επιλογή έχουμε για HD?

Μήπως η "υποταγή" του BD σημαίνει και το τέλος των container??

-bye-

Με 30 ευρω δεν παιρνεις Blu ray αλλα με προσφορες οπως τα 2 μονο 20 λιρες-ημουν προσφατα Λονδινο-η ακομα και 4 ταινιες μονο 17,5 λιρες στο HMV νομιζω οτι παιρνεις.

Re: Απάντηση: Το Blu Ray κέρδισε την μάχη, αλλά οι καταναλωτές δεν αγοράζουν!

Απο που νοικιαζεις τιτλους blu-ray μιας και μενουμε διπλα (μενω Ανω Ιλισσια)
Απο την 7η σταση που μενω εχουν καμμια 10αρια κομματια και τιποτα αλλο! :bigcry:

οχι μονο στο videoinn

και στο videosun

και στα seven ( πανορμου και βριλησσια τουλαχιστον που ξερω )

εχουνε πολλα

το videosun τα χει ολα ( ! )

παντωσ σε ορισμενα καταστηματα π.χ. Κωτσοβολος εχουν στο σιτε τους ( πλεον ) ξεχωριστη κατηγορια blu ray players

μου φαινεται οτι αρχιζουν και το μαθαινουν και στην Ελλαδα ...

και βγαινουν και αρκετες ταινιες πλεον καινουριες σε μπλου ρει ...

Περί τους 400 τίτλους BluRay καταγράφει η πρόσφατη έκδοση του HiTech "BluRay+DVD Guide 2010".

Παρ 'οτι έχουν γίνει κάποιες συμφωνίες με τους διανομείς τα απαράδοξα συνεχίζονται. Πιο πρόσφατο? DVD παιδικό animation μεταγλωτισμένο τιμή 22 Ε και το ίδιο σε BD, με Ελληνικούς υπότιτλους και χωρίς μεταγλώτιση 16.99Ε !!!
Γνωστός μου σκέφτηκε ότι το DVD μπορεί να είναι καλύτερο...

Δεν υπάρχει ενημέρωση, δεν υπάρχουν διαθέσιμες προς ενοικίαση, παλαιοί τίτλοι βγαίνουν ως επί το πλείστον σε ίδια τιμή με τους καινούριους κτλ

Δυστηχώς έτσι δεν πρόκειται να ανοίξει η αγορά στην Ελλάδα, όσο και να πέσει ακόμα η τιμή ενός BD Player (πρίν ένα χρόνο έσπασε το φράγμα των 200Ε και τώρα έσπασε αυτό των 100Ε).

Η πλειοψηφία του κόσμου δε ξέρει ακόμα τι είναι το BR.

ΔΕΝ EΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΔΙΑΦHΜΙΣΗ.

Ακόμα και όταν βλέπουν BR σε ένα κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών,λένε "τι ωραία που παίζει αυτή η τηλεόραση"

Παντως στο VideoInn Ζωγράφου στην Ουλοφ Παλμε εχει ολα κιολα καμμια 80ρια τιτλους κατι που με περιοριζει και με αναγκάζει να πηγαινω προς τα ραφια του DVD !
Κρίμα!

Απάντηση: Re: Το Blu Ray κέρδισε την μάχη, αλλά οι καταναλωτές δεν αγοράζουν!

Παντως στο VideoInn Ζωγράφου στην Ουλοφ Παλμε εχει ολα κιολα καμμια 80ρια τιτλους κατι που με περιοριζει και με αναγκάζει να πηγαινω προς τα ραφια του DVD !
Κρίμα!

Rentals δε νομιζω να έχουν βγείπερισσότερα από τις εδώ εταιρείες διανομής. Οι 400 τόιτλοι που καταγράφει το Hi-Tech (φτου κακα :P) είναι οι προς πώληση.

Η πλειοψηφία του κόσμου δε ξέρει ακόμα τι είναι το BR.

ΔΕΝ EΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΔΙΑΦHΜΙΣΗ.

Ακόμα και όταν βλέπουν BR σε ένα κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών,λένε "τι ωραία που παίζει αυτή η τηλεόραση"

Μολις τα παιδια απο την αφρικη αντι dvd αρχισουν να δινουν BR, θα εχουμε την σχετικη "εκρηξη" ...

τι να αγοραζει , οταν το blu ray εχει 30 ευρω και στο εξωτερικο με τα ιδια λεφτα παιρνεις 3
Το blu ray στο ελλαδισταν ειναι καταδικασμενο

Μια χαρα παει ,σιγα σιγα ολο και περισσοτερα club εχουν τιτλους ,ξεπερνουν τον φοβο (να αχρηστευθει μια επενδυση σε dvd ) ,βοηθουν και οι εταιριες αρκετα (οσο αγοραζουν ενα dvd αγοραζουν 3 BR) ,εχοντας ζησει και την μεταβαση απο VHS σε dvd μια χαρα παει .

Και απο κασσετα ηχου εγινε ευκολα το περασμα στο CD αλλα το SACD δεν περπατησε.

Επισης μιλαω με πολυ κοσμο που ειναι υπερευχαριστημενοι ακομα και με τα συμπιεσμενα αρχεια εικονας αλλα δεν εχω βρει ουτε ενα που -απλως- να ενδιαφερεται να μαθει δυο πραγματα για το BlueRay.

Απάντηση: Re: Το Blu Ray κέρδισε την μάχη, αλλά οι καταναλωτές δεν αγοράζουν!

Και απο κασσετα ηχου εγινε ευκολα το περασμα στο CD αλλα το SACD δεν περπατησε.

Επισης μιλαω με πολυ κοσμο που ειναι υπερευχαριστημενοι ακομα και με τα συμπιεσμενα αρχεια εικονας αλλα δεν εχω βρει ουτε ενα που -απλως- να ενδιαφερεται να μαθει δυο πραγματα για το BlueRay.

Και αυτό γιατί ουσιαστικά δεν προσφέρει κάτι νέο εκτός από τέλεια εικόνα. Το μπαμ θα γίνει όταν αρχίσουν να σκάνε μύτη τα 3D.

Re: Απάντηση: Re: Το Blu Ray κέρδισε την μάχη, αλλά οι καταναλωτές δεν αγοράζουν!

Και αυτό γιατί ουσιαστικά δεν προσφέρει κάτι νέο εκτός από τέλεια εικόνα. Το μπαμ θα γίνει όταν αρχίσουν να σκάνε μύτη τα 3D.
Τι αλλο θες να προσφερει δηλαδη εκτος απο τελεια εικονα και ηχο το bluray "παξιμαδακι " για τον καφε? !!!

Re: Απάντηση: Re: Το Blu Ray κέρδισε την μάχη, αλλά οι καταναλωτές δεν αγοράζουν!

Τα 3D θα είναι σε μορφή blu-ray ή θα βγεί κάτι καινούριο;