Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

σιγα μην το πιανει και ναυτια:grinning-smiley-043
Εμένα δεν τα ποίανει τίποτα πλεον!! το πρότο το κατέστρεψα το δέυτερο αυτοκτόνισε (τζαμπα ο τελέστικος γαμοτ γαμοτ την ατυχία μου!!!!!!!):furious3: :furious3: :furious3:

Δεν καταλάβατε καλά.
Δεν έχει σχέση η αλλαγή.
Απλά μου έκανε εντύπωση η ομαλή περιστροφή (ομαλότατη και ατζογάριστη) σε σχέση με άλλους φτηνούς ή μή οδηγούς.

Το καλώδιο που έβαλα ήταν ένα πορτοκαλί 3Χ1.5 καρέ (μόνο τους δυό αγωγούς) που μου είχε δώσει ο Ακριβοτζών. Δεν ξέρω μάρκα.
Με ένα νταβραντισμένο φις (τούρκικο...!)
Κατευθείαν κόλλημα πάνω στους ακροδέκτες της πλακέτας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

Εμένα δεν τα ποίανει τίποτα πλεον!! το πρότο το κατέστρεψα το δέυτερο αυτοκτόνισε (τζαμπα ο τελέστικος γαμοτ γαμοτ την ατυχία μου!!!!!!!):furious3: :furious3: :furious3:

Ελα ρε συ Βασιλη. Ποιος ειναι ο ψοφιος Οπας? να σου δωσω ενα-δυο να μη στεναχωριεσε. Το πρωτο(να υποθεσω) ξυλωσες τιποτα πιστες ?
το δευτερο απο τι πηγε ? επαθε καμια μελαγχολια? Φανταζομαι οτι φτιαχνονται, αν και υπολογιζοντας τις εργατωρες που θα χρειαστεις και τα μπινελικια που θα ριξεις, καλυτερα παρε κανα αλλο......

απλα πέθανε εκει που έπαιζε !! η ενχείριση επέτυχε ο ασθένης απέθανε!! (θα πάω τα ηλεκτρονικά μου γιά ξεμάτιασμα κατι συμβαίνει!!!!!)

Last edited:
Re: Απάντηση: Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

απλα πέθανε εκει που έπαιζε !! η ενχείριση επέτυχε ο ασθένης απέθανε!! (θα πάω τα ηλεκτρονικά μου γιά ξεμάτιασμα κατι συμβαίνει!!!!!)
Εχεις ανθρωπο να ξεματιαζει ηλεκτρονικα. ΤΟΝ ΘΕΛΩ:flipout: :flipout:

¨

Βασίλη, προσπάθησες να κολλήσεις τον τελεστικό που σου έδωσα να δοκιμάσεις ? Μη μου πεις ότι το κακό έγινε μετά την επέμβαση ????

:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

τις dale που τις πήρες ΙΚ?

Δεν θυμάμαι , τις έχω πάνω από 2 χρόνια και βάλε.
Μάλλον αγοράστηκαν από partsconnexion αν και τώρα βλέπω ότι δεν τις έχουν.
Φαίνεται ότι υπάρχουν kαι εδώ http://www.thlaudio.com/indexE.htm μαζί με πολλά άλλα καλούδια.

http://www.thlaudio.com/VishayDaleRmn.htm

Ας χαζεψουμε και λίγο τις Caddock με $6.95 το τεμάχιο .

http://www.partsconnexion.com/catalog/resistors.html

Το link εμφανίζει όλους τους διαθέσιμους τύπους αντιστάσεων. Δείτε και τις αντιστασεις τανταλίου AUDIO NOTE & SHINKOH Tantalum που είναι κάπως ακριβότερες.

Last edited:
Παρατήρηση. Επιβραδύνεις με το δάκτυλο το CD την ώρα που γυρνάει επάνω στο drive και το μπλεσκατούλι παίζει κανονικά.
Στο παλμογράφο το σήμα δεν παραμορφώνεται ούτε μετακινείται.

Η ανάγνωση των δεδομένων που μεταφράζει στη συνέχεια το Vaddis chipset γίνεται από τη flash memory. Διαβάζει το δισκάκι όσο και να το βαράς.

Last edited:
¨

Βασίλη, προσπάθησες να κολλήσεις τον τελεστικό που σου έδωσα να δοκιμάσεις ? Μη μου πεις ότι το κακό έγινε μετά την επέμβαση ????

:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:
όλαα πήγαν κέντημα μετα πέθανε μόνο τουυυ απιστευτο!!!! . Και τού έχωσα τον 150ρι τον mosfet και γούσταρα και εγώ κιαυτό και τα signum κελαηδάγανε ,,direct ston τελικό το bs me το volume του μονο του και εκεί που έδινε ρέστα και ειχε τσούξει τις τεκίλες του ο μάλαμας ΤΑ ΠΑΙΞΕ!!!!!!! ΤΟ BS ελεοςςςςςς εχω γίνει νεκροταφέιο μηχανημάτων !!!!!! (αντε παλι στο carefour να τριτόσει το κακό )

Last edited:
Λοιπόν, μετά από αρκετό καιρό στο σύστημά μου με το BS και μετά από αλλαγή πρό, είμαι σε θέση να πιστοποιήσω χωρίς καμία αμφιβολία πλέον οτι το BS παίζει πραγματικά καταπληκτικά συγκρινόμενο με το πιστό μου Pionneer 707 (αυτό με τον αντεστραμένο πλατώ). Πραγματικά δεν χρειάστηκε πάνω από 1 λεπτό για να φανεί η τρομακτική ανωτερότητα του BS σε όλους τους τομείς. Αξίζει να αναφέρω οτι το BS αλλά και πιονέρι έχουν σχεδόν τις ίδιες αλλαγές, δηλαδή τροφοδοτικά και opa2134 στο στάδιο εξόδου, όπως επίσης και ξηλωμένα τρανζιστοράκια mute από την έξοδο. Όταν λέμε για διαφορά όμως, δεν μιλάω για μικρο ή μάκρο διαφορές μιλάμε για μέρα με τη νύχτα, το BS πραγματικά κατατρόπωσε το πιονέρι hands down που λένε και οι Άγγλοι, κρίμα γιατί το γούσταρα το πιονέρι σαν μηχάνημα...τώρα έφυγε από το ρακ και μπήκε στο παλιό του χαρτόκουτι ώσπου να βρώ τι θα κάνω το ωραίο τράσπορτ και το κουτί του:hanged:

Re: Απάντηση: Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

όλαα πήγαν κέντημα μετα πέθανε μόνο τουυυ απιστευτο!!!! . Και τού έχωσα τον 150ρι τον mosfet και γούσταρα και εγώ κιαυτό και τα signum κελαηδάγανε ,,direct ston τελικό το bs me το volume του μονο του και εκεί που έδινε ρέστα και ειχε τσούξει τις τεκίλες του ο μάλαμας ΤΑ ΠΑΙΞΕ!!!!!!! ΤΟ BS ελεοςςςςςς εχω γίνει νεκροταφέιο μηχανημάτων !!!!!! (αντε παλι στο carefour να τριτόσει το κακό )

Ο Μάλαμας αγόρι μου έχει ανδρική φωνή. Θα σε άφηνα να τον αναπαράγεις σαν gay τραγουδιστή της eurovision από το bluesky;
Κεραυνό έριξα και στο έκαψα.

Πρόταση:
Γίνεται να ανακεφαλαιωθούν σε ένα post ή thread οι απλούστερες (αυτές που μπορεί να κάνει ο καθένας) μοντίφες για το μπλουσκάι έτσι ώστε να τις έχουμε εύκαιρες (πχ καλώδιο ρεύματος);
Επίσης να προταθούν τα εξαρτήματα που χρησιμοποίησαν οι ντιούηδές μας ως οδηγός, να ξέρουμε τι πρέπει να αγοράσουμε.

Να ξεκαθαρίσουμε πρώτα απ όλα ένα πράμα. Αν δεν αρέσει το κινεζοκούτι απ την αρχή οποιαδήποτε αλλαγή δεν πρόκειται να φέρει την άνοιξη. Μπορεί όμως να το βελτιώσει αρκετά έως πολύ σε σημεία που αρχικά ξενίζουν, δε κάθονται καλά ή ακόμα και να το βελτιώσει στα δυνατά του σημεία.

Οι αλλαγές τουλάχιστον για μένα και μερικούς φίλους συνεχίζονται οπότε δεν έχει νόημα ακόμα να πούμε, τώρα πάμε δεξιά και σε λίγο καιρό να φωνάξουμε άκυρο, πάμε τώρα αριστερά. Περιμένουμε μερικά υλικά απ το Αμέρικα να φτάσουν αλλά και πληροφρίες απ την zoran.

Μερικά βασικά συμπεράσματα που δεν θα αλλάξουν είναι ότι:
- το μηχανάκι θέλει εξωτερικό τροφοδοτικό
- πρέπει να προστεθεί επιπλέον χωρητικότητα κοντά στην κύρια πλακέτα αν το τροφοδικό είναι εξωτερικό
- πρέπει να διακοπή η λειτουργία της οθόνης ή να τροφοδοτηθεί απο ξεχωριστή γραμμή
- να αφαιρεθούν τα transistor του mute
- να αφαιρεθεί το καλώδιο που πάει στο scart (για να μην συνδεθεί κατά λάθος τηλεόραση πάνω του)

Υπομονή για τα υπόλοιπα και φυσικά μπορεί οποιοσδήποτε να προσθέσει στην λίστα ότι νομίζει.

Μανώλη
όλα αυτά ίσως θα μπορούσαν να συνδυαστούν με ένα λίνκ από κάποια ήδη πετυχημένη επέμβαση σε κάθε σημείο.
πχ αλλαγή τροφοδοσίας. Λύση α, β, γ
Και μετά ο καθένας απευθύνεται στους πρωτοπόρους.

Γιά σας είναι πιό εύκολο να γίνει.
Όλοι που έκαναν επεμβάσεις να στείλουν τα λινκ σε σένα και μετά να τα ομαδοποιήσεις.
Αλλιώς....γιά μας είναι γολγοθάς να ψάχνουμε σε 100 και σελίδες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

Ο Μάλαμας αγόρι μου έχει ανδρική φωνή. Θα σε άφηνα να τον αναπαράγεις σαν gay τραγουδιστή της eurovision από το bluesky;
Κεραυνό έριξα και στο έκαψα.
ΩΡΑΙΑ τώρα ρίξε και κανα 2 ακόμα κεραυνούς , γιατί ένα TOMSON
που ακούω τώρα , ακούγεται σαν τραβεστί και σε ένα PIONEΕR απλα δέν ακούγεται λές και είναι karaoki και περιμένει εμένα να τραγουδήσω :flipout: :flipout: (σύνολο και τα δυό κανα 700αρι ευρά)

Πολλές από τις επεμβάσεις που γίνονται στο συγκεκριμένο μηχάνημα είναι επικίνδυνες. Για την ασφάλειά σας, δεν σας προτείνω να κάνετε από μόνοι σας τις επεμβάσεις/μετατροπές εάν δεν διαθέτετε τουλάχιστον τα απαραίτητα τυπικά προσόντα και την απαιτούμενη εμπειρία. Προσοχή και με το laser .

Kαλησπερα....Εχει ποσταρει κανεις μετρησεις THD και S/N για το 865?
Ειμαι πολυ περιεργος πως τα πηγαινει σε επιπεδο μετρησεων ιδίως μετα τις προτεινόμενες βελτιώσεις.
Ευχαριστω προκαταβολικά.