Το "Boomerang" στη NOVA

Re: Boomerang στη Nova

Έκανα πολλές φορές χειροκίνητη σάρωση στη συγκεκριμένη συχνότητα αλλά δε μου το κατεβάζει.Δε γνωρίζω αν υπάρχει ήδη αποθηκευμένο στις λίστες του hotbird αλλά με άλλο όνομα.

Re: Boomerang στη Nova

Σ' εμένα πάντως δεν κατεβαίνει και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.Μήπως να σβήσω όλα τα κανάλια του hotbird και να τα αποθηκεύσω ξανά?Αλλά και πάλι δε μου φαίνεται και λογική αυτή η λύση.Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι πιο ριζοσπαστικό ....!

Re: Απάντηση: Boomerang στη Nova

Σβήσε τη συχνότητα 11938 τελείως, πέρασέ τη ξανά στο δέκτη και κάνε ανίχνευση.

Την έβαλα ξανά τη συχνότητα και το κατέβασε κανονικά μαζί με τα υπόλοιπα.Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη συμβουλή σου.

ερώτηση για αυτους που γνωρίζουν. Το παιδικό κανάλι boomerang που μεταδίδεται απο τη nova απο ποιό πακέτο το παίρνει και απο ποιό δορυφόρο;

Last edited by a moderator:
Σε ευχαριστώ αλλα δυστηχώς την πάτησα.Εβαλα start Pack για το boomerang και μόνο για τα παιδιά αλλα νόμιζα οτι η Nova το έπερνε απο sky italia.

Last edited by a moderator:
ερώτηση για αυτους που γνωρίζουν. Το παιδικό κανάλι boomerang που μεταδίδεται απο τη nova απο ποιό πακέτο το παίρνει και απο ποιό δορυφόρο;

Δε νομίζω στις 23. Στον Thor κατέβαινε το boomerang σε μια feed συχνότητα ελληνικό flag ήχου παρέα με γερμανική γλώσσα. Ειμαι Αθήνα δεν εχω λνβ στις 1w