Τσάκωνας Βασίλης
Supreme Member
Βασίλη τώρα βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση εκεί που ο ένας τραγουδοποιός συναντά τον "άξιο" αντίστοιχο του![]()
Σιγά μην σου προτείνω και δισκογραφία

το στιχάκι όμως έχει την δική του "έξοδο κινδύνου"...

Βασίλη τώρα βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση εκεί που ο ένας τραγουδοποιός συναντά τον "άξιο" αντίστοιχο του![]()
Hint ( για τον Λύμπε ) : Βασίλη τώρα βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση εκεί που ο ένας τραγουδοποιός συναντά τον "άξιο" αντίστοιχο του
Καλοδεχούμενο :ernaehrung004:
τά'λεγα του Υπέρηχα εγώ: Υπάρχουν και σταθερές αξίες σ αυτό τον κόσμο.
This is our Doc that we love and praise :worshippy:![]()
Δηλαδή ο Brian Wilson είναι ο... Χατζής της Δύσης;![]()
Δηλαδή ο Brian Wilson είναι ο... Χατζής της Δύσης;![]()
5 1/2
...Δε μου λες βρε Ντοκ, εσύ που είσαι ειδικός. Δεν βρίσκεις στοιχεία progresive σ´αυτή τη μουσική;
...εγώ πιστεύω πως, στους καιρούς που ζούμε, τέτοια αισιοδοξία και παιδικότητα μάς είναι αφόρητη.
In other words: you had to be there...
... Εξωτικά όργανα, περίεργα κρουστά, σωστά την είπαν experimental pop -και μάλιστα η πιο experimental που έγινε ποτέ. πολλές φορές νιώθεις τη μελωδία να σχηματίζεται εκεί, μπροστα στα μάτια σου, να παίρνει σάρκα και οστά ξεκινώντας από πρόχειρα σκαριφήματα, ...
...μακρυά από τις ηλεκτρικές επιταγές της ποπ ή της ροκ δημιουργεί άλλα συναισθήματα χωρίς να αποξενώνεσαι από το είδος αλλά αντίθετα να στρέφεσαι στην κλασική...
Για μένα, ο δίσκος είναι πάνω από τα είδη της μουσικής ή απλά αδυνατώ να τον κατατάξω κάπου. Όχι ότι έχω και καμιά σκασίλα βέβαια, αλλά νομίζω εκεί είναι το κουμπί, ..να μην περιμένεις κάτι, ..να είσαι καθαρός. Αν ψάχνεις κάτι prog ή με μπιτ ή με συγκεκριμένο σκοπό είναι σίγουρο πως δεν θα σε αγγίξει. Εγώ το είχα στην σιντιέρα και όταν ερχόταν η σειρά του το προσπερνούσα μετά από κάποια tracks και όταν κάποια στιγμή "ξεκλείδωσα" το ήπια μονορούφι. Η ουσία του είναι τόσο πλήρης που καμιά στιγμή δεν μου έλειψαν τα συνήθη ...τύμπανα ...κιθάρες ...και είδη.
Περισσότερο μοιάζει με τις πολύ σπάνιες στιγμές όπου κάποιος, αγνά, μας εμπιστεύεται τα εσώψυχά του και αυτή η εξιλεωτική του ομορφιά είναι ανεκτίμητη. Αρκεί να ξεκλειδώσουμε.![]()
Πρώτη φορά χθές, προσηλωμένος στο sweet spot. Ευτυχώς είναι στέρεοperator:
Δε μου λες βρε Ντοκ, εσύ που είσαι ειδικός. Δεν βρίσκεις στοιχεία progresive σ´αυτή τη μουσική;
αλλά νομίζω εκεί είναι το κουμπί, ..να μην περιμένεις κάτι, ..να είσαι καθαρός
τελικά τις περισσότερες χοντράδες εσύ θα τις ακούσεις![]()
Δεν έγραψα τυχαία για ...τύμπανα και ...κιθάρες, δοκίμασες να παίξεις το Supersilent4 δυνατά στα ηχεία και ακριβώς μπροστά τους να ακούσεις το Smile στα ακουστικά. Μπορεί αυτά τα δύο θέματα όταν εναλλάσσουν συνεχώς την πρωτιά της προσοχής σου να σου δώσουν το επιθυμητό :BDGBGDB55:
Low Risk = Zero Glory![]()
Υ.Γ. Εχω συμπληρώσει 20 :guitarist:
Δεν είμαι πιά και τόσο σίγουρος :BDGBGDB55:
Εκτός κι αν είσαι ο Benjamin Button![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.