Το χαμένο κομμάτι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το χαμένο κομμάτι

κοίταξε Κώστα δεν μπορεί να μιλάμε για θέμα ακουστικής παιδείας και μόλις αναφερθεί κάποιος με σαφή ακουστική παιδεία ( Μάρινερ) να τον δουλεύουμε ψιλό γαζί γιατί διαφωνεί με εμάς .
Ούτε να γίνεται η έμμεση πλην σαφής αναφορά στα βίπερ Νόρα και στο Ντοστογιέφσκυ λες και ο Wilson είναι Ντοστογιέφσκυ. Επιστρατεύεται τώρα το βαρύ πυροβολικό ; -bye-

καλά βρε συ εντάξει, και ο Μάρινερ (ποιός είναι ο Μάρινερ στο κάτω κάτω) είπε δυό κακά λογάκια γιά τους beatles και ο Bernstein είπε ότι ο Wilson είναι η μουσική ιδιοφυία του αιώνα.
1-1
Πάμε γιά β ημίχρονο ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το χαμένο κομμάτι

κοίταξε Κώστα δεν μπορεί να μιλάμε για θέμα ακουστικής παιδείας και μόλις αναφερθεί κάποιος με σαφή ακουστική παιδεία ( Μάρινερ) να τον δουλεύουμε ψιλό γαζί γιατί διαφωνεί με εμάς .
Ούτε να γίνεται η έμμεση πλην σαφής αναφορά στα βίπερ Νόρα και στο Ντοστογιέφσκυ λες και ο Wilson είναι Ντοστογιέφσκυ. Επιστρατεύεται τώρα το βαρύ πυροβολικό ; -bye-

Koιτα, στο πρωτο ποστ ο Δημητρης γραφει πως ο Wilson ειναι αδιαμφισβήτητα ο κορυφαιος συνθετης των καιρων μας. Συνεπως, για καποιους ειναι ο αντιστοιχος Ντοστογιεφσκι...

ο Μάρινερ έχει σαφή ακουστική παιδεία πλην, κατά τη γνώμη μου πάντα, μονόπλευρη: γι αυτόν η μουσική έχει σταματήσει κάπου ένάμισυ αιώνα πριν.
Για να απαξιώσει τους Μπήτλς με μιά αφοριστική μονοκονδηλιά...νομίζω θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.
Και δεν τον δούλεψε ψιλό γαζί κανένας: δικαίωμά του να λέει ότι θέλει και δικαίωμά μου να κρατώ μικρό καλάθι.

καλά βρε συ εντάξει, και ο Μάρινερ (ποιός είναι ο Μάρινερ στο κάτω κάτω) είπε δυό κακά λογάκια γιά τους beatles και ο Bernstein είπε ότι ο Wilson είναι η μουσική ιδιοφυία του αιώνα.
1-1
Πάμε γιά β ημίχρονο ?

ληξτο:flipout::flipout:

βρε σείς τι με νοιάζει εμένα τι λέει ο κάθε ένας ; ( η μόνη περίπτωση που με απασχολούν τα λεγόμενα άλλου είναι όταν έχει πεί κάτι ο Αρειος Πάγος , κατά τα άλλα δεν δίνω δεκάρα τσακιστή) . Τώρα αμα βλέπω γραμμένο ότι ο Wilson είναι αδιαμφισβήτητα ο μεγαλύτερος συνθέτης της σύγχρονης εποχής , ε δικαιούμαι κι εγώ να πω ότι είναι ένας ατάλαντος κρετίνος
Το να αρέσει σε κάποιον αυτός ο δίσκος μπορώ να το καταλάβω ( χμμμ ) . Το να λέμε ότι είναι αριστούργημα ... εντάξει και ο Χάμιλτον Μποχάνον αριστουργήματα έγραφε.

Έγραψε το soundtrack του Κίτρινου Υποβρυχίου και του Live and Let Die. Έκανε και έναν δίσκο της Celine Dion, νομίζω :flipout:

Πέραν της πλάκας, σε καμία περίπτωση δεν τον θεωρώ αναλώσιμο. Αλλά ο ρόλος τους στη μουσική των Beatles ήταν περιφερειακός και υποστηρικτικός, και σίγουρα όχι ο κεντρικός. Δεν λέω, μπορεί να μην υπήρχε σήμερα αυτή η μουσική, τουλάχιστον όχι στην ίδια μορφή. Ούτε κι εγώ μπορώ να φάω λουκουμάδες χωρίς κανέλλα.

Πέραν της πλάκας, σε καμία περίπτωση δεν τον θεωρώ αναλώσιμο.

ούτε εγώ τον θεωρώ αναλώσιμο Τάσο.
αλλά ο λόγος που μιλάμε σήμερα γι αυτόν είναι ακριβώς οι Μπήτλς.
Οχι και να μας λένε τώρα πως αυτός ήταν οι Μπητλς.
Oι Μπητλς ήταν μεγάλοι και πρίν και μετά απ αυτόν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το χαμένο κομμάτι

Εχεις κανενα δισκο του?????

Foot foot stompin muuuuusic:guitarist::guitarist::music-smiley-006::drummer:

τον ανέφερα γιατί ο Ζήλος σε μιά κριτική του είχε πεί το εξής καταπληκτικό ( Ο δίσκος είχε τίτλο "Best of Hamilton Bohannon" ) : Αν αυτά είναι τα καλύτερα του ο Θεός να μην μ' αξιώσει ν´ακούσω τα χειρότερα του ( 0, 1 1/2 , Γ ) - Ηταν η πρωτη και τελευταία φορά που δίσκος πήρε βαθμολογία 0 .

τον ανέφερα γιατί ο Ζήλος σε μιά κριτική του είχε πεί το εξής καταπληκτικό ( Ο δίσκος είχε τίτλο "Best of Hamilton Bohannon" ) : Αν αυτά είναι τα καλύτερα του ο Θεός να μην μ' αξιώσει ν´ακούσω τα χειρότερα του ( 0, 1 1/2 , Γ ) - Ηταν η πρωτη και τελευταία φορά που δίσκος πήρε βαθμολογία 0 .

Ααααααααυτο...
Δισκαρα-bye-

ερώτηση προς Ντοκ: το Thick As A Brick καταλάμβανε δύο πλευρές LP δίσκου.
Πόση κατά τη γνώμη σου είναι η πραγματική του διάρκεια;
Γιατί αν ρωτάς εμένα, κρατάω συνολικά 5 περίπου λεπτά.
Αντε...7'...ίσως...

καλό θα είναι να αποφασίσουμε γιά τους κανόνες του παιχνιδιού.
ή θα λέμε δεν μου αρέσει και τελείωσε
ή θα δεχθούμε γνώμες μουσικών
ή θα δεχθούμε γνώμες κριτικών
ή θα δεχθούμε γνώμες φίλων.

Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να είμαστε διατεθειμένοι να δεχθούμε και θετικές και αρνητικές.
αλλά δεν γίνεται να δεχθούμε μόνο εκείνες από τους μεν και τις άλλες από τους δε.

πχ Μήτσο ο αρχικρετίνος σκαρούφι (που τόσο σου αρέσει-πιθανόν γιατί είναι ανατρεπτικός, αλλα τότε θα έπρεπε να σου αρέσει και ο Κριστγκάου) έχει 7/10 στο πετ και 7/10 στο smile όταν έχει 7/10 μόνο σε ένα των beatles και όλα τα άλλα τα βάζει από 3/10 έως 5/10. Χώρια που τους θεωρεί την μεγαλύτερη απάτη....
Εντάξει το καταλάβαμε ότι δεν σου αρέσει. Δεν χρειάζεται να το δικαιολογήσεις κι όλας.
Εννοώ ότι αν δεν σου αρέσει καλώς. Αν σου αρέσει μπορούμε να ρωτήσουμε γιατί σου αρέσει.

ερώτηση προς Ντοκ: το Thick As A Brick καταλάμβανε δύο πλευρές LP δίσκου.
Πόση κατά τη γνώμη σου είναι η πραγματική του διάρκεια;
Γιατί αν ρωτάς εμένα, κρατάω συνολικά 5 περίπου λεπτά.
Αντε...7'...ίσως...

Συμφωνω απολυτα...τσε βγαλε συντεκνε:flipout::flipout:

Last edited:
Δεν ξερω για αλλους, αλλα σε εμενα φαινεται σα να απαγορευεται(ε) στο Δημητρη να μην του αρεσει αυτος ο δισκος.

Οσο για το αν ειναι ο σημαντικοτερος δισκος των τελευταιων 40 ετων, σιγα να μην ειναι!!! Υπερβολες! Κατα καμια εννοια δεν ειναι σημαντικοτερο το Smile πχ απο το Songs in the key of life ή δεκαδες αλλους δισκους.

ΟΚ, εχετε ξετρελαθει με το Smile, το σεβομαι και το γουστερω αυτο. Μην υπερβαλετε τοσο πολυ ομως. Δεν
υπαρχει λογος.

Βρε Πέτρο,δεν νομίζω πως επέβαλε κανείς στον Ντοκ να του αρέσει ο δίσκος.

Τον δοκίμασε,δοκιμάστηκε,τον απέρριψε,γελάσαμε με το σχόλιό του, μια χαρά.:BDGBGDB55:

Το να τον υποστηρίζουν κάποιοι είναι δικαίωμά τους.
Δεν βρίσκω καμμία υπερβολή πουθενά πλην της δικής σου,όταν την είπες εξ αρχής στον παρουσιάζοντα για το "μεγαλείο του συνθέτη".
Εσύ δεν υπερβάλεις ποτέ στις επιλογες σου?
Ο Μανωλάκος, ο Σούρλας,ο Λύμπε,ο Ντοκ ,ο Δημοκηδής, ο Μπαϊρα,ο Μουκ,Ο Νικολάκης με την Καιτούλα ,εγώ,ο Στέλιος και τόσοι άλλοι?
Αυτές οι υπερβολές δεν μας χαρακτηρίζουν στην τελική ?
Τι διάολο?"Αποστείρωσις Τώρα" ?:grandpa:

Αφησα επίτηδες τον Ντεμιαν έξω ως πιο μετριοπαθή..:operator:

Υ.Γ. Είμαι ο Δημητράκης και μόλις άρχισα..-bye-

τώρα ανέφερες το songs in the key of life...

εξαιρετικά κομμάτια.
απίθανος δίσκος, με ζουμί και ουσία.
Κι όμως. Δεν έχει καμμία σχέση με το smile ή το pet.
Το songs δεν θα μπορούσε να έχει (και είχε ελάχιστη) επίδραση στη μουσική που ακολούθησε.