Το chat του δικάναλου

Το δικό μου; Δεν έχω πλέον ιδιαίτερο dac. Δίνω από την ομοαξονική του touch απευθείας στον master Fusion, κι ο τελευταίος στον slave μέσω ομοίως ομοαξονικού (με το οποίο και τον ελέγχει). Είσοδος 24/96.

Έχει ντακ της ΑΚΜ.

Μα το είχα το σκουιζ στο προηγούμενο ντακ με usb. Μια και είπαμε για σκουΐζ, περιμένω αύριο να έρθει σταθεροποιημένο τροφοδοτικό.

με το ένα χέρι περνάω το βουρτσάκι, με το άλλο φτιάχνω vta.
το έγραψα και στον Μιχάλη τον mdvq
θέλεις technics για αυτή την δουλειά.
θα σε στεναχωρεσω αλλα το τεχνικς ειναι για τα ματια σου μονο. Το σου γενικως.
ποτε δεν το εκτιμησα ουτε προκειται

Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

και ο μάστορας δεν έχει θέμα... για όποιον θέλει, μπορεί να φτιάξει!

ανοιξαν οι μπιζνες στις δυτικές συνοικιες....!

Υπέρηχα, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα, πάντως κι εγώ μια φορά το ρύθμισα το VTA και μετά δεν ξανασχολήθηκα. For the record, θεωρώ ότι είναι η ρύθμιση με τη μικρότερη επίδραση στον ήχο και η λιγοτερο κρίσιμη.
προφανως και όχι σε σενα

IMG_20131219_212926.jpg

Ο προτράκτορας που τύπωσα είναι όπως ο παραπάνω, και η πορεία της βελόνας ακολουθεί τόξο, όχι ευθεία. Έπρεπε να βάλω τις βίδες σχεδόν στο τέρμα για να μπορεί η 110 να ακολουθεί το ίχνος του τόξου.

Eγω δεν βλεπω την ακιδα στο σταυρο και το τοξο .......κανω λαθος?

Και πάλι παίζεται...εννοώ η εμφάνιση...για μένα ένα καλογυαλισμένο thorens σε ωραία βάση είναι πολύ πιο όμορφο
Ή κάποια της luxman δεν θυμάμαι εύκολα τα μοντέλα...είναι κουκλια

Συγγνώμη έγραφα από το κινητό...το μήνυμά μου αναφέρεται στο αντίστοιχο του supersonic για την ομορφιά του μκ2
Ωστόσο οι ευκολίες ρύθμισης του βραχίονα είναι ζηλευτες

Και πάλι παίζεται...εννοώ η εμφάνιση...για μένα ένα καλογυαλισμένο thorens σε ωραία βάση είναι πολύ πιο όμορφο
Ή κάποια της luxman δεν θυμάμαι εύκολα τα μοντέλα...είναι κουκλια
1314963608531.jpg