Μπα, εκεί που προσπαθούσα να βγάλω ένα καλύτερο βίντεο, γυρίζοντας στις 45 στροφές έκανε έναν πολύ περίεργο ηλεκτρονικό ήχο, ο οποίος με τρόμαξε παραπάνω (σαν πυκνωτής; δεν ξέρω). Ο οποίος μετά σταμάτησε και ξανάρχισε το τακ - τακ. Μετά από αυτό απλά το πακετάρισα και φεύγει.
Εν τω μεταξύ, μέσα σε όλη την αναμπουμπούλα, ξεπακετάρισα το παλιό που δεν είχα προλάβει να το στείλω, ώστε να επιβεβαιώσω ότι δεν κάνει τέτοιο θόρυβο (όντως δεν κάνει), αλλά μέσα σε μια ώρα έκανα σερί δυο μαλακίες στη βελόνα. Η πρώτη εκεί που το σετάρισα, έβαλα τη ζυγαριά να βεβαιωθώ ότι πατάει όσο πρέπει, και κάπως βγάζοντας την πήρε γωνία το χέρι μου και "γρατζούνισε" ανεπαίσθητα (?) η βελόνα τη ζυγαριά (άκουσα τον ελαφρύ μεταλλικό ήχο, δεν είχα αναμμένο ενισχυτή). Μετά μέσα στον πανικό μου, πήγα να δοκιμάσω 2-3 καινούρια album να δω αν έκανα μαλακία, και μέσα στα πέρα-δώθε με τον βραχίονα, κάποια στιγμή ξεχνάω να τον ανεβάσω και μετακινώντας τον για να παίξει, πέφτει εν ψυχρώ πάνω στον δίσκο. Χωρίς να αναπηδήσει - ευτυχώς-, αλλά ακούστηκε ωραίο μπαμ στα ηχεία.
Πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι δεν έγινε μαλακία στη βελόνα μετά από αυτά τα δυο, οέο;