Σκέψου ότι ο Βλαδίμηρος άκουσε διάφορες στις κεφαλές της AT που δεν ακούσαμε στο μικρό project.
Και το μικρό project ήταν στημένο στο δικό μου σύστημα.
το μικρό project δεν μπόρεσε να αποτυπώσει σωστά την διαφορά της ML με την SH και μάλιστα και την ΕΝ την έπαιξε καλύτερα από την ML (κατά την γνώμη της Σοφίας αλλά και της δικής σου αν θυμάμαι καλά).
αυτό που δεν σου είχα πει και ούτε το έχω αναφέρει ποτέ, είναι ότι η ML που είχα φέρει σε σένα για να ακούσουμε στο μικρό project, ...ήταν πειραγμένη.
"τιουναρισμένη" στην ανάρτηση (αν δεν κάνω λάθος) από τον Πανίκο. ( ποιόν άλλον φυσικά;;

)
φυσικά έχω και απείραχτη γιατί ..δεν πάω καλά στον τομέα.. αυτό είναι γνωστό..
για την ανάγκη της φωτογραφίας έβγαλα την πειραγμένη ML από την γεννήτρια και έβαλα την SH στην θέση της.. μου πήρε 2-3 δευτερόλεπτα και η Σία δεν πήρε χαμπάρι τι έκανα.. πήρε χαμπάρι ότι κάτι άλλαξε όμως και με ρώτησε τι έκανα!
-τι ακούς;; την ρωτάω..
-σαν να μάζεψε ο ήχος.. (μου λέει), το μπάσο είναι "μαγκωμένο" .."μουντό", "συννεφιασμένο".. όχι ότι είναι κακό σε γενικές γραμμές, αλλά σε σχέση με πριν.
(επί λέξη τα λεγόμενα της συμβίας παιδιά)
μια "νορμάλ" ML δεν έχει φυσικά αυτές τις διαφορές από μια SH.. οι διαφορές τους είναι περισσότερο υποκειμενικές θα έλεγα και αφήνουν πολύ χώρο στο να πει κάποιος, "μου αρέσει περισσότερο αυτή" και κάποιος άλλος να πει, "μου αρέσει περισσότερο η άλλη".
στην παρακάτω φωτογραφία ζουμάρω όσο καλύτερα μπορώ στο σημείο της "επέμβασης" με την αριστερή να είναι η απείραχτη και η δεξιά με το κόκκινο χρώμα στην ασφαλιστική βίδα, η πειραγμένη.. ( εγώ μόνο το χρώμα φυσικά

)
εδώ η διαφορά υπέρ της πειραγμένης ML είναι χαώδης πραγματικά!
και σε σχέση με την SH αλλά και σε σχέση με την απείραχτη, την οποία την έχω για ..καβάτζα..
για την μικρότερη ΕΝ ούτε λόγος...
όχι ότι είναι κακές.. μια χαρά κεφαλές είναι και σούπερ vfm...
απλά η ML μετά το ..άγγιγμα του Πάνου, θυμίζει έντονα την μεγαλύτερη σειρά VM.. 540, 740.
δεν δίνει την εντύπωση ότι η ακίδα είναι "overkill" για την γεννήτρια.. ή ..-πάρτε μυρωδιά πως παίζει μια microline....
δίνει την εντύπωση μιας πραγματικά ακριβής ΜΜ κεφαλής.. με λεπτομέρεια, αληθοφάνεια, υπέροχο σφιχτό, βαθύ, καθαρό μπάσο.
με μια έκταση σκηνής ..λες και δεν υπάρχει sweet spot.
3D μπορώ να πω, ή "σφαιρική" κατά κάποιο τρόπο...
πρέπει όμως ο βραχίονας με όλο το υπόλοιπο σύνολο να μπορεί να αναδείξει τέτοιες διαφορές.. αλλιώς όλα "σούπα" γίνονται....
edit.. ιδιαίτερη μνεία αξίζουν οι αρμονικές στις μεσαίες συχνότητες, τις οποίες οι άλλες vm μου ούτε να ονειρευτούν δεν μπορούν......