Το chat του δικάναλου

το άφησα στα 1.90 να'ναι ακριβώς στη μέση του 1.8 και 2 που προτείνει το manual :p
:LOL: Η πολιτικη των ισων αποστασεων δεν δουλευει παντα..................χαχαχα

...Πάντως θα χρειαστώ αντικραδασμική προστασία κάπως, ακόμα και βηματίζοντας στο δωμάτιο μπροστά καμιά φορά πηδάει η βελόνα. Ίσως κοιτάξω για κάποιο από αυτά τα ράφια. Ή μήπως είναι κι αυτό σύμπτωμα του χαμηλού tracking force?
Συμφωνώ για τη προστασία και όχι στην αύξηση του βάρους ανάγνωσης. Ισχύουν αυτά που είπε ο Βλαδίμηρος, ακόμα και να μη σε νοιάζει για την ανάρτηση μιας φθηνής κεφαλής θα οργώσεις τους δίσκους σου και αυτό δεν αλλάζει μετά. Προτείνω να τσεκάρεις την Auralex Gramma βάση αν δεν έχεις εμφανισιακό πρόβλημα, δεν είναι high end λύση αλλά δουλεύει. Αρκετοί τις χρησιμοποιούν για subwoofers, εγώ την έχω χρησιμοποιήσει σε ενισχυτές μπάσου & κιθάρας και όντως δουλεύουν. Και στο πικάπ την είχα βάλει, δεν τη χρειαζόμουν, ήθελα να δω αν θ' αλλάξει ο ήχος αλλά δεν άκουσα κάτι. Η πρώτη βερσιόν (link) θεωρείται η καλύτερη, αυτή έχω. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η απλουστευμένη δεύτερη είναι καλύτερη...αν μπορείς να δοκιμάσεις κάποια τσέκαρε τη. Εγώ πήρα δύο όταν τις είχε πρωτοβγάλει και μακάρι να είχα κι άλλες.

• Like
Reactions: Maestro
Μαέστρο,,,, να σε δω να αλλάζεις κεφαλή σε τέτοιο μηχανάκι και τι στον κόσμο.....

IMG_20220319_130034[1].jpg

εδώ ο ΓΔ βγάζει την δική του για να μπει η δική μου...

IMG_20220319_130053[1].jpg

την οποία την έβαλα εγώ αλλά αφού πρώτα βγήκε το θηριώδες πλατώ γιατί δεν γινόταν αλλιώς... δεν μπορούσα δλδ..
ο Μιχάλης έκανε τις τελικές ρυθμίσεις αφού έχει φάει τον βραχίονα με το κουτάλι.

IMG_20220319_131922[1].jpg

μετά Διονύσης και Μιχάλης κοιτάνε μην έγινε καμιά ματσόλα ;;;;

IMG_20220319_132850[1].jpg

Μαέστρο,,,, να σε δω να αλλάζεις κεφαλή σε τέτοιο μηχανάκι και τι στον κόσμο.....

View attachment 195197

εδώ ο ΓΔ βγάζει την δική του για να μπει η δική μου...

View attachment 195199

την οποία την έβαλα εγώ αλλά αφού πρώτα βγήκε το θηριώδες πλατώ γιατί δεν γινόταν αλλιώς... δεν μπορούσα δλδ..
ο Μιχάλης έκανε τις τελικές ρυθμίσεις αφού έχει φάει τον βραχίονα με το κουτάλι.

View attachment 195200

μετά Διονύσης και Μιχάλης κοιτάνε μην έγινε καμιά ματσόλα ;;;;

View attachment 195201
Ωραια περάσαμε ακούσαμε μουσικαρες.
Να παρεις το fela cuti βλαδιμηρε.
Καλε ποτε έβγαλες φωτο; μιλαμε για παπαράτσι κάνεις 🤣🤣. Εγω θα αρωστησω αμα ξανα παω στο σπιτι του μιχαλη έχει κανει φοβερή δουλειά στο στήσιμο του συστήματος ο ηχος είναι αλλού. Αχ αυτα τα ενισχυτικά τι ορμή τι δύναμη τι γέμισμα του χώρου τι να πω, κλαψψψ

ευχαριστηθήκαμε μουσική αφού απεβάλαμε τον Ρίκο από το δωμάτιο...
πλάκα πλάκα σε ντεσιμπέλ κόντεψε να ξεπεράσει τα ATC! :ROFLMAO:

IMG_20220319_115640[1].jpg

ή του άρεσαν πολύ τα ακούσματα, ή μας έκραζε για αυτά που ακούγαμε... :ROFLMAO:

IMG_20220319_115642[1].jpg

IMG_20220319_115704[1].jpg

Ωραια περάσαμε ακούσαμε μουσικαρες.
αρμένικη βίζιτα κάναμε αν δεν το κατάλαβες... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Να παρεις το fela cuti βλαδιμηρε.
θα το πάρω ..που θα μου πάει... και συ το IV των naxatras
Καλε ποτε έβγαλες φωτο; μιλαμε για παπαράτσι κάνεις 🤣🤣. Εγω θα αρωστησω αμα ξανα παω στο σπιτι του μιχαλη έχει κανει φοβερή δουλειά στο στήσιμο του συστήματος ο ηχος είναι αλλού. Αχ αυτα τα ενισχυτικά τι ορμή τι δύναμη τι γέμισμα του χώρου τι να πω, κλαψψψ
ναι.. το νέο bias στις λάμπες σκοτώνει...

Ναι θα το παρω το naxatras μου αρεσε αρκετα οσο άκουσα.
Πιστεύω ο παπαγάλος πορωθηκε με τα κομμάτια που βάζαμε διοτι ειχε πιασει ρυθμό 🤣🤣οντος καποια στιγμή έδωσε πόνο σε ντεσιμπέλ πιστεύω σκέπασε τα atc😂😂

• Haha
Reactions: Tzimisce and vlad66
Ναι θα το παρω το naxatras μου αρεσε αρκετα οσο άκουσα.
Πιστεύω ο παπαγάλος πορωθηκε με τα κομμάτια που βάζαμε διοτι ειχε πιασει ρυθμό 🤣🤣οντος καποια στιγμή έδωσε πόνο σε ντεσιμπέλ πιστεύω σκέπασε τα atc😂😂
γι'αυτό τον σουτάραμε μέσα.. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• Haha
Reactions: mparaxir
Επανεκτύπωση είναι?

πρέπει να είναι 1η κόπια.
πάνε 25+ χρόνια που το βρήκα σε παλιό μικρό δισκοπωλείο στον Πειραιά με λαϊκά και ρεμπέτικα..
μπήκα μέσα μπας και βρω κάτι ενδιαφέρον για μένα.
θυμάμαι ότι πήρα και το i wish you were here τότε..

IMG_20220319_214903[1].jpg

Δεν θα πω τη γνώμη μου για το τελευταίο Naxatras και γενικά για τους Naxatras γιατί θα φάω μπαν από τον Vlad. 👀

(Την είπα 😂 )
ελεύθερα η γνώμη σου...
ναι μου αρέσει πολύ το IV.
περισσότερο από τα προηγούμενά τους :)

Και γιατί να πάρω το τελευταίο τους και να μην βάλω να ακούσω κάτι από Eloy ή Pink Floyd..
Ένα το κρατούμενο..
Έβαλα τις προάλλες να ακούσω ένα live τους και με πήρε στην κυριολεξία ο ύπνος.
Ο πρώτος τους δίσκος είχε μια φλόγα μέσα του .Τα υπόλοιπα δεν με ενθουσίασαν.
Έχουν φανατικό πυρήνα ακροατών πάντως και αυτό είναι καλό..
Εμένα δεν με συγκινούν αλλά δεν λέει κάτι αυτό.

Περάσαμε ωραία, ήπιαμε τα καφεδάκια μας, ακούσαμε τις μουσικάρες μας...
Πολύ δυνατή η zyx, πιο καθαρή από την benz ace, πιο νευρική, καλύτερη στις υψηλές.
Ίσως η benz βέβαια να έδειξε την ηλικία της, πιο στρογγυλή, οι διαφορές όμως ήταν στα σημεία.

• Like
Reactions: Maestro
Και γιατί να πάρω το τελευταίο τους και να μην βάλω να ακούσω κάτι από Eloy ή Pink Floyd..
έχω ακούσει τόσο πολύ Eloy και Floyd που δεν μπορώ άλλο.... :ROFLMAO:
Ένα το κρατούμενο..
Έβαλα τις προάλλες να ακούσω ένα live τους και με πήρε στην κυριολεξία ο ύπνος.
Ο πρώτος τους δίσκος είχε μια φλόγα μέσα του .Τα υπόλοιπα δεν με ενθουσίασαν.
τι να πω.. το IV με άγγιξε κάπως παράξενα;;;
Έχουν φανατικό πυρήνα ακροατών πάντως και αυτό είναι καλό..
Εμένα δεν με συγκινούν αλλά δεν λέει κάτι αυτό.
οι οποίοι φανατικοί τους βρίζουν για το IV... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like
Reactions: Haagenti
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

με το trichord phono ακουγεται ενας δυνατος βομβος .
ενω με το ifi zen phono δεν ακουγεται τιποτα .

έχω ακούσει τόσο πολύ Eloy και Floyd που δεν μπορώ άλλο.... :ROFLMAO:

τι να πω.. το IV με άγγιξε κάπως παράξενα;;;

οι οποίοι φανατικοί τους βρίζουν για το IV... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Αυτά δεν μπορώ..Να βρίζεις έναν καλλιτέχνη επειδή δεν σου αρέσει η κατεύθυνση που πήρε ...Αυτά είναι για δεκαπεντάχρονα και για εκείνους που έχουν μυαλό δεκαπεντάχρονου..

• Like
Reactions: superfly and vlad66