AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,412
το άφησα στα 1.90 να'ναι ακριβώς στη μέση του 1.8 και 2 που προτείνει το manual![]()

το άφησα στα 1.90 να'ναι ακριβώς στη μέση του 1.8 και 2 που προτείνει το manual![]()
Συμφωνώ για τη προστασία και όχι στην αύξηση του βάρους ανάγνωσης. Ισχύουν αυτά που είπε ο Βλαδίμηρος, ακόμα και να μη σε νοιάζει για την ανάρτηση μιας φθηνής κεφαλής θα οργώσεις τους δίσκους σου και αυτό δεν αλλάζει μετά. Προτείνω να τσεκάρεις την Auralex Gramma βάση αν δεν έχεις εμφανισιακό πρόβλημα, δεν είναι high end λύση αλλά δουλεύει. Αρκετοί τις χρησιμοποιούν για subwoofers, εγώ την έχω χρησιμοποιήσει σε ενισχυτές μπάσου & κιθάρας και όντως δουλεύουν. Και στο πικάπ την είχα βάλει, δεν τη χρειαζόμουν, ήθελα να δω αν θ' αλλάξει ο ήχος αλλά δεν άκουσα κάτι. Η πρώτη βερσιόν (link) θεωρείται η καλύτερη, αυτή έχω. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η απλουστευμένη δεύτερη είναι καλύτερη...αν μπορείς να δοκιμάσεις κάποια τσέκαρε τη. Εγώ πήρα δύο όταν τις είχε πρωτοβγάλει και μακάρι να είχα κι άλλες....Πάντως θα χρειαστώ αντικραδασμική προστασία κάπως, ακόμα και βηματίζοντας στο δωμάτιο μπροστά καμιά φορά πηδάει η βελόνα. Ίσως κοιτάξω για κάποιο από αυτά τα ράφια. Ή μήπως είναι κι αυτό σύμπτωμα του χαμηλού tracking force?
Ωραια περάσαμε ακούσαμε μουσικαρες.Μαέστρο,,,, να σε δω να αλλάζεις κεφαλή σε τέτοιο μηχανάκι και τι στον κόσμο.....
View attachment 195197
εδώ ο ΓΔ βγάζει την δική του για να μπει η δική μου...
View attachment 195199
την οποία την έβαλα εγώ αλλά αφού πρώτα βγήκε το θηριώδες πλατώ γιατί δεν γινόταν αλλιώς... δεν μπορούσα δλδ..
ο Μιχάλης έκανε τις τελικές ρυθμίσεις αφού έχει φάει τον βραχίονα με το κουτάλι.
View attachment 195200
μετά Διονύσης και Μιχάλης κοιτάνε μην έγινε καμιά ματσόλα ;;;;
View attachment 195201
αρμένικη βίζιτα κάναμε αν δεν το κατάλαβες...Ωραια περάσαμε ακούσαμε μουσικαρες.
θα το πάρω ..που θα μου πάει... και συ το IV των naxatrasΝα παρεις το fela cuti βλαδιμηρε.
ναι.. το νέο bias στις λάμπες σκοτώνει...Καλε ποτε έβγαλες φωτο; μιλαμε για παπαράτσι κάνεις. Εγω θα αρωστησω αμα ξανα παω στο σπιτι του μιχαλη έχει κανει φοβερή δουλειά στο στήσιμο του συστήματος ο ηχος είναι αλλού. Αχ αυτα τα ενισχυτικά τι ορμή τι δύναμη τι γέμισμα του χώρου τι να πω, κλαψψψ
το δικό μου είναι Παναγιώτη....Παλιοκουφάλα ΓΔ έχεις το Αrgus σε βινύλιο.....
γι'αυτό τον σουτάραμε μέσα..Ναι θα το παρω το naxatras μου αρεσε αρκετα οσο άκουσα.
Πιστεύω ο παπαγάλος πορωθηκε με τα κομμάτια που βάζαμε διοτι ειχε πιασει ρυθμόοντος καποια στιγμή έδωσε πόνο σε ντεσιμπέλ πιστεύω σκέπασε τα atc
![]()
ελεύθερα η γνώμη σου...Δεν θα πω τη γνώμη μου για το τελευταίο Naxatras και γενικά για τους Naxatras γιατί θα φάω μπαν από τον Vlad.
(Την είπα)
έχω ακούσει τόσο πολύ Eloy και Floyd που δεν μπορώ άλλο....Και γιατί να πάρω το τελευταίο τους και να μην βάλω να ακούσω κάτι από Eloy ή Pink Floyd..
τι να πω.. το IV με άγγιξε κάπως παράξενα;;;Ένα το κρατούμενο..
Έβαλα τις προάλλες να ακούσω ένα live τους και με πήρε στην κυριολεξία ο ύπνος.
Ο πρώτος τους δίσκος είχε μια φλόγα μέσα του .Τα υπόλοιπα δεν με ενθουσίασαν.
οι οποίοι φανατικοί τους βρίζουν για το IV...Έχουν φανατικό πυρήνα ακροατών πάντως και αυτό είναι καλό..
Εμένα δεν με συγκινούν αλλά δεν λέει κάτι αυτό.
Αυτά δεν μπορώ..Να βρίζεις έναν καλλιτέχνη επειδή δεν σου αρέσει η κατεύθυνση που πήρε ...Αυτά είναι για δεκαπεντάχρονα και για εκείνους που έχουν μυαλό δεκαπεντάχρονου..έχω ακούσει τόσο πολύ Eloy και Floyd που δεν μπορώ άλλο....
τι να πω.. το IV με άγγιξε κάπως παράξενα;;;
οι οποίοι φανατικοί τους βρίζουν για το IV...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.