supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου
ένα χέρι κι ένα πόδι.
Τελικά μάλλον το στυλ αυτό γίνεται μόδα
ένα χέρι κι ένα πόδι.
Δεν νομίζω ότι το technics φτιάχτηκε για κλαμπ. Ασχέτως του ότι λόγω του μοτέρ του μπορεί να εκτελέσει και τέτοια καθήκοντα.
Νομιζω δεν ειναι αυτο που λεει ο Βλαδιμηρος,αλλα αναφερεται σε καποιους που ηδη εχουν το 1200 για το Α η Β λογο.Και μιλα για καποιες αναβαθμισεις που δεν εχουν και μεγαλο κοστος.
Οσο για μας τους "βλαμενους" ,αφου οτι παρουμε, λιγο χερι θα του βαλουμε ..... δεν γινεται αλλιως![]()
Ξέρεις ποια είναι η ερώτηση μου ρε Βλαντ?
Γιατί να αγοράσεις 1200 και να μπεις σε (οποια) έξοδα και κόπο για να το κάνεις να παίζει και να μην αγορασεις κατευθείαν ενα audiophile και να καθαρισεις μία και καλη.
Όταν είσαι σε τέτοια φάση που είμαστε εμείς οι "βλαμενοι" και ξερεις πεντε πραγματα,το θεωρώ αδιανοητο να κανεις τέτοια αγορα!
Τι ειναι ρε αυτο; Ενωση Βαρυκοων Νοτιου Ελλαδος;εγώ πάντως σκέφτομαι την ίδρυση της ΕΒΝΕ
Τι ειναι ρε αυτο; Ενωση Βαρυκοων Νοτιου Ελλαδος;
Μεσα και γω :music-smiley-005:
Αυτό ξαναπές το...
Το HFD με το οποίο ελέγχεις το dsp των fusion, έχει πολύ διάβασμα αλλα και πολλές δυνατότητες.
Ήδη έβαλα υποτυπώδες eq (shelf2 με κέντρο τους 70 κυκλους, gain +1,5 και q 0,8 για τα χαμηλά -με high-pass στους 18, μην ενισχύουμε και τους ... υπόηχους, και asymshelf: zero 360hz, pole 420hz, q 0,7 στο δεύτερο καναλι, μεσαίων υψηλών) και αμέσως γλυκανε. Θα έχω μελέτη και δοκιμές.
Μένει να βρω πώς κάνω μετρήσεις ΜΕΣΑ από το hfd και όχι το REW γιατί νομίζω ότι μπορεί και να φέρει αυτόματα τη φασματική εξισορρόπηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.