Το chat του δικάναλου

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Μεγειέες... το είδα από κοντά πριν στο στείλει, είναι κουκλί... χαϊεντιές λέμε, όχι αστεία

Του είπα να στο προσέξει και να το φάει λίγο από τον πόντο και πάνω, γιατί στο δικό μου έβρισκε το κέλυφος καθώς μπαίνει η βελόνα στο ατέρμον αυλάκι (ντουπ! ντουπ!). Το έχει πάρει πίσω για τορνίρισμα.

γι'αυτό δεν βρίσκει ούτε ο προφυλακτήρας της Μ97 ;;
ίσως σε κάποιους δίσκους να βρίσκει όπως και στο michell. αλλά ποτέ δεν με πείραξε αυτό.
μόνο η συγκεκριμένη κεφαλή. οι άλλες είναι μαζεμένες σε μέγεθος..
σε ευχαριστώ Τάσο και για την παρέμβαση και για την επαφή με τον μάστορα Μελίδη!
θα μου φτιάξει και κάτι ακόμα που χρόνια τώρα μου κάθεται στο στομάχι... απο βαμμένο ατσάλι όμως...

Επανέρχομαι στο κλαμπ μου.
Το είχα παραγγείλει μετρώντας τη διάμετρο του Michell που ήδη είχα, και το ζήτησα λίγο στενότερο.
Έλα όμως που έβρισκε για λίγο το κέλυφος όταν εισερχόταν η βελόνα στο ατέρμον αυλάκι.
Οπότε ζήτησα από τον Μιχάλη να το "φάει", ξεκινώντας λίγο πάνω από τη βάση του.
Οπότε έγινε έτσι:

IMG-8977.jpg

πολύ πιο όμορφο !! αρχοντιά!!! τι βάρος έχει τώρα; το μέτρησε;
Τάσο, στείλε μου σε πμ την διεύθυνσή σου να σου στείλω ένα σετ πίτσα ματ 5mm αφού κάνεις κέφι αυτό το πάχος.
δεν θα χρειαστεί να ρυθμίσεις vta.
(λαστιχοφελλός για το πλατώ είναι, αλλά του έχουμε δώσει παρατσούκλι. κομμένο ακριβώς στα μέτρα που θα έπρεπε να είναι το εργοστασιακό)

Οπότε ζήτησα από τον Μιχάλη να το "φάει", ξεκινώντας λίγο πάνω από τη βάση του.

Αχόρταγος βρε παιδί μου κι αυτός....
μην πεις για φαί...

Αυτου του Μελιδη σταζουν μελι τα χερια του...

Τον ειχα δε και σε αλλο νημα που εφτιαχνε κατι. Αλλα δε θυμαμαι τι...

Και θυμαμαι και εναν αλλο μαστορα που εκοβε λαστιχοφελους κατα σε διαστασεις κατα παραγγελια.

Τελικα για κατι τετια αξιζει να μενεις Ελλαδα.

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Και θυμαμαι και εναν αλλο μαστορα που εκοβε λαστιχοφελους κατα σε διαστασεις κατα παραγγελια.
Ξερω και γω καποιον που κοβει λαστιχοφελλους ....... :music-smiley-005:

Επειδή πρίν λίγες μέρες διάβασα κάποια σχόλια ,όχι εδώ μέσα ,σχετικά με το νέο dac της ideon audio ,που αφορούσαν τη τιμή και το ότι επειδή είναι ελληνικό δεν μπορεί να ζητάει τόσα χρήματα ,θα συνιστούσα να το ακούσουν πρώτα ,να το δούν από κοντά και έπειτα να εκφέρουν άποψη .
Μια εξαιρετική απ όλες τις απόψεις δημιουργία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε απολύτως απο ανάλογες <επώνυμες> κατασκευές .
Το ότι δεν έχουμε την αγοραστική δυνατότητα να το πάρουμε για αυτό σαφώς δεν είναι υπεύθυνος ο δημιουργός του .
Συγχαρητήρια Βασίλη για το δημιούργημα σου .

Επειδή πρίν λίγες μέρες διάβασα κάποια σχόλια ,όχι εδώ μέσα ,σχετικά με το νέο dac της ideon audio ,που αφορούσαν τη τιμή και το ότι επειδή είναι ελληνικό δεν μπορεί να ζητάει τόσα χρήματα ,θα συνιστούσα να το ακούσουν πρώτα ,να το δούν από κοντά και έπειτα να εκφέρουν άποψη .
Μια εξαιρετική απ όλες τις απόψεις δημιουργία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε απολύτως απο ανάλογες <επώνυμες> κατασκευές .
Το ότι δεν έχουμε την αγοραστική δυνατότητα να το πάρουμε για αυτό σαφώς δεν είναι υπεύθυνος ο δημιουργός του .
Συγχαρητήρια Βασίλη για το δημιούργημα σου .

έχεις βάλει και καμιά φωτό κάπου να το (ξανα)δούμε;

Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

27.500 [ναι σωστό είναι το νούμερο]

Ε ναι. Ειναι πολυ ακριβο. Τρομερα ακριβο για ενα ντακ.
Βεβαια υπαρχει μια οικονομικη ταξη που μπορει να δαπανισει αυτο το ποσο. Σε αυτη την πελατεια απευθυνεται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Αυτό είναι
Η φωτό το αδικεί οπτικά .

άσχετα απο το πόσο κάνει, η εξωτερική εμφάνιση είναι πολύ υψηλής ποιότητας. αυτά τα ανάγλυφα γράμματα είναι state of the art

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Ε ναι. Ειναι πολυ ακριβο. Τρομερα ακριβο για ενα ντακ.
Βεβαια υπαρχει μια οικονομικη ταξη που μπορει να δαπανισει αυτο το ποσο. Σε αυτη την πελατεια απευθυνεται.

Προφανώς Γιώργο ,γιατί και τα υπόλοιπα συνοδά πρέπει να είναι ανάλογα .
Και απ´όσο μου είπε ο Βασίλης οι πωλήσεις του πάνε καλά ,όπως και οι διακρίσεις .
Η Ιdeon έχει και πολύ -πολύ φθηνότερα ντάκ .

άσχετα απο το πόσο κάνει, η εξωτερική εμφάνιση είναι πολύ υψηλής ποιότητας. αυτά τα ανάγλυφα γράμματα είναι state of the art

Εκτός αν είναι πλαστικό. :BDGBGDB55:

Noμιζω οτι και γω ειμαι σαν τον Βλαντ.
Η εξωτερικη ομορφια και η ποιοτητα που αναδυεται της κατασκευης ειναι σημαντικοι παραγοντες μαζι με την ακουστικη δυνατοτητα.

Ο συλλογισμος μου ειναι απλος... ενα μηχανημα που θα μπει στο σπιτι μου, θα πρεπει να ζησω μαζι του για πολυ καιρο, και να βρισκεται στον χωρο μου και να τον αναβαθμιζει.

Μετραει παρα πολυ και για μενα δειχνει και μια εξτρα προσοχη που δειχνει ο κατασκευαστης για να παρουσιασει το "δημιουργημα" του.

Θυμαμαι καπου στα τελη 90ς εναν Kenwood μεγαλο μοντελο που "τα σπαγε" Ο δευτερος Kenwood που ειχα στην ζωη μου και Kenwood ηταν κι ο πρωτος ενισχυτης που αγορασα με τα πρωτα λεφτα που εβγαλα δουλευοντας καλοκαιρι μεταξυ δευτερας και τριτης λυκειου.
Αλλα αυτος ο δευτερος παρ'οτι ηταν καλυτερος απο τον παλαιοτερο και πολυ πιο τερας και ειχε βγει και Best By και τετοια...και καταπληκτικο μουσικοτατο ηχο.... ε δεν μου καθοταν με τιποτα με το σχημα του, και την εμφανιση του... Αν θυμαστε εκεινα τα μοντελα που εκαναν κοιλια...
Τον αποχωρηστηκα. Βεβαια ηταν δευτερος ενισχυτης.
Λιγο αργοτερα και η Kenwood εξαφανιστηκε απο το προσκυνειο...
Μετα πηρα εναν Γιαμαχα στη θεση του σαν δευτερο ενισχυτη...πολυ καλος κι αυτος αλλα με λιγο λεπτοτερο ηχο. Αν θυμαστε εκεινη η σειρα που ειχε ενα ποντεσιομετρο στο πανω μερος ανεβαινε σαν μια εξοχη. Αργοτερα τον πουλησα και αυτον....

Η μηχανολογική κατασκευή του ντακ θα μπορούσε άνετα να έχει άλλο χρώμα και να γράφει Αccuphase [π.χ] με ότι αυτό συνεπάγεται .
Το ντακ ήταν συνδεδεμένο με τον ενισχυτή της εικόνας

Attachments

• Beyondxxxx.gif
    Beyondxxxx.gif
    97.1 KB · Views: 99