Μετα απο αιτημα του Vlad θα σας κουρασω λιγο με την ιστορία των ενισχυτικών μου.
Ο πρωτος καταπληκτικός ενισχυτής που ακουγα οταν ημουν μικρός ηταν ενας maranz model one του θείου μου ο οποιος μου κολλησε το μικροβιο του ηχου.
Στα 17 μου απόκτησα τον πρωτο δικό μου εναν ολοκληρωμένο της sansui. Απο τότε αλλάξα αμετρητους ενισχυτές πάντα με ανταλλαγή και διαφορά προς τα πάνω.
Θεωρησα οτι το τέλος δρόμου θα ηταν για μένα ο ολοκληρωμένος της Emille Labs
Jun 29, 2015 - John Bamford has posted a review of the Emille Cha'am integrated amplifier (£8450) at Hi-Fi News and Record Review. His conclusions: Emillé Labs�...
www.pinterest.at
Για πάνω απο δεκαετία ηταν τέλειος μετά την τελευταία αλλαγη λαμπών χαθηκαν τα μπάσα, αλλαξα αλλο ενα σετ καμία διαφορά.
Φιλος (του χωρου) μου εκανε το εξής σχόλιο σε τι χρειάζονται οι λαμπάτοι ενισχυτές οταν υπάρχει ο Demidoff.
Μετά απο μήνες κατάφερα να τον ακουσω με τα ηχεία μου (σχεδόν τα ιδια) και πηγη το dac μου ενθουσιάστικα τρανζίστορ με μεσαία λάμπας.
Βρεθηκε και πάλι λυση μέσο ανταλλαγής και το τέρας βρήκε τη θέση του στο ρακ μου.
Το κερασάκι στην τούρτα ηταν οτι για να καλύψουμε την οικονομική διαφορά αξίας μεταξυ των δυο μου προσφερθηκε και το παρακάτω.
Για μέγιστη δυναμική χωρητικότητα και ακρίβεια RIAA μικρότερη από 0.1dB, τα εξαρτήματα τοποθετούνται απευθείας στην πλακέτα κυκλώματος σε ειδικά διαμορφωμένα μπλοκ αλουμινίου για να ελαχιστοποιηθούν οι ηλεκτρικές και μηχανικές επιρροές και να διατηρούνται αξιόπιστα οι διαταραχές από τον ενισχυτή.
www.orpheusaudio.gr
To αποτέλεσμα για να το περιγραψω θα χρειαστω χρόνο για αρκετές ακροάσεις, που για δες ερχεται τωρα το τετραήμερο