Το chat του δικάναλου

Υποθέτω ότι οι γεννήτριες (Μ95ΕD και Μ95ΗΕ) είναι ίδιες και εναλλάσεις βελόνες.
Για την Μ97ΗΕ era IV δε γνώριζα ότι είναι ίδια γεννήτρια με την V15 Type IV.

V15 Type IΙΙ και V15 Type IV σαν γεννήτριες έχουν διαφορές; Μπορείς να βάλεις βελόνα από την μία στην άλλη ή κάθε γεννήτρια παίρνει τις δικιές της βελόνες;
Ναι Μ95ΕD & Μ95ΗΕ εχουν ιδιες γεννητριες.
Οι V15 III & V15 IV ειναι διαφορετικες και δεν ταιριαζουν οι βελονες.
Στις SHURE, εκτος του διαφορετικου πλαστικου κελυφους , διαφορα στις διαστασεις ειχε και ο μπρουντζινος ρομβος που μπαινει στις γεννητριες.
Η Μ97ΗΕ ειναι η ιδια γεννητρια με την V15 IV ,αλλα με διαφορετικο πλαστικο κελυφος. Η Μ97ΗΕ δεχεται τη βελονα της V15 IV αλλα οχι το αντιστροφο.
Επισης οι ρομβοι των 97ΗΕ και 97xE ειναι διαφορετικοι. Η βελονα της Μ97xE ταιριαζει στην V15 Vx (και το αντιστροφο) αλλα, οχι στην V15 V.
Πληροφοριακα, η γνωστη και αγαπητη Μ75 ειναι ιδια γεννητρια με την V15 II.
Αν δεν συγχιστηκες, πες μου να σου πω κι'αλλα :LOL:

• Like
Reactions: Kostas P.
Σημειωσε οτι η M95ED εχει ψηλη ενδοτικοτητα, οποτε χρειαζεται χαμηλης μαζας βραχιονα.

• Like
Reactions: Kostas P.
...Αν δεν συγχιστηκες, πες μου να σου πω κι'αλλα :LOL:
Αν δε βαριέσαι να γράφεις εγώ σίγουρα δε βαριέμαι να μαθαίνω. Περνάω καθημερινά ώρες διαβάζοντας για πικάπ/βραχίονες/κεφαλές περασμένων δεκαετιών που μου 'χαν ξεφύγει.

Έχεις άποψη για την Grace F-9; Διάβασα διθυραμβικά σχόλια, ακόμα και η καλύτερη ΜΜ κεφαλή που παράχθηκε. Δε κατάλαβα αν εκτός από διαφορετικές βελόνες έχουν βγει και διαφορετικές γεννήτριες με την ίδια ονομασία.

Ναι Μ95ΕD & Μ95ΗΕ εχουν ιδιες γεννητριες.
Οι V15 III & V15 IV ειναι διαφορετικες και δεν ταιριαζουν οι βελονες.
Στις SHURE, εκτος του διαφορετικου πλαστικου κελυφους , διαφορα στις διαστασεις ειχε και ο μπρουντζινος ρομβος που μπαινει στις γεννητριες.
Η Μ97ΗΕ ειναι η ιδια γεννητρια με την V15 IV ,αλλα με διαφορετικο πλαστικο κελυφος. Η Μ97ΗΕ δεχεται τη βελονα της V15 IV αλλα οχι το αντιστροφο.
Επισης οι ρομβοι των 97ΗΕ και 97xE ειναι διαφορετικοι. Η βελονα της Μ97xE ταιριαζει στην V15 Vx (και το αντιστροφο) αλλα, οχι στην V15 V.
Πληροφοριακα, η γνωστη και αγαπητη Μ75 ειναι ιδια γεννητρια με την V15 II.
Αν δεν συγχιστηκες, πες μου να σου πω κι'αλλα :LOL:
δεν είπες και τι .."χώνα" είναι η 97xE που μπορεί να πάρει την βελόνα της ΗΕ αλλά η γεννήτρια της ΗΕ είναι τόσο .."σφιχτή" που δεν παίρνει τον ρόμβο της xE :LOL:

• Haha
Reactions: AUDIOLYTIC
Αν δε βαριέσαι να γράφεις εγώ σίγουρα δε βαριέμαι να μαθαίνω. Περνάω καθημερινά ώρες διαβάζοντας για πικάπ/βραχίονες/κεφαλές περασμένων δεκαετιών που μου 'χαν ξεφύγει.

Έχεις άποψη για την Grace F-9; Διάβασα διθυραμβικά σχόλια, ακόμα και η καλύτερη ΜΜ κεφαλή που παράχθηκε. Δε κατάλαβα αν εκτός από διαφορετικές βελόνες έχουν βγει και διαφορετικές γεννήτριες με την ίδια ονομασία.
Για την F9 οτι διαβασα και γω. Δεν ειχα την ευκαιρια να ακουσω μια. Εκεινη την εποχη, απο Ιαπωνια υπηρχαν πολυ καλες ΜΜ , τοσο απο την Grace , οσο και απο Fidelity Research, audio craft , national , excel , audio technica/Signet , jvc........

δοκίμασέ το και πες μας..
αν θυμάμαι καλά έχεις rega με vm95ml ;;
θα την περάσω τώρα στο technics μου να δω τι κάνει με το dino...
τελικά ο βόμβος ηταν απο το ifi zen phono που ηταν δίπλα του . μολις το έβγαλα απο το ρευμα σταμάτησε . τωρα ακούγεται λιγο οταν κοντεύει η ένταση στο τερμα

τελικά ο βόμβος ηταν απο το ifi zen phono που ηταν δίπλα του . μολις το έβγαλα απο το ρευμα σταμάτησε . τωρα ακούγεται λιγο οταν κοντεύει η ένταση στο τερμα
ωπα....
έβγαλες το phono από την πρίζα;;
έτσι δεν ακούς την γείωση του πικάπ, αλλά το ρεύμα ηρεμίας του ενισχυτή.

ωπα....
έβγαλες το phono από την πρίζα;;
έτσι δεν ακούς την γείωση του πικάπ, αλλά το ρεύμα ηρεμίας του ενισχυτή.
οχι το trichord . το ifi zen εβγαλα απο τη πριζα . ηταν διπλα του και το επιρεαζε

• Like
Reactions: vlad66
Βρε πανο μην βάζεις ακίδες αφου δεν ξερεις τις βλέπει ο βλαντ και θελει να παρει και ετσι δεν πρόκειται να αγοράσει το spa🤣🤣🤣.
Βρε πλεονεκτη κυριε βλαδιμηρε τι να τις κανεις τόσες αφου δεν ακους αρκετά με την δουλειά που κάνεις και τις δουλειές που κανεις με τα πικαπ ουτε δεν προλαβαινεις να τις στρώσεις.
Πανο σε εμενα στηλτην ξερεις εσυ ειμαι ο ιδανικος στο στρωσιμο 🤣🤣🤣

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Εννοείτε οτι κανω πλακα στον βλαδιμηρο ξέρει ποσο πειραχτήρι είμαι αλλα οφειλω να το πω γιατι ολοι ξέρετε πλεον συντακτικά δεν είμαι και οτι καλύτερο και καμια φορα παρεξηγείται ο γραπτος λόγος.

Εννοείτε οτι κανω πλακα στον βλαδιμηρο ξέρει ποσο πειραχτήρι είμαι αλλα οφειλω να το πω γιατι ολοι ξέρετε πλεον συντακτικά δεν είμαι και οτι καλύτερο και καμια φορα παρεξηγείται ο γραπτος λόγος.
Γράφε εσυ και μη σε στεναχωρεί τίποτε.