την πουλάς;;;;Ποια βρε, τη γιαγια ? Του 80 - 85 ειναι αυτη. Αλλα , συντηρημενη αψογα.
Αν το πει θα το υποστω, αλλα κατι θα βρω να του απαντησω........![]()
την πουλάς;;;;Ποια βρε, τη γιαγια ? Του 80 - 85 ειναι αυτη. Αλλα , συντηρημενη αψογα.
Αν το πει θα το υποστω, αλλα κατι θα βρω να του απαντησω........![]()
Να σου στείλω τις Benz μου να τις περάσεις ένα χέρι; Ντρέπομαι να ανεβάσω φωτογραφία τους, μετά απο χρόνια καθαρισμό με υγρά Clearaudio/Nagaoka έχουν τα χάλια τους, είναι σαν τρακτέρ που όργωσαν το μισό θεσσαλικό κάμπο μήνα Νοέμβρη.
ΟΥΡΤτην πουλάς;;;;
την κεφαλή φυσικά και το περίμενα....ΟΥΡΤ.............. ή εννοείς το "cleaning tool" .......... χαχαχα
οι MC δεν μπορούν να πλυθούν με νερό και σαπούνι...Να σου στείλω τις Benz μου να τις περάσεις ένα χέρι; Ντρέπομαι να ανεβάσω φωτογραφία τους, μετά απο χρόνια καθαρισμό με υγρά Clearaudio/Nagaoka έχουν τα χάλια τους, είναι σαν τρακτέρ που όργωσαν το μισό θεσσαλικό κάμπο μήνα Νοέμβρη.
έχω ένα ζευγάρι αλλά δεν μου αρέσουν.Μιας και αναφέρθηκες στις βίδες...τι γνώμη έχετε για τις νάυλον; Έχει κανείς χρησιμοποιήσει;
View attachment 196372
Θα νομισει καποιος οτι δεν εχεις κατι καλυτερο και κλαις ......................Bon voyage μικρούλα......![]()
λυπάμαι που την "σκότωσε" ο χαλβάς...Θα νομισει καποιος οτι δεν εχεις κατι καλυτερο και κλαις ......................![]()
και ποιός φταίει;;;Μα δεν φταιει ο ανθρωπος για το λαστιχο
Διονύση , ασημενια καλωδια στο headshell (και στη ΖΥΧ) ο Μανχάτανκαι ποιός φταίει;;;
λέμε ότι ρίχνει υγρά κάθε μέρα!!!
ότι έκανε πριν 20 χρόνια, κάνει και τώρα...
έχει σκυλάκο στο σπίτι και καπάκι δεν αγοράζει για το πικάπ.. ξέρεις πως είναι η όψη του σήμερα;;
δεν βλέπεται...
ρίξε μια ματιά στην denon μου.. από το 2007 την έχω.. όταν ήρθε το πικάπ την πήρα.
View attachment 196381
βρήκα σε φωτογραφίες την ακριβή ημερομηνία που αγόρασε την κεφαλή και την πέρασα στο πικάπ του..Μα δεν φταιει ο ανθρωπος για το λαστιχο
Διαπίστωσες ηχητική διαφορά;έχω ένα ζευγάρι αλλά δεν μου αρέσουν.
ίσως τις δοκιμάσω πιο προσεκτικά κάποτε....
δεν τις άκουσα καν..Διαπίστωσες ηχητική διαφορά;
Στα χαρτιά φαίνονται ιδιανικές. Ακόμα μικρότερο βάρος, δε χαράζουν, δεν μαγνητίζονται και τις κόβεις εύκολα στο επιθυμητό μήκος.
Πολύ μου αρέσουν αυτά τα "The truth about..." από κάποιους που νομίζουν ότι βρήκαν το δισκοπότηρο της μουσικής.
Το συγκεκριμένο video αναιρείται από μόνο του.
Ξεκινάει με ένα θέσφατο ότι η δειγματοληψία του CD είναι αρκετή για να "περιγράψει" τα πάντα.
Αν ίσχυε, δεν θα υπήρχε νόημα για τα HD ψηφιακά και τους σύγχρονους ρυθμούς δειγματοληψίας.
H κεφαλη πρεπει να ειναι αρκετα καλα βιδωμενη στο κελυφος/βραχιονα προκειμενου να μην προκυπτουν κραδασμοι απο μια χαλαρη στηριξη της.Διαπίστωσες ηχητική διαφορά;
Στα χαρτιά φαίνονται ιδιανικές. Ακόμα μικρότερο βάρος, δε χαράζουν, δεν μαγνητίζονται και τις κόβεις εύκολα στο επιθυμητό μήκος.
Τώρα περί συγκρίσεων, άντε να βγάλεις άκρη. Όπως είπα, είναι πολλές φορές που αισθάνθηκα ότι ο ήχος απογειώνεται με βινύλιο. Δεν έγραψα πουθενά όμως ότι ο ήχος είναι σωστότερος, ή πληρέστερος, απλά διαφορετικός και πιο ευχάριστος, στα δικά μου υποκειμενικά αυτιά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.