τι γατάκια βρε συ;;Γατάκια….
![]()
The World's First Levitating Turntable - MAG-LEV Audio
MAG-LEV Audio’s ML1 Turntable visually enhances the experience of listening to vinyl records by levitating the platter. By joining our love for music with careful integration of technology and high-range audio components, we’ve created a turntable of the future for the medium of the past.maglevaudio.com
View attachment 211686
τι γατάκια βρε συ;;
που είσουν όταν το κράζαμε;;![]()
δεν μας παρακολουθείς 27/7 ;;;;;E sorry δε σας παρακολουθώ και 24/7, πρώτη φορά το είδα σήμερα το πρωί και μου βγήκε ο καφές απ'τη μύτη. Είναι και τσάμπα πράμα, ένα ετήσιο καθαρό ελληνικό εισόδημα.
δεν μας παρακολουθείς 27/7 ;;;;;
και πως θέλεις να μάθεις ρυθμίσεις πικάπ;;;;![]()
Είναι μέχρι να μεγαλώσει η συλλογή...Ό,τι ρύθμισα ρύθμισα, πάει. Τώρα μόνο μουσική, 95% Qobuz και 5% πικάπ, όπως ήταν αναμενόμενο απ'την αρχή. Αλλά δεν το δίνω, χαίρομαι να το'χω εκεί να το βλέπω.
Μεταλικος ειναι ο θολος ;επειδη ζηλεψα απο τον Βλαδιμηρο , θα σας πω και εγω τα μκατορθωματα μου
αυτο ειναι ενα αρρωστο μεγαφωνακι που χρειαζεται θεραπεια
View attachment 211738
αφου δοκιμασα με την ηλεκτρικη και δεν εγινε τιποτα ουτε στο δυνατο , πηρα ενα κοματι μπετονια , εβαλα λιγη uhu στην ακρη , και το τραβηξα προς τα εξω . το αποτελεσμα ειναι αυτο View attachment 211739
μαλλον δεν ηταν καλη ιδεα . το μεγαφωνο ειναι αυτο
View attachment 211740
ειναι απο αυτο το ηχειο
View attachment 211741
υπαρχει περιπτωση να το βρω ;
δεν νομιζω . πλαστικος φαινεταιΜεταλικος ειναι ο θολος ;
Ξέχασα να σου πω ότι ο θόλος είναι απλά ένα "dust cup" και καμία σημασία δεν έχει αν είναι βουλιαγμένος..επειδη ζηλεψα απο τον Βλαδιμηρο , θα σας πω και εγω τα μκατορθωματα μου
αυτο ειναι ενα αρρωστο μεγαφωνακι που χρειαζεται θεραπεια
View attachment 211738
αφου δοκιμασα με την ηλεκτρικη και δεν εγινε τιποτα ουτε στο δυνατο , πηρα ενα κοματι μπετονια , εβαλα λιγη uhu στην ακρη , και το τραβηξα προς τα εξω . το αποτελεσμα ειναι αυτο View attachment 211739
μαλλον δεν ηταν καλη ιδεα . το μεγαφωνο ειναι αυτο
View attachment 211740
ειναι απο αυτο το ηχειο
View attachment 211741
υπαρχει περιπτωση να το βρω ;
ηχητικα παιζει ρολο ; ετσι κι αλλιως δεν φαινεται εκει που ειναι , πρεπει να κοιταξεις το μεγαφωνο για να το δειςΞέχασα να σου πω ότι ο θόλος είναι απλά ένα "dust cup" και καμία σημασία δεν έχει αν είναι βουλιαγμένος..
Ίσως να το άφηνες στην ησυχία του.. τώρα δεν βλέπεται...
Όχι δεν παίζει ρόλο.. από την σκόνη προστατεύει το πηνίο του μεγαφώνου.ηχητικα παιζει ρολο ; ετσι κι αλλιως δεν φαινεται εκει που ειναι , πρεπει να κοιταξεις το μεγαφωνο για να το δεις
Και γιατί αυτοί οι τύποι παγκοσμίως δεν το κατασκευάζουν φλατ αλλά σφαιρικό για να παίζουν τα πιτσιρίκια και μαζί με αυτά τα νεύρα μας?????Όχι δεν παίζει ρόλο.. από την σκόνη προστατεύει το πηνίο του μεγαφώνου.
ούτε τα παιχνιδάκια που έριξαν μέσα στην οπή δεν έχω προλάβει να βγάλω..Γιατί όταν είναι σφαιρικό είναι προκλητικό για τα πιτσιρίκια να χώσουν το δαχτυλάκι τους.
Κατά τα άλλα το μόνο που κάνει είναι αυτό που λέει ο Βλαδίμηρος, να μην μπαίνει σκόνη στο πηνίο.
Νομίζω ότι ούτε αυτά που είχα δώσει στον @vlad66 είχαν γλυτώσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.