η microline έχει απαιτήσεις.αυτη η jico sas πολυ κολλαει στους δισκους .
σε εναν δισκο κολλησε τρεις φορες στην μια πλευρα .
εβαλα την βελονα της shure , δεν κολλησε καθολου .
στην καθαριότητα, στις ρυθμίσεις.... αμ πως....

η microline έχει απαιτήσεις.αυτη η jico sas πολυ κολλαει στους δισκους .
σε εναν δισκο κολλησε τρεις φορες στην μια πλευρα .
εβαλα την βελονα της shure , δεν κολλησε καθολου .
η JICO παιζει με 1,20 grΜηπως κατι με το βαρος αναγνωσης ή antiskating ?
Αν αλλαξες τη μια με την αλλη χωρις ρυθμιση βαρους αναγνωσης , εχεις λαθος βαρος αναγνωσης.
Η JICO ειναι πιο ελαφρια απο την original.
καταλαβα . θα πηξω στη μπουγαδαη microline έχει απαιτήσεις.
στην καθαριότητα, στις ρυθμίσεις.... αμ πως....![]()
Το ξερω αλλα αλλο εννοουσα.Αν για παραδειγμα εχεις την original shure με 1.2 γρ και στη θεση της βαλεις τη jico και μετρησεις το βαρος αναγνωσης, δεν θα ειναι 1.2 γρ . Τωρα αν ρυθμισες την jico στο 1.2 γρ και κανει προβλημα, ειναι αλλο θεμα. Αν χρησιμοποιεις το βουρτσακι , χρειαζεται να προσθεσεις βαρος , περα απο το 1,2 γρ. Ποσο χρειαζεται να προσθεσεις , λεει η jico.η JICO παιζει με 1,20 g
ναι , διάβασα τα περί ροζ θορύβου και πρέπει να βρω που έχω ένα cd με τέτοιο "σήμα" γιατί AV ενισχυτής δεν υπάρχει εδώ.Ωπ τι έχουμε εδώ; Κι άλλος ραδιοσακ?
Έχω κι εγώ με βελόνα στη δουλειά.
Χτύπα του ένα ροζ θόρυβο στα 85dB, όπως είσαι με slow και C-Weighting και θα είσαι jet.
ναι , διάβασα τα περί ροζ θορύβου και πρέπει να βρω που έχω ένα cd με τέτοιο "σήμα" γιατί AV ενισχυτής δεν υπάρχει εδώ.
αν και νομίζω ότι το δισκάκι είναι dvd και ανάλογο player ...σε κάποιο κουτί πεταμένο
έχεις καμιά ιδέα για "παραγωγή" ροζ θορύβου σε αυστηρά αναλογικό 2κάναλο σύστημα;;
και τι τους κάνω όταν τους κατεβάσω στο λάπτοπ πχ;;Ευκολάκι πλέον να βρεις δοκιμαστικούς τόνους.
![]()
High Quality Pink Noise | wav mp3 Audio Files Download
What is Pink Noise and how to use it.www.audiocheck.net
Και όμως το..παλεύει στις Εκθέσεις.τι γατάκια βρε συ;;
που είσουν όταν το κράζαμε;;![]()
εκεί στον Βορρά;;Και όμως το..παλεύει στις Εκθέσεις.
Πήρε σβάρνα όλε τις πόλεις και ...παίζει με ήχο.
και τι τους κάνω όταν τους κατεβάσω στο λάπτοπ πχ;;
συνδέω το λάπτοπ με hdmi στην τιβί, αυτή με οπτική στο dac, το dac με rca στον προ;;
εύκολο ακόμα και για μένα φαίνεται....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.