θα μπορούσε να γίνει ένα blind test με την συμμετοχή 1-2 κατασκευαστών ακόμα...
2 εθελοντές χρειάζονται που δεν θα βλέπουν ποιό καλώδιο παίζει κάθε φορά και εγώ θα κρατάω "τα πρακτικά" χωρίς να εκφέρω γνώμη αφού θα είμαι ο μόνος που θα ξέρει ποιό παίζει..
οι εθελοντές (με λίγη δυσκολία θα μπορούσαν να είναι μέχρι 3) θα έχουν από ένα μπλοκάκι ο καθένας και θα βαθμολογούν το κάθε καλώδιο από το 0 έως το 10 πχ...
φυσικά θα μπορούν να αλλάζουν την βαθμολογία κατά περίπτωση.. άλλωστε τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά στο τέλος του τεστ
θα πρέπει να έχουν υπομονή γιατί κάθε τρακ θα πρέπει να το ακούσουν τόσες φορές, όσες θα είναι οι συμμετοχές.. 4 ζεύγη φερ'ειπείν;; 4 φορές θα ακούσουν το τρακ , με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες ακρόασης.
τα "τεχνικοπρακτικά" θέματα τα έχω σκεφτεί... πως δλδ δεν θα φαίνεται στους κριτές το καλώδιο που παίζει , χωρίς να χρειάζεται να τους δέσουμε τα μάτια...
να πίνουν και να τσιμπάνε κάτι οι άνθρωποι...

όπως έχω σκεφτεί και τις "δικλείδες ασφαλείας" για να μην μπορώ ούτε εγώ να κάνω καμιά ..μπινιά
όμως αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο, θα ήθελα να έχω τελειώσει τον έλεγχο και το σέρβις στον ASR σου...
αυτόν θα ήθελα για προενισχυτή... από το λίγο που τον άκουσα την 1η φορά, φαίνεται ότι είναι ένα "καθαρόαιμο" hi end μηχάνημα "παλιάς κοπής" χωρίς τα "hi fi υπολείμματα" που έχει (ακόμα) ο δικός μου audiolab...
άσε που τον ASR δεν τον έχει ακούσει ακόμα κανείς εδώ, άρα θα είναι "άγνωστο" σύστημα για όποιον φίλο έχει ξανάρθει και θέλει να "κρίνει" καλώδια ηχείων...
το "εγχείρημα" θα είναι σοβαρό σε περίπτωση που κάποιος φίλος επαγγελματίας εδώ στο φόρουμ θελήσει να δανείσει τρέχοντα μοντέλα λογικής τιμής.. άρα όποιος έρθει για να κρίνει, θα πρέπει να το πάρει σοβαρά και όχι για χαβαλέ... συμφωνείς;;
ποιά είναι η γνώμη σου για τα παραπάνω;;