Ρε τι πανικό έχουμε πάθει εδώ μέσα 
Πανίκο αυτό το auto correct με έχει καταστρέψει ρε φίλε

Πανίκο αυτό το auto correct με έχει καταστρέψει ρε φίλε

και σε άλλες περιπτώσεις φίλων -μάλιστα με καινούργια αυτοκίνητα- έχω ακούσει παράπονα.Τελικά με βγάλατε νοκάουτ.
Μάλλον δεν μπορώ να σας εξηγήσω ,τι εννοώ (τουλάχιστον γραπτώς).
Κάτι πήγε να γίνει με το παράδειγμα του Πανικού στα αυτοκίνητα.
Το αμάξι μου είχε πάνω λάστιχα από μαμά ,που ήταν για πολλές κλωτσιές.
Δεν νομίζω ότι τα βάλανε κουτουρου.....άρα ΔΕΝ δοκίμασαν τα πάντα πριν τα βάλουν πάνω γιατί αν είχαν δοκιμάσει τα λάστιχα άλλου κατασκευαστή που έβαλα μετά όφειλαν να βάλουν αυτά.
Στρογγυλές λαστιχένιες οι τραχαλιες, στρογγυλά λαστιχένια και τα ελαστικά...
Κατάφερα κάτι τώρα????
(άσε που με τα ποστ μου σας αποθεωνω.....αυτό τουλάχιστον το έχετε καταλάβει)
δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είχαν έναν προμηθευτή τότε ή περισσότερους.Αν ανέφερα το έτος κατασκευής είναι διότι ένα καλούπι έχει ημερομηνία λήξης εκτός αν ο κατασκευαστής το κρατήσει για ευνόητους και οικονομικούς λόγους ,απλά κοστίζει…
αυτό είναι άσχετο με την ποιότητα του φινιρίσματοςΣτο αλουμίνιο υπάρχουν πολλές ποιότητες στο αεροπορικό αλουμίνιο προστίθεται και το μαγνήσιο και αυτό κοστίζει .
εδώ δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή αν πρέπει να σου ρίξω κανα γαλλικό... δεν ξέρω δλδ αν μιλάς σε "3το πρόσωπο", ή αν το λες σε μένα........ απλά ποτέ δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να αλλάξω ρουλεμάν γιατί κινδυνεύεις να τον πάρεις στο χέρι
αν δεν έχεις τον παραμικρό τζόγο , τότε δεν έχει ο βραχίονάς σου την απόλυτη ελευθερία κίνησης -όση μπορούν να δώσουν τα υπάρχοντα ρουλεμάν δλδ...,στον δικό μου πχ δεν υπάρχει ο παραμικρός τζόγος
ένα από τα νέα μοντέλα που "εξέτασα" από κοντά ο τζόγος ήταν εμφανής.αν και πάλι σε ορισμένους άλλους και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι συνειδητή επιλογή να υπάρχει .
..........Θα έβαζα λοιπόν άλλον εξωτερικό μεγαλύτερο βραχίονα για να μπορώ να παίξω με άλλη κεφαλή.
από τιτάνιο ήταν μόνο το armtube για να μειώσει την ΕΜ του.. χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι δλδ...Φυσικά η Technics είχε βγάλει βραχίονα από τιτάνιο τον ERA αυτό όμως παλιότερα .
ευχαριστώ Μάκη, απλά πιστεύω ότι ο βραχίονας έχει δυνατότητες γιατί σαν σχέδιο έχει πλεονεκτήματα.. μην με βάλεις να τα εξηγήσω , θα πρέπει να φέρω παραδείγματα από αναρτήσεις πολλαπλών συνδέσμων και βαριέμαι!!Αλλά χαράς το κουράγιο του συντονιστή μας να δοκιμάζει τα πάντα και καλά κάνει .
Πανίκος ειπαμε............ ο πανικός είναι αλλο πραγμαΤελικά με βγάλατε νοκάουτ.
Μάλλον δεν μπορώ να σας εξηγήσω ,τι εννοώ (τουλάχιστον γραπτώς).
Κάτι πήγε να γίνει με το παράδειγμα του Πανικού στα αυτοκίνητα.
Θα δοκιμασω τροχαλια Michelin στο Garrard και θα σου πωΤο αμάξι μου είχε πάνω λάστιχα από μαμά ,που ήταν για πολλές κλωτσιές.
Δεν νομίζω ότι τα βάλανε κουτουρου.....άρα ΔΕΝ δοκίμασαν τα πάντα πριν τα βάλουν πάνω γιατί αν είχαν δοκιμάσει τα λάστιχα άλλου κατασκευαστή που έβαλα μετά όφειλαν να βάλουν αυτά.
Στρογγυλές λαστιχένιες οι τραχαλιες, στρογγυλά λαστιχένια και τα ελαστικά...![]()
Να'σαι σιγουροςΚατάφερα κάτι τώρα????
(άσε που με τα ποστ μου σας αποθεωνω.....αυτό τουλάχιστον το έχετε καταλάβει)
και στα ρουλεμάν του ΜΚ2 από το εργοστάσιο αφήνουν (άφηναν) λίγο τζόγο.Οταν τα ρουλεμαν εχουν τζογο ξερεις που βρισκεσαι.
Οταν δεν εχουν , δεν ξερεις ποσες τριβες εχουν .
Μεταξυ των δυο, το χειροτερο ειναι το δευτερο.
τα ρουλεμάν του ΜΚ2 είναι stainless steel όπως και ο πύρος τους.Ο τζόγος μπορεί να προέλθει όχι από το ίδιο το ρουλεμάν αλλά από το στέλεχος δηλ από την χύτευση που έχει γίνει και όπως και να το κάνεις στο αλουμίνιο υπάρχουν και εκεί ποιότητες ,αυτός είναι και ο λόγος που μίλησα ότι τα καλούπια έχουν ημερομηνία λήξης .
Αν μίλησα ότι αν τον πειράξεις κινδυνεύεις να τον πάρεις στο χέρι είναι διότι μπορεί το στέλεχος να είναι μαλακό στο εργοστάσιο έχουν το κατάλληλο εργαλείο αλλά και την κατάλληλη πρέσα που τα τοποθετούν ,στην δουλειά μου ρουλεμάν με τζόγο η στέλεχος σφαγμένο ,απορρίπτεται !!!Στο δικό μου δεν υπάρχει κανένας τσογος μπρός -πισω ,απλά πράγματα .Υπάρχουν ομως ρουλεμάν που έχει γίνει συνειδητή επιλογή να υπάρχει τσόγος ώστε να λειτουργεί ακόμη και σαν νεροχύτης απισβεστήρας των κραδασμών ανάλογα φυσικά την αρχιτεκτονική του ,υπάρχουν και τα μαγνητικά .
Πάμε παρακάτω …
Εσυ δηλ πιστεύεις ότι ένα πικαπ πχ το mk2 που κυκλοφορεί από το 1979 μέχρι το 2010 που διέκοψε την παραγωγή είναι ακριβώς το ίδιο ;Πιστεύεις ότι όλα τα υλικά μετράνε το ίδιο και ας φαίνονται τα ίδια ;.
Ορίστε λοιπόν ορισμένα παραδείγματα που τα συναντώ καθημερινά στην δουλειά μου .Όχι δεν είναι ίδια και ας φαίνονται ίδια …
Υ.Σ Denon? Υπάρχει γείωση τελικά η όχι ;
Εγώ σου λέω ότι υπάρχει !!!και έχουν κάνει φανταστική δουλειά για όσους φυσικά το αντιλαμβάνονται .
Αλλά εδώ μιλάμε για ρουλεμάν …
View attachment 220793View attachment 220795
οι προδιαγραφές στα ρουλεμάν του ΜΚ2 είναι οι κατώτερες από τις βασικές που δεν θα παρουσιάσουν πρόβλημα λειτουργίας.Τα stainless steel ,κεραμικά ,μαγνητικά σε όλα υπάρχουν προδιαγραφές αυτός είναι και ο λόγος που έφερα τα πιο πάνω παραδείγματα φαινομενικά μοιάζουν αλλά δεν είναι όλα ίδια ,εσύ πιστεύεις δηλ ότι ο βραχίονας του mk2 έχει παραμείνει αναλλοίωτος κατασκευαστικά από το 1979 μέχρι το 2010;δηλ τα υλικά κατασκευής είναι τα ίδια ;είναι λάθος να το πιστεύεις άλλωστε δεν θα υπήρχε λόγος να υπήρχε ο σειριακός αριθμός έτσι ακριβώς συμβαίνει σε όλα τα προϊόντα σε κάποια είναι κοινά και σε κάποια άλλα υπάρχουν διαφοροποιήσεις .
Από την άλλη καλά κανείς που δοκιμάζεις τα πάντα από την άλλη όμως θα πρέπει να έχεις και αξιοπιστία σε βάθος χρόνου που μπορεί να επιδιώκει κάποιος άλλος .
Ένα άλλο παράδειγμα τσιμούχα .
Η μια είναι γνήσια η άλλη ειδική παραγγελία με δικές μου προδιαγραφές μάντεψε ποια είναι η καλύτερη για τον απλούστατο λόγο έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου .
View attachment 220818
προς το παρόν, όχι ευχαριστώ...
Και κάθεσαι και ασχολείσαι για να βελτιώσεις αυτό το βραχίονα; Γιατί δεν παίρνεις ένα Jelco, Rega, SAEC, Micro Seiki, κάτι τέλος πάντων, παρά παιδεύεσαι με αυτό το πράγμα;και στα ρουλεμάν του ΜΚ2 από το εργοστάσιο αφήνουν (άφηναν) λίγο τζόγο.
τώρα αν κάποιος δεν το καταλαβαίνει.......
λυπηρό είναι που επέλεξαν τέτοιου είδους ρουλεμάν.. όχι μόνο χωρίς κεντρικό δακτυλίδι -το οποίο δεν θα αφήσει τον πύρο να έρθει σε επαφή με τις μπίλιες, αλλά και για την γενικότερη κατασκευή του.
μόνο αν κάποιος δει από κοντά ένα "βγαλμένο" θα καταλάβει τι εννοώ.. η φτήνια σε όλο της το μεγαλείο.
όταν για 1η φορά χρειάστηκε να βγάλω ένα (το οποίο ήταν χτυπημένο) από "χύμα" βραχίονα , ένιωσα τόσο άσχημα όταν το είδα που σχεδόν αηδίασα.
για ένα διάστημα είχα την εντύπωση ότι άδικα παιδεύομαι με τον βραχίονα (άρα και με όλο το πικάπ), όταν έχει τέτοιας ποιότητας υλικά πάνω του..
μετά (στον ίδιο χύμα βραχίονα)* "ανακάλυψα" και την 2η "πατατιά".. πλαστικά "κινούμενα" τμήματα..
-ε και τι έγινε (θα μου πεις) ;;
-αν δεν έγινε κάτι γιατί το κρύβουν;; (το πιο απλό ρωτάω..)
και για πες μου,, στον denon σου βλέπεις πλαστικά τμήματα ;;; (κύρια και όχι δευτερεύοντα όπως λ.χ. τα γρανάζια του αντισκέιτ)
στον audiocraft ;;;;
σε πόσους έχεις δει από τις δεκάδες που πέρασαν από τα χέρια σου;;
μη μου πεις για την ουρά του RB250 , τα μεγαλύτερα μοντέλα έχουν την ίδια;; και στο κάτω κάτω την ξεβιδώνεις με το χέρι και βάζεις ότι ουρά θες.. γεμάτη η αγορά.
παρά ταύτα πιστεύω ότι έχει δυνατότητες , αν λυθούν / παρακαμφθούν οι τσίπικες επιλογές του εργοστασίου.
* όταν λέω "χύμα" βραχίονα εννοώ όλο το κινητό κομμάτι του από το κολάρο μέχρι και την ουρά του μαζί με τον "πυλώνα" που τα κρατάει φυσικά.
Ναι γιατί είναι ο δύσκολος δρόμος και δεν το έχει κάνει κανείς -απ'όσο ξέρω...Και κάθεσαι και ασχολείσαι για να βελτιώσεις αυτό το βραχίονα;
Γιατί είναι η εύκολη λύση και δεν με "εξιτάρει"Γιατί δεν παίρνεις ένα Jelco, Rega, SAEC, Micro Seiki, κάτι τέλος πάντων, παρά παιδεύεσαι με αυτό το πράγμα;
Αφού σε εξιτάρει καλά κάνεις.Ναι γιατί είναι ο δύσκολος δρόμος και δεν το έχει κάνει κανείς -απ'όσο ξέρω...
Γιατί είναι η εύκολη λύση και δεν με "εξιτάρει"
Το μόνο εύκολο θα ήταν να αγοράσω έτοιμο armboard και να έβαζα άλλον βραχίονα.
Γεμάτο το ebay για ότι βραχίονα θες για το ΜΚ2 και μάλιστα από Ελλάδα.
Είχα μιλήσει πριν χρόνια με τον άνθρωπο που τα πουλάει.. αν θυμάμαι καλά Γιώργο τον λένε.. και ο ίδιος έχει (αν το έχει ακόμα), ένα M5G σαν το δικό μου με jelco βραχίονα.
Δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον δικό του μου είχε πει.
Είναι δύσκολη δουλειά και απ'ότι φαίνεται και πολυέξοδη.. αλλά δεν με νοιάζει που να μου πάει 10 jelco στο τέλος... ήδη κανα δυό μου έχει στοιχίσει...
Rega βραχίονα έχω στο thorens.. κάτι "ψιλά" έχει φάει σε βελτιώσεις από τον Πανίκο , κατι "ψιλά" θα φάει και από μένα...
Κεραμικά ρουλεμάν και τα γνωστά...![]()
Τον έφαγε ο συντονιστής της κατηγορίαςΟ πρωτος που ειναι ?
![]()
Πλάκα πλάκα κοίτα μην φύγει κανα βουρτσάκι και κοπανήσει καμιά ακίδα....
Πέρα από την πλάκα και με αυτό μεγάλωσα CANTON .Είναι σε άριστη κατάσταση .Πλάκα πλάκα κοίτα μην φύγει κανα βουρτσάκι και κοπανήσει καμιά ακίδα....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.