ο μαθουσάλας λαμπάτος μετά από σέρβις και καινούργιες καλές λάμπες θα στείλει αδιάβαστο τον marantz σου και ότι άλλο έχεις εκεί !Παλικάρια, έχω χαζή ερώτηση: ήρθε σπίτι ένας ωραίος μαθουσάλας λαμπάτος ολοκληρωμένος από έναν καλό φίλο που θέλει να απλοποιήσει τη ζωή του. Δε νομίζω πως είναι κάτι το εξωτικό και τρομερό, αλλά μου αρέσει να τον χαζεύω στο σκοτάδι, οπότε θέλω να τον ενσωματώσω κάπως στο σύστημα σε ψιλομόνιμη βάση ώστε να τον ακουω που και που χωρίς να βάζω-βγάζω καλώδια κάθε φορά. Σκέφτηκα το πιο απλό, αφού το πικάπ κι αυτό πλέον το έχω κυρίως για χάζι, να συνδέσω και να ακούω μόνο αυτό από τον γέρο.
Και έρχεται η χαζή ερώτηση: τα ηχεία μου έχουν διπλές μπόρνες για διπλοενίσχυση. Μπορείτε να φανταστείτε κάποιο πρόβλημα αν στη δεύτερη σειρά συνδέσω τον λαμπάτο, και -προφανώς- παίζω με μόνο έναν εκ των δύο κάθε φορά;
θα ακούς τα klipsch σου και δεν θα πιστεύεις στα αφτιά σου !
όχι ΔΕΝ μπορείς να έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένους 2 ενισχυτές σε 1 ζεύγος ηχείων , ακόμα και αν ο ένας είναι σβηστός.. αυτός που θα παίζει θα "βλέπει" μαζί με την αντίσταση του ηχείου ΚΑΙ αυτή του σβηστού ενισχυτή.
τι απαράδεκτη κατάσταση είναι αυτή που βλέπω στο καλώδιο των ηχείων ;;
δεν μπορείς να βάλεις θερμοσυστελλόμενο στις μπανάνες ;;
κάπως έτσι ;;