Το chat του δικάναλου

Γενικα γερνει λιγο προς το ζεστο ηχο , οποτε ή παραλληλα με το δισκο θα βρεις οτι ειναι ενταξει η vta , ή λιγο ψηλα η πλευρα του βραχιονα.
Αυτό ήθελα, γιατί το phono που έχω δεν είναι και τόσο "ζεστό" (ούτε ο ενισχυτής).
Υποψιάζομαι ότι θα είναι πάνω κάτω σαν τη grado αλλά με καλύτερο tracking.
Τον βραχίονα τον έχω ήδη ψηλά οπότε γι' αυτό λέω ότι θα ξεκινήσω από εκεί.

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Ήρθε η κεφαλή, πάω να τη κοτσάρω ,τα μαντζαφλάρια πίσω ήταν μικρότερα...Στη προσπάθειά μου να σφίξω τα καλώδια πάνω τους, κόπηκε ένα από αυτά.

Άπειρα καντήλια.

• Angry
Reactions: superfly
Ήρθε η κεφαλή, πάω να τη κοτσάρω ,τα μαντζαφλάρια πίσω ήταν μικρότερα...Στη προσπάθειά μου να σφίξω τα καλώδια πάνω τους, κόπηκε ένα από αυτά.

Άπειρα καντήλια.
τι κόπηκε, το καλώδιο ή το πινάκι;

Ευκολο ειναι το κολλημα αν εχεις κολλητηρι. Θερμοσυστελλομενο μην βαλεις. Ο λογος που σου κοπηκε, ειναι διοτι το θερμοσυστελλομενο ηταν η λαθος διαμετρος και δεν κρατουσε το καλωδιο καθολου. Συνηθισμενο φαινομενο .................

• Like
Reactions: Haagenti
Ευκολο ειναι το κολλημα αν εχεις κολλητηρι. Θερμοσυστελλομενο μην βαλεις. Ο λογος που σου κοπηκε, ειναι διοτι το θερμοσυστελλομενο ηταν η λαθος διαμετρος και δεν κρατουσε το καλωδιο καθολου. Συνηθισμενο φαινομενο .................
Δεν έχω αλλά θα πάρω..Να το κολλήσω χύμα;
Edit, έχει το καουτσούκ (λαστιχάκι) μπροστά πως θα βλέπω τι θα κολλάω;
Λολ

Η κόλληση έγινε, η κεφαλή στήθηκε και οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές σε σχέση με τη Grado.
Πιο ανοιχτός και οργανικός ήχος.
Η μεγάλη έκπληξη μας ήρθε στην ένταση..Παίζει πιο δυνατά από τη Grado αν και στα χαρτιά έχει μικρότερη έξοδο..Περιμένουμε να στρώσει. :)

Attachments

• Messenger_creation_50793EE1-E553-4C7D-A798-E7E595FDB111.jpeg
    Messenger_creation_50793EE1-E553-4C7D-A798-E7E595FDB111.jpeg
    58.6 KB · Views: 19
  • Messenger_creation_D9CC3AB5-762A-4AE5-B2F7-DB12CF462278.jpeg
    Messenger_creation_D9CC3AB5-762A-4AE5-B2F7-DB12CF462278.jpeg
    67.2 KB · Views: 18
Στο chat είμαστε,ότι θέλουμε γράφουμε!
Σήμερα ,για μια ακόμη φορά, έζησα την κουτοπονηριά και τον φανατισμό των αναλογικαριων.
Ας μιλήσουμε για τον φανατισμό πρώτα ,που και κοινωνικά είναι σπουδαιότερο φαινόμενο από την κουτοπονηρια .
Chat ξεchat , οφείλω να έχω ακριβή και σοβαρη αντιμετώπιση των σπουδαίων αυτών ατόμων -κοινωνικών φαινομένων.
Των αναλογικαριων ντε ...
Αφού περάσαμε ένα πρωινό ακούγοντας διάφορα ψηφιακά μπιρμπιλονια και συλλαμβάνοντας τους (τους αναλογικαριους ντε,που λέμε παραπάνω) με το αετησιο βλέμμα μου,να έχουν :
Α)Μια μούρη πιο ξινή και από την κοντουλα λεμονιά του άσματος .
Β)Να ξύνουν αμήχανα την καρκάλα τους μέχρι να την γδάρουν.
Γ)Να ψελλίζουν κάτι ακαταλαβιστικα,που εγώ αμέσως τα έπιασα γιατί εκτός των άλλων προσόντων μου ,ξέρω να διαβάζω και τα χείλια ,του στυλ ""ρε λες.. μπα δεν... και αν ναι?.. ίσως να!...""
Με την χαρακτηριστική μου ευγένεια,τα άφησα όλα αυτά ασχολιαστα,γιατί εγώ την δουλεια μου , πάλι την έκανα και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα.
Κατάφερα και συνδέθηκα στο δίκτυο WiFi του σπιτιού και δούλεψε το στριμερ που είχα ,αλλά δεν ήξερα ότι είναι στριμερ.
Και ο άλλος έκανε την δουλειά του βέβαια,αλλά εμένα ποσώς με ενδιέφερε.

Λίγο πριν φύγουμε άκουσα αυτό που ευχομουν με όλη την δύναμη της ψυχής μου ,να μην ακούσω......
""Βάλε ρε λίγο να παίξει το πικάπ """
Χίλιες κακές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου, προσπάθησα να τις διώξω, αλλά σιγά μην με άφηνε,ο περιβόητος αναλογικαριος ντε, να περάσω ένα ήρεμο πρωινό.
Πάλι ξαναμανα ο τυπακος στο τραίνο να μας απαγγέλει τις στάσεις,κάπου κάπου επαιζε και κάποιο όργανο .
Με θριαμβευτικό ύφος,ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΑΝΑΚΆΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΌ ΉΧΟ,με κοίταξαν και με κατακεραυνωσαν.....ΤΙ ΈΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ...Ε....ΓΙΑ ΛΈΓΕ.... ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΑΣ (και διάφορα άλλα τέτοια θριαμβευτικά)
Αυτό για τον φανατισμό

Κατάφερα να ψελλισω ότι, κατα την γνώμη μου,δεν χρειάζεται να έχεις σύστημα πολλών χιλιάδων ευρώ για να ακούς πέντε ήχους την ώρα και που και που, τον οδηγό του τραίνου να βαράει κάτι καμπανάκια και να μου λέει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη και ο σαξοφωνίστας στο τέλος να θυμηθεί ότι ήταν στην ορχήστρα και έπρεπε και αυτός να παίξει κανάδυο νότες.
Επίσης δεν βρήκα τίποτα συγκλονιστικές διάφορες... διαφορετικά ναι , καλύτερα χμμμ.
Εξάλλου (συνέχισα βλακωδως μεν, θαρραλέα δε) άλλη τιμή το πικάπ και άλλη το ταπεινό ντακ,που κατά την γνώμη μου επίτηδες το έχει , έτσι.....για να ξευτιλιζει τα ψηφιακά .
Ω ρε μάνα.....τι το ήθελα ο μαύρος.
"""σιγά την διαφορά τιμής ,400 ευρώ η κεφαλή,κάνα 350αρι το ψηφιακό""""
(ΟΛΟ το ψηφιακό σύστημα με το λειτουργικό του,προς διευκρίνιση)
και πέταγαν φωτιές από τα αυτιά.
Ανασυντάχθηκα και με περισσό θάρρος πλέον,γιατί α)εγώ έχω πικάπ ,από τότε που αυτοί ηντοσαντουσαν μωρά και β)το αετησιο μάτι μου που σας έλεγα παραπάνω ,είχε πιάσει με την άκρη του ΟΛΌΚΛΗΡΟ το πικάπ, οπότε ζήτησα επιτακτικά να μου προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αγορά του """CLEARAUDIO""".!!!!!
Κάτι πήρε το αυτί μου για κάτι χιλιάρικα,αν δεν κάνω λάθος,γιατί και καλά ήτανε στο πατάρι οι αποδείξεις.
Αυτά για την κουτοπονηριά .....των αναλογικαριων ντε

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ....που δεν τους είχα και τους δύο στο ένα πόδι,να αλλάξουν ίσα με πεντακόσιες φορές δίσκο ,να τους πιαστεί η μέση και να τους πονέσουν τα πόδια από το σήκω κάτσε τρέχα .
Και μετά,αν μπορούσαν βέβαια να μιλήσουν από τον κάματο , να μιλούσαμε για χροιές και τραγανες μεσαίες.

Αυτά είχα να καταθεσω προς τους φιλτατους συμφορουμιτες και τίποτα άλλο.

(άλλο ένα θαυμάσιο πρωινό,στον Μάικ...η συνήθεια που έγινε λατρεία 🍻😄😄)

Περιττό υ.γ
Έχω μάθει φυσικά όλες τις στάσεις απ'έξω και ανακατωτα.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Ε τσουτσού τρέιν δε θέτε!
Oranssi Pazuzu δε θέτε!
Ε τι θέτε; 😂
Άντε, την άλλη φορά θα σου έχω karaoke Γωγώ Τσαμπά με έκοεκοεκοεκο. Να παρκάρεις στην είσοδο του αδιέξοδου

• Haha
Reactions: mdvq
έχει φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο ποιότητας το ψηφιακό του Tzimisce που ένας κρύος ιδρώνας σε διαπερνά όταν το ακούσεις...

το πικάπ του είναι ακόμα μπροστά αλλά μόνο με δίσκους άψογης εγγραφής και όχι απλά καλής..

δυσκολεύει πολύ το πράγμα με λίγα λόγια......

κατά τα άλλα , το ίδιο βράδυ πήγα σε άλλον φίλο να ακούσω το δικό του ψηφιακό απόκτημα..

@LIMBONIC ART

εκεί το μικρομεσαίο project με 2m blue και phono ένα μικρό musical fidelity, υποκλίθηκαν μπροστά στο eversolo A6 ειδικά με Tidal HiRes..
το παράξενο είναι ότι το μαγικό μαραφέτι γουστάρει για ζευγάρι του τον τρανζιστοράτο ενισχυτή έναντι του λαμπάτου !

πως γίνεται αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω... στο προηγούμενο ψηφιακό setup του φίλου με βάση το MF V90 και transport το cdp της Advance, η υπεροχή του λαμπάτου Jolida ήταν εμφανής.
το ζευγάρι Advance - A6 (με το Α6 να παίζει σαν σκέτο DAC) είναι καταπληκτικό και μου έδωσε την εντύπωση ότι κοιτάει στα μάτια τις HiRes μουσικές του Tidal.

Ε τσουτσού τρέιν δε θέτε!
Oranssi Pazuzu δε θέτε!
Ε τι θέτε; 😂
Άντε, την άλλη φορά θα σου έχω karaoke Γωγώ Τσαμπά με έκοεκοεκοεκο. Να παρκάρεις στην είσοδο του αδιέξοδου
Την άλλη φορά,θα φέρω εγώ βινύλια για να ακούσουμε και λιγο μουσική.😸

Επειδή μάλλον με έχετε παρεξηγήσει, απλά να σας αναφέρω ότι έχω καμμιά 1300αρια βινύλια και πικάπ thorens td 160 super,με sme βραχίονα και ortofon mc20 mkII και καλωδίωση VDH .

Οπότε ,μόνο στα κουτουρου δεν μιλάω.
Απλά ότι και να λέτε εσείς,με την τεράστια πείρα μου και τις αστείρευτες γνώσεις μου,το JBL boom box παίζει καλύτερα 😝😄😄.

Αρχιζετε να γινεστε ανθρωποι τελικα!
Που να φερω το εβερσολο καμια φορα στον μιχαλη και τον βλεπω να πεταει απ'το παραθυρο το πικαπ του.

Αρχιζετε να γινεστε ανθρωποι τελικα!
Που να φερω το εβερσολο καμια φορα στον μιχαλη και τον βλεπω να πεταει απ'το παραθυρο το πικαπ του.
Πες πότε,να είμαι στημένος κάτω από το παράθυρο και με την μηχανή αναμμένη 😁