Λάκης
AVClub Fanatic
ααα, ειπα και γω!Όχι βρε αυτό το βάζω για εφέ.
Mp3 έπαιζε από στικάκι.![]()
Αφου γυρναει που γυρναει ασκοπα, βαλ' του κανα ανθρωπακι πανω να γυρναει για καλυτερο εφε.
ααα, ειπα και γω!Όχι βρε αυτό το βάζω για εφέ.
Mp3 έπαιζε από στικάκι.![]()
Λάκη, ποτέ ήταν η τελευταία φορά που άκουσες ολόκληρο δίσκο με το σπετσοφάι που ταΐζεις τα στριμοντάκ σου;ααα, ειπα και γω!
Αφου γυρναει που γυρναει ασκοπα, βαλ' του κανα ανθρωπακι πανω να γυρναει για καλυτερο εφε.
Ανάλογα..Και τον Kendrick Lamar (παράδειγμα) mainstream τον λες αλλά οι δίσκοι του είναι κορυφή από την αρχή μέχρι το τέλος.Ανάλογα τη μουσική που ακούς βέβαια.
Κάποιοι βγάζουν concept albums, κάποιες mainstream περσόνες σκουπίδια που πρέπει να κάνεις best of από 50 δίσκους για να ακούσεις μισή ώρα ανεκτή μουσική και αν.
Ε όχι και Taylor Swift ο Λάκης ρε.Αν ο άλλος ακούει Taylor swift σιγά μην κάτσει να ακούσει όλο το δίσκο.
Αυτό που ακούς μόνο mainstream δεν το λες.
Και Dua Lipa....και Dua LipaΆντε καμία Ariana Grande στο τσακίρ κέφι.
Ειναι ελαχιστοι οι δισκοι που μπορω να ακουσω απ'την αρχη μεχρι το τελος.Λάκη, ποτέ ήταν η τελευταία φορά που άκουσες ολόκληρο δίσκο με το σπετσοφάι που ταΐζεις τα στριμοντάκ σου;
Άσε που έχω πολιτιστική κληρονομιά στα ράφια, δεν έχω έναν κουτί με τρεις πυκνωτές ,δέκα αντιστάσεις και μισό τοροειδή. Χαχ.
Ειναι ελαχιστοι οι δισκοι που μπορω να ακουσω απ'την αρχη μεχρι το τελος...
Τυχερος εισαι που βρισκεις δισκους που μπορεις να τους ακουσεις ολοκληρους.Αν ένιωθα έτσι μάλλον δεν θα συνέχιζα να αγοράζω δίσκους όταν άρχισα σε μικρή ηλικία. Θα έλεγα ότι περίπου το 70% της δισκοθήκης μου μπορώ να το ακούσω από αρχή μέχρι τέλος. Σε κάποιους μάλιστα το βρίσκω μειονέκτημα ότι διακόπτονται και πρέπει ν' αλλάξω πλευρά, το πλεονέκτημα του CD που σταματάει μόνο στο τέλος.
Ενημερωτικά, ποιοί είναι αυτοί οι τρεις δίσκοι που μπορείς ν' ακούσεις από την αρχή μέχρι το τέλος;Ειναι ελαχιστοι οι δισκοι που μπορω να ακουσω απ'την αρχη μεχρι το τελος.
Και μετα, τι;
Θ' ακουω τρεις δισκους εφ ορου ζωης;
Σε προσωπικό επίπεδο το πάθος μου για τη μουσική με οδήγησε στην αναζήτηση της καλύτερης αναπαραγωγής.Αν ένιωθα έτσι μάλλον δεν θα συνέχιζα να αγοράζω δίσκους όταν άρχισα σε μικρή ηλικία. Θα έλεγα ότι περίπου το 70% της δισκοθήκης μου μπορώ να το ακούσω από αρχή μέχρι τέλος. Σε κάποιους μάλιστα το βρίσκω μειονέκτημα ότι διακόπτονται και πρέπει ν' αλλάξω πλευρά, το πλεονέκτημα του CD που σταματάει μόνο στο τέλος.
Να ένα πρόβλημα που δεν έχουν οι κλασικάριοι.Τυχερος εισαι που βρισκεις δισκους που μπορεις να τους ακουσεις ολοκληρους.
Σε προσωπικό επίπεδο το πάθος μου για τη μουσική με οδήγησε στην αναζήτηση της καλύτερης αναπαραγωγής.
Ευτυχώς δεν συνέβη το αντίθετο.
ούτε οι μεταλλάδες...Να ένα πρόβλημα που δεν έχουν οι κλασικάριοι.
Ουτε που θυμαμαι!Ενημερωτικά, ποιοί είναι αυτοί οι τρεις δίσκοι που μπορείς ν' ακούσεις από την αρχή μέχρι το τέλος;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.