Το chat του δικάναλου

ααα, ειπα και γω!
Αφου γυρναει που γυρναει ασκοπα, βαλ' του κανα ανθρωπακι πανω να γυρναει για καλυτερο εφε.
Λάκη, ποτέ ήταν η τελευταία φορά που άκουσες ολόκληρο δίσκο με το σπετσοφάι που ταΐζεις τα στριμοντάκ σου;
Άσε που έχω πολιτιστική κληρονομιά στα ράφια, δεν έχω έναν κουτί με τρεις πυκνωτές ,δέκα αντιστάσεις και μισό τοροειδή. Χαχ.

Ανάλογα τη μουσική που ακούς βέβαια.
Κάποιοι βγάζουν concept albums, κάποιες mainstream περσόνες σκουπίδια που πρέπει να κάνεις best of από 50 δίσκους για να ακούσεις μισή ώρα ανεκτή μουσική και αν.

Ανάλογα τη μουσική που ακούς βέβαια.
Κάποιοι βγάζουν concept albums, κάποιες mainstream περσόνες σκουπίδια που πρέπει να κάνεις best of από 50 δίσκους για να ακούσεις μισή ώρα ανεκτή μουσική και αν.
Ανάλογα..Και τον Kendrick Lamar (παράδειγμα) mainstream τον λες αλλά οι δίσκοι του είναι κορυφή από την αρχή μέχρι το τέλος.
Higher form of intelligence ένα πράμα.
Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο πρέπει να κάνω best of από περσόνες σκουπίδια.

Edit..Αυτό ακούω τώρα..Τι best of να βγάλω από αυτούς, αφού η φάση ρολάρει δίχως αύριο.

Attachments

• IMG_20241221_180047.jpg
    IMG_20241221_180047.jpg
    1.7 MB · Views: 21
Last edited:
  • Like
Reactions: vlad66 and Tzimisce
Αν ο άλλος ακούει Taylor swift σιγά μην κάτσει να ακούσει όλο το δίσκο.
Αυτό που ακούς μόνο mainstream δεν το λες.

• Haha
Reactions: Haagenti
Λάκη, ποτέ ήταν η τελευταία φορά που άκουσες ολόκληρο δίσκο με το σπετσοφάι που ταΐζεις τα στριμοντάκ σου;
Άσε που έχω πολιτιστική κληρονομιά στα ράφια, δεν έχω έναν κουτί με τρεις πυκνωτές ,δέκα αντιστάσεις και μισό τοροειδή. Χαχ.
Ειναι ελαχιστοι οι δισκοι που μπορω να ακουσω απ'την αρχη μεχρι το τελος.
Και μετα, τι;
Θ' ακουω τρεις δισκους εφ ορου ζωης;

• Like
Reactions: mdvq and Haagenti
Ειναι ελαχιστοι οι δισκοι που μπορω να ακουσω απ'την αρχη μεχρι το τελος...

Αν ένιωθα έτσι μάλλον δεν θα συνέχιζα να αγοράζω δίσκους όταν άρχισα σε μικρή ηλικία. Θα έλεγα ότι περίπου το 70% της δισκοθήκης μου μπορώ να το ακούσω από αρχή μέχρι τέλος. Σε κάποιους μάλιστα το βρίσκω μειονέκτημα ότι διακόπτονται και πρέπει ν' αλλάξω πλευρά, το πλεονέκτημα του CD που σταματάει μόνο στο τέλος.

Αν ένιωθα έτσι μάλλον δεν θα συνέχιζα να αγοράζω δίσκους όταν άρχισα σε μικρή ηλικία. Θα έλεγα ότι περίπου το 70% της δισκοθήκης μου μπορώ να το ακούσω από αρχή μέχρι τέλος. Σε κάποιους μάλιστα το βρίσκω μειονέκτημα ότι διακόπτονται και πρέπει ν' αλλάξω πλευρά, το πλεονέκτημα του CD που σταματάει μόνο στο τέλος.
Τυχερος εισαι που βρισκεις δισκους που μπορεις να τους ακουσεις ολοκληρους.

• Like
Reactions: mdvq and vlad66
Ειναι ελαχιστοι οι δισκοι που μπορω να ακουσω απ'την αρχη μεχρι το τελος.
Και μετα, τι;
Θ' ακουω τρεις δισκους εφ ορου ζωης;
Ενημερωτικά, ποιοί είναι αυτοί οι τρεις δίσκοι που μπορείς ν' ακούσεις από την αρχή μέχρι το τέλος;

Σε προσωπικό επίπεδο το πάθος μου για τη μουσική με οδήγησε στην αναζήτηση της καλύτερης αναπαραγωγής.
Ευτυχώς δεν συνέβη το αντίθετο.

Σε προσωπικό επίπεδο το πάθος μου για τη μουσική με οδήγησε στην αναζήτηση της καλύτερης αναπαραγωγής.
Ευτυχώς δεν συνέβη το αντίθετο.

Ίδια κατάσταση, κι εγώ λόγω αγάπης για την μουσική ξεκίνησα την ενασχόληση με High Fidelity αλλά και από φορητό ραδιόφωνο ακούω άνετα μουσική.

Jazz/Blues/Metal/Doom/Death είναι είδη μουσικής που δύσκολα θα βάλω ένα κομμάτι ή δύο να ακούσω μόνο...
Ok, σε παλιό ορθόδοξο NWOBHM που δεν τρελαίνομαι, ίσως βάλω κάποιο best of, αλλά μπορείς να ακούσεις μισό δίσκο King Diamond, Lizzy Borden ή άλλους που βγάζουν concept albums;
Τώρα αν κάποιος θέλει να βγάζει δύο δίσκους το χρόνο επειδή κάποιοι αγοράζουν τα σκουπίδια του είναι άλλο θέμα, εγώ δεν ασχολούμαι. :)

Όλοι οι δίσκοι που είναι best of μπορούν να ακουστούν ολόκληροι, οι συλλογές επίσης, και σίγουρα τα single (που μέχρι να τα χορτάσεις τελειωσαν).
Όταν θες να ακούσεις κάνοντας άλλες εργασίες στριμαρεις και δεν υπάρχει η ανάγκη σήκω άλλαξε.
Πάντως εγώ τώρα στις διακοπές (καλοκαίρι δεν έκανα είμαι από το Πάσχα χωρίς άδεια) Έχω σκοπό να λιώσω τις βελόνες μου.

• Like
Reactions: vlad66
παιδιά καθάρισα τα Τουίτερ μαλακού θόλου με πανάξια αφαίρεσης σκόνης, φυσικά προσεκτικά,αλλά ο θόλος 'βουλιαζει' όσο μαλακά και να το κάνω.
Υπάρχει περίπτωση για ζημιά.
seas twitter με θόλο μεμβράνη πολύ εύκαμπτη.