Όπως είπαμε και παραπάνω,λέμε για να λέγαμε 
Το ηχειακι είχε στα πρώτα του βήματα την έκδοση 0.4.3.
Οι πρώτοι εν Ελλάδι που το είχαν αγοράσει,είχαν αυτή την έκδοση.
Μετά πέρασαν στην 0.4.5 που την είχε τιουναρει ενας Αυστριακός και όχι Γερμανός τύπος ,ονόματι oluv.
Εγώ που το αγόρασα μετά, είχε την 0.4.5 και σε ερώτηση στην εταιρεία, μου είπαν ότι αυτή είναι η έκδοση του oluv και δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα.
Ο Βλαδίμηρος πήρε για δοκιμή ένα χρονικό διάστημα το δικό μου, ενθουσιάστηκε και από την μουρλα του,πήγε και αγόρασε από την ελληνική αγορά
.
Αυτά της ελληνικής αγοράς που πήρε, είχαν την παλιά έκδοση 0.4.3.
Ενθουσιασμός και πάλι και λέγαμε ότι δεν είχε καμμία διαφορά από το δικό μου.
Μέτα βγάλανε την 0.5 που έχω την εντύπωση ότι δεν αναμείχθηκε ο oluv και όποιοι το αναβάθμισαν ,είχαν αντικρουόμενες απόψεις.
Σε άλλους άρεσε η 5 σε άλλους όχι.
Μέρα από αρκετό καιρό βγάλανε και την 1.2.7 που του επέτρεπε να επικοινωνεί με το app της εταιρείας που μέχρι τότε ,δεν μπορούσε.
Τα υπόλοιπα τα ξέρετε!

Το ηχειακι είχε στα πρώτα του βήματα την έκδοση 0.4.3.
Οι πρώτοι εν Ελλάδι που το είχαν αγοράσει,είχαν αυτή την έκδοση.
Μετά πέρασαν στην 0.4.5 που την είχε τιουναρει ενας Αυστριακός και όχι Γερμανός τύπος ,ονόματι oluv.
Εγώ που το αγόρασα μετά, είχε την 0.4.5 και σε ερώτηση στην εταιρεία, μου είπαν ότι αυτή είναι η έκδοση του oluv και δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα.
Ο Βλαδίμηρος πήρε για δοκιμή ένα χρονικό διάστημα το δικό μου, ενθουσιάστηκε και από την μουρλα του,πήγε και αγόρασε από την ελληνική αγορά

Αυτά της ελληνικής αγοράς που πήρε, είχαν την παλιά έκδοση 0.4.3.
Ενθουσιασμός και πάλι και λέγαμε ότι δεν είχε καμμία διαφορά από το δικό μου.
Μέτα βγάλανε την 0.5 που έχω την εντύπωση ότι δεν αναμείχθηκε ο oluv και όποιοι το αναβάθμισαν ,είχαν αντικρουόμενες απόψεις.
Σε άλλους άρεσε η 5 σε άλλους όχι.
Μέρα από αρκετό καιρό βγάλανε και την 1.2.7 που του επέτρεπε να επικοινωνεί με το app της εταιρείας που μέχρι τότε ,δεν μπορούσε.
Τα υπόλοιπα τα ξέρετε!