analog-jimaras
AVClub Addicted Member
- 16 February 2012
- 2,608
Το project νέο - πικαπ υψηλής απόδοσης - με βραχίονα με αποσπώμενο headshell πλησιάζει στην ολοκλήρωση. Μαζεύω photo, απο κάθε βήμα.
ποιά από τις 2 ακίδες ;;;Μιας και λέμε για πτώσεις, είμαι στα πειράματα κόντρα v15iii με goldring 2500 σκονταφτω πάνω στο σκύλο μου που άραζε πίσω από το τραπεζάκι φεύγει η βελόνα από το χέρι μου σκάει τούμπες κάτω στο πλακάκι και σταματά στο χαλί την ακίδα δεν τη βρήκα ποτέ κόπηκε εντελώς.
λες να "χτυπήσει" το Λουρνέ σου ;;;;Το project νέο - πικαπ υψηλής απόδοσης - με βραχίονα με αποσπώμενο headshell πλησιάζει στην ολοκλήρωση. Μαζεύω photo, απο κάθε βήμα.
Γιατι οχι Unipivot με αποσπωμενα headshells ?Αλλά είπαμε ΘΕΛΩ headshells.
Είναι αποσπώμενος ο Romeo, μπορείς να βάλεις άλλον ένα αντί για 2ο headshell.Σαν πλατό σίγουρα το έχει το νέο, ο βραχιονας ο unipivot είναι δύσκολο να νικηθεί. Αλλά είπαμε ΘΕΛΩ headshells. Αν και είδα μια αγγελία με το βραχίονα μου στα 1800 και κόντεψα να λιποθύμησω. Εγώ πλήρωσα σχεδόν το 1/5
Οσοι εχουν ζήσει με τους Unipivot πινουν κρασί στην απόδοση τους, μίσουν όμως αυτο το τρεμουλιασμα της επαφης με τα δάχτυλα στην καθημερινή χρήση.Γιατι οχι Unipivot με αποσπωμενα headshells ?
Audiocraft , STAX , Grace .............
Οπως γραφω και πιο πάνω στο Lurne αλλο χέρι δεν βάζω, (εχει βελτιωμένο πηγάδι, αλλαγμένο το υλικό των βάσεων, αλλη καλωδίωση βραχιονα) όλες αλλαγες που δεν τις πιάνει το μάτι. δεν θα ήθελα να επηρεάστει η αισθητική του, λατρέβω να το κοιτάω απο τον καναπέ μου ετσι ακριβώς οπως είναι.Είναι αποσπώμενος ο Romeo, μπορείς να βάλεις άλλον ένα αντί για 2ο headshell.
Μία έρώτηση μιας και ποτέ μου δεν είχα βραχίονα με πενταπολικό, στα πενταπολικά οι επάργυροι κλώνοι θα τσιρίζουν άραγε?
Η εμπειρία μου απο ασημένια rca interconnect δεν είναι και η καλύτερη.
Οσοι εχουν ζήσει με τους Unipivot πινουν κρασί στην απόδοση τους, μίσουν όμως αυτο το τρεμουλιασμα της επαφης με τα δάχτυλα στην καθημερινή χρήση...
...δεν θα ήθελα να επηρεάστει η αισθητική του, λατρέβω να το κοιτάω απο τον καναπέ μου ετσι ακριβώς οπως είναι...
Αυτο μου ακουγεται το πιο πιθανο. Ολοι μου οι βραχιονες ειναι με 5-pin connector και δεν δημιουργει προβλημα αυτο. Ομως , μπορει και καπου αλλου στην αλυσιδα να συμβαινει κατι που το προκαλει αυτο.τα "θεματάκια" μπορεί να αφορούν αποκλειστικά τον δικό μου βραχίονα και σε καμία περίπτωση να μην ισχύουν τα γραφόμενά μου για άλλους βραχίονες με 5πολική έξοδο σήματος !
Αυτο μου ακουγεται το πιο πιθανο. Ολοι μου οι βραχιονες ειναι με 5-pin connector και δεν δημιουργει προβλημα αυτο. Ομως , μπορει και καπου αλλου στην αλυσιδα να συμβαινει κατι που το προκαλει αυτο.
Είναι αποσπώμενος ο Romeo, μπορείς να βάλεις άλλον ένα αντί για 2ο headshell.
Ειστε τυχεροι που διαβαζω στα γρηγορα ο,τι γραφετε για τα αναλογικα γιατι διαφορετικα δεν σας ξεπλενε ουτε ο Σηκουανας!ποιά από τις 2 ακίδες ;;;
τέτοια διαβάζει ο @Λάκης και μας τρολλάρει συνέχεια......
Υ.Σ.
τώρα που το σκέφτομαι, αν έφυγε όλο το στέλεχος και η ακίδα έμεινε άθικτη πάνω του και το βρεις, ικανό σε έχω να κάνεις καμιά πατέντα .......
Αν θες να μάθεις πριν απ'ολους μόνο στο τηλέφωνο.BTW, Jelco ή SME "μαγειρεύεις" ;;;![]()
Εσύ πολλά ξέρεις.και αν έχει 5 κεφαλές;;;
άλλους 4 βραχίονες θα αγοράσει ;;;
στον δρόμο θα τον πετάξει η γυναίκα του...
(και καλά θα του κάνει....)![]()
Πραγματικά πολλές φορές ορμαω να βάλω το δίσκο να παίξει με λαχτάρα και μόλις αγγίξω το unipivot φρένο προσοχή βαθιά ανάσα να κατεβάσω σωστά. Στο δεύτερο πικαπ με τον κλασικό βραχίονα ολα πάρτυ φρένο πουθενά.Συμφωνώ. Δεν έχω ζήσει με unipivot αλλά οι λίγες επαφές μου με έκαναν να πιστεύω ότι δεν είναι για μένα.
Σε καταλαβαίνω, το θεωρώ από τα πιο όμορφα πικάπ που έχουν κατασκευαστεί.
Έτσι έτσι θα έχει πολυ ζουμί, λιγα ντουικα κόλπα και χαιεντιλα maximum.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.