Το chat του δικάναλου

Λάκη, το υπόλοιπο σύστημα είναι το ίδιο ή έχεις πάρει τίποτα ενεργά;
Ειμαι σε αναμονη να παραλαβω τον καινουριο ενισχυτη της εβερσολο που ειναι μονο τελικος.
Χρεη προ θα αναλαβει το Α8.
Δηλαδη πλεον θα εχω μονο δυο συσκευες και τα ηχεια.

Ειμαι σε αναμονη να παραλαβω τον καινουριο ενισχυτη της εβερσολο που ειναι μονο τελικος.
Χρεη προ θα αναλαβει το Α8.
Δηλαδη πλεον θα εχω μονο δυο συσκευες και τα ηχεια.
Αν μου δώσεις δύο χιλιάρικα έρχομαι να σου τραγουδήσω λάιβ ότι θες. (έχω καλή φωνή).
Έτσι θα έχεις μόνο εμένα στο σαλόνι.

Unplugged φάση. Θα κάνει αναμετάδοση το MTV και θα σου δίνει ποσοστά..Έχω επιχειρηματικό μυαλό μη το ψάχνεις.
Κανενα προβλημα, μονο να σε ενημερωσω οτι, οταν ακουω Unplugged συνηθιζω να ξεκρεμαω το μπαστουνι του μπειζμπολ απ' τον τοιχο, ξερεις εκεινα τα μεταλλικα, κι αν δεν μου αρεσει αυτο που ακουω δοκιμαζω τα αντανακλαστικα του τραγουδιστη.

Κανενα προβλημα, μονο να σε ενημερωσω οτι, οταν ακουω Unplugged συνηθιζω να ξεκρεμαω το μπαστουνι του μπειζμπολ απ' τον τοιχο, ξερεις εκεινα τα μεταλλικα, κι αν δεν μου αρεσει αυτο που ακουω δοκιμαζω τα αντανακλαστικα του τραγουδιστη.
Εγώ πάλι όταν τραγουδάω συνηθίζω να παίζω με ένα μπαλάκι του μπέιζμπολ (το πετάω και το πιάνω).
Ξέρεις φαντάζομαι ότι το μπαλάκι ταξιδεύει με μεγαλύτερη ταχύτητα στον αέρα, αμφιβάλω αν θα προλάβεις να ξεκρεμάσεις το μπαστούνι. :)

Εγώ πάλι όταν τραγουδάω συνηθίζω να παίζω με ένα μπαλάκι του μπέιζμπολ (το πετάω και το πιάνω).
Ξέρεις φαντάζομαι ότι το μπαλάκι ταξιδεύει με μεγαλύτερη ταχύτητα στον αέρα, αμφιβάλω αν θα προλάβεις να ξεκρεμάσεις το μπαστούνι. :)
Eχω παρει τα μετρα μου, οσοι τραγουδουν στεκονται πανω απο καταπακτη κι απο κατω περιμενουν αδηφαγα σαγονια οταν δεν προλαβαινω να ξεκρεμασω το μπαστουνι.

Eχω παρει τα μετρα μου, οσοι τραγουδουν στεκονται πανω απο καταπακτη κι απο κατω περιμενουν αδηφαγα σαγονια οταν δεν προλαβαινω να ξεκρεμασω το μπαστουνι.
Θυμάσαι την κατάληξη φαντάζομαι.
taunting-monty-python.gif

• Haha
Reactions: superfly
Τότε εξήγησέ μου γιατί δεν έχω gapless playback απο το στρήμερ μου. Αφού τα ψηφιακά είναι τόσο εύκολα δε θα δυσκολευτείς να το λύσεις.
Ρε φιλε, σ'εχει παρει χαμπαρι οτι εισαι αναλογικαριος και σε δουλευει!

ενδιαφέροντα σεμινάρια απ' τον Παύλο Κάβουρα για τον φυσικό ήχο που προκαλεί δόνηση και αυτή .. κραδασμούς ενώ συνδέεται με την συνείδηση και το.. Ιερό.
Σήμερα ανακοινώθηκε,λ επίσημα αλλά άκουσα χθές την συνέντευξη που έδωσε και τα παραδείγματα..
Ειδικότερα για την μουσική που είναι σύνθεση και επεξεργασία 'ήχων' ... πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση.

Κύκλος 6 σεμιναρίων

καταλαβαίνετε βέβαια τους 'συνειρμούς'..
Δυστυχώς δεν μου απαντήθηκε μέσω της εκπομπής η απορία που είμαι σίγουρος ότι υποψιάζεστε..

Πάντως το φόρουμ έχει μια ασύλληπτη πολυφωνία, από τα ρόπαλα και τις καταπακτές με κροκόδειλους στους ιερούς ήχους έχω μείνει άφωνος. :unsure:

• Like
Reactions: westsound
Εγώ σήμερα θα δοκιμάσω για λογαριασμό καλού φίλου αυτό το μαραφέτι:

IMG_20250201_135109.jpg

Δεν γράφω τιμή και θα προσπαθήσω να μην την σκέφτομαι όταν θα το ακούω....

Με 3600 θα το ακουσεις ? :p
Όχι, γιατί να αλλάξω κεφαλή;;;
Την 680ΜΚΙΙ/analogis BD έχω στο πικάπ..

Παράξενο... Δεν παίρνει τροφοδοσία από αντάπτορα 230/5ν USB
Αλλά ούτε νεκρό είναι.
Το πράσινο λεντ δεν άναψε, αλλά έπαιζε πολύ χαμηλόφωνα.
Μου έκοψε και έριξα την USB του στο λάπτοπ.. και άναψε.. και έπαιξε πιο δυνατά.. σχεδόν φυσιολογικά θα έλεγα.

IMG_20250201_142513.jpg

Δεν μπορώ να ρίξω την USB του στο smsl μου γιατί το smsl έχει usb type C

Ο σκοπός ήταν να μάθουμε αν μπορούμε να ακούσουμε ένα πικάπ μέσω streamer/dac/ preamp

Αλλά αφού το dac μου δεν έχει κανονική USB, η απορία θα πάρει παράταση..

Σαν phono δεν είναι απαράδεκτο.
Αλλά ούτε audiophile όπως γράφει το κουτί...
Η 680 αν θυμάμαι καλά έχει 5-5,5mv έξοδο δλδ υψηλή.. αν παίζει τόσο σιγά με αυτή δεν ξέρω τι θα κάνει με κεφαλές 4-4,5mv
(για MC ούτε λόγος, κάτι που το λέει και το manual)

Για τα λεφτά του πάντως δεν είναι κακό.. μάλλον πολύ καλό θα το έλεγα.

Ναι.. χρήστης πικάπ δεν θα το κοιτάξει και καλά θα κάνει εκτός και αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.

Last edited: