Το chat του δικάναλου

vsklav

AVClub Enthusiast
13 September 2012
1,096
Αθηνα, Κεραμεικος
Κάτσε γιατί δεν το κατάλαβα το τελευταίο, σου λέει μόνο το 1200g παίζει αλλά πάρε planar 3 και Pro-ject;
Δεν βγάζει νόημα.
Ο δικός μου μπάρμπαChat είναι συγκεκριμένος.
Προχθές το μπλόκαρα λιγάκι με κάτι συνθέτες ερωτήσεις και μου έλεγε "ναι έχεις δίκιο ,ας ξαναπροσπαθησουμε" αλλά η απάντηση που μου έδινε ήταν και πάλι λάθος.
Από κάτι what hifi πάντως και άλλα περιοδικά του χώρου παίζει να είναι πιο αξιόπιστο.
Έρχεται το θηρίο....

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,736
127.0.0.1
Λέει ότι από τα Technics MKΙΙ μόνο το SL1200G είναι για audiophile ήχο αν επιμένω ντε και καλά να πάρω 1200 MKΙΙ.
Αλλιώς καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά θα ήταν ένα Rega, Thorens ή Project.

Haagenti

AVClub Fanatic
18 November 2006
17,183
Ministry Of Silly Walks
Λέει ότι από τα Technics MKΙΙ μόνο το SL1200G είναι για audiophile ήχο αν επιμένω ντε και καλά να πάρω 1200 MKΙΙ.
Καλά σου λέει χαχαχ.
Θύμισέ μου ποιο πικάπ έχεις;

AUDIOLYTIC

AVClub Fanatic
13 August 2010
10,325
Στο περίπου... :rolleyes:

Αντί να μου προτείνει πικάπ μου πρότεινε κάτι κεφαλές του τριχίλιαρου. :ROFLMAO:
Πες του οτι εχεις ενα παλιο micro seiki RX-5000 , 40 χρονων , καλο ειναι να παρεις ενα καινουργιο πικαπ ; να δουμε τι θα σου απαντησει.......τονισε το παλιο και το 40 χρονων.

Last edited:

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

Super Moderator
Staff member
20 October 2007
19,029
Μεσευρώπη
Για ρώτα το τι έχει να πει και για τα Lenco.

• Haha
Reactions: AUDIOLYTIC

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,736
127.0.0.1
Πες του οτι εχεις ενα παλιο micro seiki RX-5000 , 40 χρονων , καλο ειναι να παρεις ενα καινουργιο πικαπ ; να δουμε τι θα σου απαντησει.......τονισε το παλιο και το 40 χρονων.

Μου είπε να του αλλάξω ιμάντα και να μην το αντικαταστήσω...

Η γυναίκα μου απαντάει; :ROFLMAO:

Για ρώτα το τι έχει να πει και για τα Lenco.

Έχει λέει σαν μειονέκτημα ότι είναι μεγάλα και βαριά και αν βρω μεταχειρισμένο θα θέλει συντήρηση...
Κάποιες αλλαγές που προτείνει είναι ατσάλινο πλατό, βραχίονα έναν RB300 και πάνω και μοτέρ. :p

vsklav

AVClub Enthusiast
13 September 2012
1,096
Αθηνα, Κεραμεικος
Αγόρασες πολύπριζο ; :D
Μπα. με καλώδια δεν ασχολούμαι αφού ποτέ δεν άκουσα διαφορές.... Ενα του κιλού έχω με κουμπί ον/οφφ κιόλας (Θου κύριε!).

Το "θηρίο" είναι χιουμοράκι οτι έρχεται ο Σατανάς, εφόσον το ai (chatgpt) μπήκε και στο χαι φαι!

Haagenti

AVClub Fanatic
18 November 2006
17,183
Ministry Of Silly Walks
Μπα. με καλώδια δεν ασχολούμαι αφού ποτέ δεν άκουσα διαφορές.... Ενα του κιλού έχω με κουμπί ον/οφφ κιόλας (Θου κύριε!).

Το "θηρίο" είναι χιουμοράκι οτι έρχεται ο Σατανάς, εφόσον το ai (chatgpt) μπήκε και στο χαι φαι!
Ναι το κατάλαβα. Τουλάχιστον αυτό δεν εργάζεται σε κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί για να μας προωθεί τα προϊόντα που εισάγει το μαγαζί αυτό. (Κλείσιμο ματιού)
Τώρα αν το ..."ταΐζουν" συγκεκριμένες εταιρίες δεν μπορώ να το ξέρω.
Αυτό είναι κάτι που γίνεται και στα καλύτερα περιοδικά του χώρου, μέσω διαφημίσεων κουλουπού κουλουπού.

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

Super Moderator
Staff member
20 October 2007
19,029
Μεσευρώπη
Μου είπε να του αλλάξω ιμάντα και να μην το αντικαταστήσω...

Η γυναίκα μου απαντάει; :ROFLMAO:

Έχει λέει σαν μειονέκτημα ότι είναι μεγάλα και βαριά και αν βρω μεταχειρισμένο θα θέλει συντήρηση...
Κάποιες αλλαγές που προτείνει είναι ατσάλινο πλατό, βραχίονα έναν RB300 και πάνω και μοτέρ. :p
OK, έχει το επίπεδο γνώσεων που είχα το 2006-7 μετά απο 2-3 μέρες ψάξιμο στα φόρουμ. Καλά θα πάει κι αυτό.

analog-jimaras

AVClub Addicted Member
16 February 2012
2,592
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,036
Πειραιας
Βαριά κουβέντα θα πω και να με σχωρνατε....... αλλά αφού υπάρχουν κορόιδα που τα αγοράζουν,καλά τους κάνουν 😵‍💫