Δεν μιλησα για εξομαλυνση ,μαλλον το αντιθετο την αποδοση του gain του αλμπουμΠάντα πρέπει να έχουμε απενεργοποιημένη την εξομάλυνση των tracks από το streaming!
Δεν μιλησα για εξομαλυνση ,μαλλον το αντιθετο την αποδοση του gain του αλμπουμΠάντα πρέπει να έχουμε απενεργοποιημένη την εξομάλυνση των tracks από το streaming!
Νομίζω πως είναι το ίδιο. Με την ενεργοποίηση χάνεις το bit perfectΔεν μιλησα για εξομαλυνση ,μαλλον το αντιθετο την αποδοση του gain του αλμπουμ
Θα το ξαναδω μηπως εω καταλαβει κατι λαθος.Νομίζω πως είναι το ίδιο. Με την ενεργοποίηση χάνεις το bit perfect
Εγω σταματησα να βαζω αλκοολη/ισοπροπυλικη αλκοολη εδω και λιγο καιρο.σ υχαριστω για τις πληροφοριες
αλκολη να μην προσθεσω στο νερο ?
Lossless immersive audio που θέλει Nvidia Shield ή pc με chrome για να παίξει;
Σαν να δίνεις 8K video που παίζει μόνο σε CRT.
εμενα το ακριβως αντιθετο.ειτε παιζω με το φονο του γιαμαχα ειτε με το φονο ζεν3 πρεπει να ανεβασω ενταση 80%Γενικά δεν είναι όλες οι είσοδοι ίδιες.
Εμένα π.χ. το πικάπ παίζει πιο δυνατά από τα ψηφιακά μου.
Στο τελευταιο ξεβγαλμα, πανταΕσεις που κανετε μπουγαδες τους δισκους σας, δοκιμαστε να πλυνετε με απιονισμενο νερο.
Απιονισμένο ή απεσταγμένο??
"'''''Σχετικά με το τι περιέχει ο φυσιολογικός ορός, είναι ένα υδατικό διάλυμα χλωριούχου νατρίου, που αναλόγως τη συγκέντρωση μπορεί να είναι ισότονο ή υπέρτονο""""""Ενέσιμο. Έτσι για να σε μπερδέψω ακόμη περισσότερο.![]()
"'''''Σχετικά με το τι περιέχει ο φυσιολογικός ορός, είναι ένα υδατικό διάλυμα χλωριούχου νατρίου, που αναλόγως τη συγκέντρωση μπορεί να είναι ισότονο ή υπέρτονο""""""
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.