Το chat του δικάναλου

Ρε σεις μην τρελλενομαστε.
Σε ένα κουκουρούκου χώρο με ένα κάρο άτομα ψαχνομαστε για ethernet,για να μην μολύνουμε το Α6 με το WiFi??
Και να κάνουμε συγκριτικές ακροάσεις το Tidal με το Spotify??
Αυτός είναι ο σκοπός μας??
Να σκοτεινιασουμε τότε και τον χώρο,μπας και χάσουμε κανά πίξελ από την Sony
Έλεος ρε φιλαράκια 🥴
Για να μην έχουμε διακοπές στο μουσικό χαλί , ή αν κάποιος θέλει να ακούσει λίγο πιο σοβαρά τον συνδυασμό.

Την Παρασκευή θα δω αν έχει πρίζες ethernet και αν έχει δεν θα έχουμε ανάγκη το WiFi τους.. (θα φέρω και το switch του mdvq με τα τρελά λαμπάκια του)

Ερώτηση : Αν υπάρχει πρίζα ethernet, έχουμε ανάγκη από ρούτερ ή με το switch είμαστε κομπλέ ;;
Switch από καθαρή τροφοδοσία για να φιλτράρει το θόρυβο μέσω του έξτρα ζεύγους θυρών magnetics rj45 που παρεμβάλλονται

Για να μην έχουμε διακοπές στο μουσικό χαλί , ή αν κάποιος θέλει να ακούσει λίγο πιο σοβαρά τον συνδυασμό.
Να πάει να τον ακούσει στο δωμάτιο του αντιπροσώπου ρε φίλε.
Θέλουν πολύ νομίζεις, να μας πουν ότι κάνουμε γκρίζα διαφήμιση ??
Άλλος είναι ο σκοπός της παρουσίας μας στην έκθεση.

Τα υπόλοιπα ας τα κάνουν κάτι ιδίαν σπίτι τους ,στις μαζώξεις τους.

Και φυσικά όπως έχω πει κατ'επαναληψη,διαφωνώ στο να έχουμε μηχανήματα που είναι τρέχοντα μοντέλα και πωλούνται στην Ελληνική αγορά.

Ή παλιά μοντέλα ή οτι ΔΕΝ υπάρχει στην αγορά και το καλύτερο όλων, ιδιοκατασκευές μελών μας.
Διαφωνώ με την ύπαρξη και του Eversolo και των Εlac.
Καλύτερα να πάρουμε τα e-mu του Μιχάλη και κάνα diyκο του Dimdim με rpi streamer.
Ή κανά λάπτοπ.
Ώρες είναι να ακούσουμε ότι προωθούμε κάποιον (και μάλιστα καινούργιο αντιπρόσωπο)

• Like
Reactions: dinos
Για define αυτό το hipster, για να δώ αν πρέπει να παρεξηγηθώ... :p

Δεν έχεις θέμα εσύ, εσύ άκουγες βινύλιο before it was cool.. :P

Και ο βρυκόλακας το ίδιο, και ο Βλάντ.

• Haha
Reactions: vlad66 and Tzimisce
elrond-lotr.gif

Αν συμμετείχα στο περίπτερο του avclub θα προσπαθούσα να στήσω ένα σύστημα που θα κάνει αλοιφή τα συστήματα των περισσότερων εκθετών.
Αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερη προσέλευση.

Last edited:
Τι να πούμε τότε για ολόκληρη Tv Sony;;;; Η λύση είναι απλή και την έχουμε δει άπειρες φορές σε θέατρα, video clips κλπ. ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ πάνω στις μάρκες.
Η Sony ,από ότι διάβασα,είναι μοντέλο που ΘΑ κυκλοφορήσει.
Σε αυτή την περίπτωση,κλαίει γελάει.
Με αυστηρά κριτήρια,ούτε αυτή πρέπει να υπάρχει.
Πάντα,κατά την γνώμη μου.
Αν κρίνει αλλιώς το ΔΣ , εμένα δεν μου πέφτει λόγος!

H μέθοδος του αυτοκόλλητου είναι ευρέως διαδεδομένη και "φωνάζει" από μακριά ότι ΔΕΝ διαφημίζεται το προϊόν.
Σ' αυτή την ζωή όλα κάποια μάρκα είναι εκτός από τα DIY.
Τάσο μου ,ότι πουν τα παιδιά του ΔΣ.

Στα σήριαλ που καλύπτουν την μάρκα των αυτοκινήτων,είναι γιατί δεν τους τα δίνουν δωρεάν.
Το ξέρω από πηγή,που είναι μέσα στα πράγματα.

H μέθοδος του αυτοκόλλητου είναι ευρέως διαδεδομένη και "φωνάζει" από μακριά ότι ΔΕΝ διαφημίζεται το προϊόν.
Σ' αυτή την ζωή όλα κάποια μάρκα είναι εκτός από τα DIY.

Όχι ότι ο άλλος δεν θα ξέρει ποιό είναι το μηχάνημα που "κρύψαμε" ... σαν κάτι ελληνικές σειρές που περνάει το vw μπροστά σου και το σήμα είναι γκριζαρισμένο...

Η μόνη λύση είναι τα ντιούικα.. ή παλιά μηχανήματα που οι εταιρίες τους δεν υπάρχουν πια και όχι απλά καταργημένα μοντέλα.. πχ , Sansui .

• Like
Reactions: mdvq
Και φυσικά όπως έχω πει κατ'επαναληψη,διαφωνώ στο να έχουμε μηχανήματα που είναι τρέχοντα μοντέλα και πωλούνται στην Ελληνική αγορά.

Ή παλιά μοντέλα ή οτι ΔΕΝ υπάρχει στην αγορά και το καλύτερο όλων, ιδιοκατασκευές μελών μας.
Διαφωνώ με την ύπαρξη και του Eversolo και των Εlac.
Καλύτερα να πάρουμε τα e-mu του Μιχάλη και κάνα diyκο του Dimdim με rpi streamer.
Ή κανά λάπτοπ.
Ώρες είναι να ακούσουμε ότι προωθούμε κάποιον (και μάλιστα καινούργιο αντιπρόσωπο)

Μιχάλη, τα έχουμε πει επανειλημμένως μεταξύ μας, αλλά το γράφω γιατί καλό είναι να το γνωρίζουν και τα μέλη.
Κατά τη διάρκεια του ΣΚ, μετά το καλημέρα/καλησπέρα, η φράση που θα ακούγεται περισσότερο από κάθε άλλη, είναι: "εμείς δεν πουλάμε τίποτα, είμαστε το avclub, το forum". Όπως γίνεται και σε κάθε έκθεση.

Το ότι έχουμε παρουσία στην έκθεση, δεν μας κάνει εκθέτες.
Θέλουμε να έχουμε έναν ωραίο, ζεστό χώρο, που είναι για εμάς μια δράση εξωτερίκευσης, λόγος να συναντηθούμε, να μας μάθουν άνθρωποι που δεν μας ξέρουν και όπου μπορέσουμε να προσφέρουμε και κάποια γνώση, χαρά μας θα είναι.

Οι δικοί μας άνθρωποι, ας κάτσουν και να χαρούν τα μηχανήματα, να βάλουν τις μουσικές τους, να περάσουμε καλά.
Στη πλειονότητα του χρόνου, θα παίζει ένα χαλί, να δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και μέχρι εκεί.

• Like
Reactions: vlad66
Το ότι τα λέμε και τα βρίσκουμε μεταξύ μας δεν υπάρχει αμφιβολία.🍻

Απλά τα γράφω και δημόσια για να τα διαβάζουν και τα απλά μέλη που δεν βλέπουν την κατηγορία του σωματείου μας.
Ηταν είναι και θα είναι πάντα, ο δικός μου κρυφός φόβος,να μην υπάρξει καμμία αμφιβολία για την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα του avclub.

Και με την ευκαιρία να πούμε στα μέλη μας ότι καλό θα ήταν να εγγραφούν στο σωματείο του avclub,για να μεγαλώσουν την δύναμη του και να είναι πάντα ανεξάρτητο όπως είναι τώρα.

• Like
Reactions: vlad66
Καλησπέρα παιδιά μία γρήγορη ερώτηση...
ο προενισχυτής έχει ένα preout RCA (κόκκινο και λευκό) και θέλω εγώ να βάλω 2 τελικούς σε κάθε ηχείο (διενίσχηση)
είναι ορθότερο να βάλω διχάλα στο pre out του ενισχυτή ώστε να φεύγουνε δύο κόκκινα και δύο άσπρα για τον κάθε ζευγάρι τελικών ή μπορώ επειδή ο τελικός ενισχυτής έχει τη δυνατότητα line-in και line out να συνδέσω τον προενισχυτή με τον έναν τελικό για κάθε ηχείο και από το line out του πρώτου με RCA να πάω στο line-in του 2ου τελικού (για το ίδιο ηχείο πάντα μιλάω)

Δεν είναι και τόσο σωστή η 1η λύση γιατί θα "σπάσεις" το σήμα.

Την 2η λύση δεν την ξέρω..

Η καλύτερη λύση θα ήταν να είχε 2 εξόδους ο προενισχυτής.

Edit..
Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως ούτε αυτό είναι σωστή λύση.

Last edited:
Το Chord Qutest του Tzimisce σπέρνει....

IMG_20251117_193339.jpg

Τον έβαλα να συνδέσει το phono του πικάπ για να κάνουμε το απόλυτο τεστ..

IMG_20251117_193925.jpg

Γιατί (θα ρωτήσει κάποιος) δεν το έκανε μόνος του μέχρι τώρα ;;
Γιατί φοβόταν...

Είναι η απόλυτη κόντρα όπως καταλαβαίνετε......

ΥΣ..
Με το γνωστό άλμπουμ :

IMG_20251117_194426.jpg