Βλέπω έχει και διάχυση ανάμεσα στα ηχεία 
Αν το βάψεις μπλέ θα γίνει tweeter.Το μεσαίο δεν είναι tweeter, είναι Tweety!![]()
Γιατί (θα ρωτήσει κάποιος) δεν το έκανε μόνος του μέχρι τώρα ;;
Γιατί φοβόταν...
Από μέσα είναι και μεταλλικό μπλέ. Πιο σκούρο!Όντως;
Το έδειξα στον μικρό μου γάτο και του έτρεξαν τα σάλια.Από μέσα είναι και μεταλλικό μπλέ. Πιο σκούρο!
Αν σκεφτείς ότι τρολλάρει τον Βλαδίμηρο, λυπάμαι τον γάτο![]()
Αυτό πάλι,δεν μπορώ να το καταλάβω...Και τώρα φοβάται και ο @vlad66 να το κάνει σπίτι του...
Καμία λύση δεν είναι σωστή για να μπορεί ο προενισχυτης να οδηγοί σωστά τους τελικούς..Καλησπέρα παιδιά μία γρήγορη ερώτηση...
ο προενισχυτής έχει ένα preout RCA (κόκκινο και λευκό) και θέλω εγώ να βάλω 2 τελικούς σε κάθε ηχείο (διενίσχηση)
είναι ορθότερο να βάλω διχάλα στο pre out του ενισχυτή ώστε να φεύγουνε δύο κόκκινα και δύο άσπρα για τον κάθε ζευγάρι τελικών ή μπορώ επειδή ο τελικός ενισχυτής έχει τη δυνατότητα line-in και line out να συνδέσω τον προενισχυτή με τον έναν τελικό για κάθε ηχείο και από το line out του πρώτου με RCA να πάω στο line-in του 2ου τελικού (για το ίδιο ηχείο πάντα μιλάω)
Γιατί απλά είσαστε τσιγκούνηδες και τεμπέληδες και δεν κάνετε τίποτα στο αναλογικό κομμάτι του συστήματος, το έχετε αφήσει όπως ήταν πριν 20 χρόνιαΌχι ρε, δεν θα βρίσκουμε πέτρα να κρυφτούμε!![]()
Αμάν μαχαιριάΓιατί απλά είσαστε τσιγκούνηδες και τεμπέληδες και δεν κάνετε τίποτα στο αναλογικό κομμάτι του συστήματος, το έχετε αφήσει όπως ήταν πριν 20 χρόνια![]()
Ψάχνοντας στο δίκτυο αλλά καί στο φυλλάδιο των τελικών για biamping προτείνεται η σύνδεση "daisy connection".Καμία λύση δεν είναι σωστή για να μπορεί ο προενισχυτης να οδηγοί σωστά τους τελικούς..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.