Το chat του δικάναλου

Το γραμμικό καθάρισε τον ήχο αλλά φάνηκε σαν να χάσαμε σε χαμηλό.
Με το χαμηλό είναι πλαδαρό, χωρίς σωστό έλεγχο, όταν μπει το γραμμικό σφίγγει το χαμηλό, έχει πολύ καλύτερο έλεγχο και περιγραφή με πιο αυξημένη ταχύτητα και σωστές αποσβέσεις της κάθε νότας χαμηλού...

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο δικό σου,να το ξέρω και γω,μιας και παρήγγειλα το ίδιο.
Από βδομάδα παραλαμβάνω .

Attachments

• IMG_2805.jpeg
    IMG_2805.jpeg
    1.9 MB · Views: 14
  • IMG_2804.jpeg
    IMG_2804.jpeg
    2.2 MB · Views: 14
  • Like
Reactions: mdvq
Να πάρουμε το βύσμα να το βάλουμε στο line in ; 🤔

Yup.
Το δεκάμετρο είναι cat 5.

Και όμως, έτσι το ακούσαμε όλοι.

Το 10μετρο στο rpi έπρεπε να το βάλεις... (για να μη πω που αλλού....) εκεί θα βλέπαμε γέλια.... :ROFLMAO:

Αλήθεια.. στο rpi τι έχεις ;;;

Το συγκεκριμένο γραμμικό ήταν ότι είχα πρόχειρο, φτιαγμένο για τροφοδοσία RPi.
Δεν ήταν τιουναρισμένο για τροφοδοσία DAC.

Τα λένε αυτά μάστορα... όχι να μας βγάλεις bassheads χωρίς λόγο... :LOL:

Άλλωστε εσύ έχεις sub που χωράει παιδικός σταθμός μέσα...

EDIT.. και 2 8" στο κανάλι.... !!

Last edited:
Δεν... έχεις ακούσει το χαμηλό των ATC μου φαίνεται. 😉

Ένα γαλάζιο. 😂
Ένα cat 6 θωρακισμένο.
Τι εννοείς;
Ανέφερα ότι με το pack το χαμηλό είναι πλαδαρό, με το γραμμικό είναι σφιχτό, γρήγορο, με σωστές αποσβέσεις και ταχύτητα και καλύτερη ατάκα..
Πιστεύεις ότι δεν έχω ακούσει αυτό το μοντέλο της ATC ; 😁

Τα λένε αυτά μάστορα... όχι να μας βγάλεις bassheads χωρίς λόγο... :LOL:

Άλλωστε εσύ έχεις sub που χωράει παιδικός σταθμός μέσα...

EDIT.. και 2 8" στο κανάλι.... !!

Το είχα πει.. και το είπα και μετά την ακρόαση..

Ότι βρήκα μπροστά μου έφερα.

1763844550568.jpeg

• Like
Reactions: Tzimisce and vlad66
Ανέφερα ότι με το pack το χαμηλό είναι πλαδαρό, με το γραμμικό είναι σφιχτό, γρήγορο, με σωστές αποσβέσεις και ταχύτητα και καλύτερη ατάκα..

Ε, δεν ισχύει, τι να κάνουμε τώρα;

Πιστεύεις ότι δεν έχω ακούσει αυτό το μοντέλο της ATC ; 😁

Αν έχεις ακούσει ATC με πλαδαρό χαμηλό, δεν το έχεις ακούσει τουλάχιστον σωστά στημένο.
Αν και δυσκολεύομαι να φανταστώ γενικά ATC με πλαδαρό χαμηλό.

Ε, δεν ισχύει, τι να κάνουμε τώρα;

Αν έχεις ακούσει ATC με πλαδαρό χαμηλό, δεν έχεις ακούσει τουλάχιστον σωστά στημένο.
Αν και δυσκολεύομαι να φανταστώ γενικά ATC με πλαδαρό χαμηλό.
Δεν είπα ότι τα ATC έχουν πλαδαρο χαμηλό, αν είναι δυνατόν..
Κλειστή καμπίνα και πλαδαρό;...🤣
Είπα ότι το πακακι ηχητικά έχει πλαδαρό χαμηλό σε σχέση με ένα γραμμικό τροφοδοτικό..

Είπα ότι το πακακι ηχητικά έχει πλαδαρό χαμηλό σε σχέση με ένα γραμμικό τροφοδοτικό..

Και το πακάκι από τι ηχεία το ακούσαμε ;;

Εν τω μεταξύ δεν έχεις πει κουβέντα για την δική σας σημερινή σύγκριση... άσε το πακάκι λοιπόν και πες τα δικά σας αποτελέσματα ...

Εν τω μεταξύ δεν έχεις πει κουβέντα για την δική σας σημερινή σύγκριση... άσε το πακάκι λοιπόν και πες τα δικά σας αποτελέσματα ...
Με τα ATC..
Ανέφερε ο άνθρωπος πιο πάνω ότι ακούγατε με το Pack και όλα κομπλέ..
Όταν μπήκε το γραμμικό χάθηκε το χαμηλό, σωστά;
Δεν γίνεται να βάλεις γραμμικό και να έχεις χειρότερο χαμηλο..

Κι όμως ναι,κλειστή καμπίνα και πλαδαρό.Οταν ο φίλος μου το έπαιζε με ολοκληρωμένο Audio Research.Γνωριζετε την ισχύ που ζητά η ATC από τον ενισχυτή και πως το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται από το άνω όριο της ισχύος.

• Haha
Reactions: Tzimisce

Ε, λέω και εγώ.
Το ATC δεν μπορεί να βγάλει πλαδαρό χαμηλό από τη μάνα του. 😂

Δεν γίνεται να βάλεις γραμμικό και να έχεις χειρότερο χαμηλο..

Είναι όντως παράλογο, όμως χρήστες το αναφέρουν αυτό για το Shanti που είναι φοβερό τροφοδοτικό για τα λεφτά του.
Για αυτό προτείνουν το sbooster αντί για το Shanti για το Chord.

Γνωριζετε την ισχύ που ζητά η ATC από τον ενισχυτή και πως το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται από το άνω όριο της ισχύος.

Όχι, 20 χρόνια που τα έχω περιμένω από κάποιον που τα έχει ακούσει σε φίλο του να μου πει πως παίζουν. 😂

Τα έχω ακούσει με περισσότερους ενισχυτές από ότι ο αντιπρόσωπος αν σου λέει κάτι.

Εν τω μεταξύ δεν έχεις πει κουβέντα για τη δική σου σημερινή σύγκριση... άσε το πακάκι λοιπόν και πες τα δικά σου αποτελέσματα ...
Δεν με ρώτησες για να σου πω για τις δικές μας δοκιμές σήμερα και έτσι δεν έτυχε να το αναφέρω..
Εμείς πήγαμε ένα Eversolo A6 master edition σε έναν άνθρωπο που έχει το Streamer της Cambridge Audio CXN v2 και μόλις τα στήσαμε δίπλα με τα ίδια καλώδια ρεύματος (απλά), ίδια ιντερκονεκτ (φθηνά), Ethernet του κιλού κλπ, το Eversolo έσβησε σε ηχητική απόδοση του CXN για να βάλει CXN με αποτέλεσμα.

Στην συνέχεια της δοκιμής βάλαμε και άλλα καλώδια ρεύματος, ιντερκονεκτ κλπ για να δει ο άνθρωπος τι διαφορές κάνουν τα καλύτερης ποιότητας καλώδια σε ένα μηχάνημα..

• Like
Reactions: vlad66
Όχι, 20 χρόνια που τα έχω περιμένω από κάποιον που τα έχει ακούσει σε φίλο του να μου πει πως παίζουν. 😂

Τα έχω ακούσει με περισσότερους ενισχυτές από ότι ο αντιπρόσωπος αν σου λέει κάτι.
Αυτά που σου λέω,είναι γραμμένα στο manual και στην "πλάτη" των ηχείων σου.
Για δεύτερη φορά,κάνε τις σχετικες ερωτήσεις στην ATC για να δούμε τι θα απαντήσει.

Ε, λέω και εγώ.
Το ATC δεν μπορεί να βγάλει πλαδαρό χαμηλό από τη μάνα του. 😂

Είναι όντως παράλογο, όμως χρήστες το αναφέρουν αυτό για το Shanti που είναι φοβερό τροφοδοτικό για τα λεφτά του.
Για αυτό προτείνουν το sbooster αντί για το Shanti για το Chord.
Χμμμ, φίλος μου έχει το Shanti πάνω σε Streamer με raspberry και δεν έχω δει να μην είναι σωστό στο χαμηλό, κάθε άλλο..

• Like
Reactions: Tzimisce
Κι όμως ναι,κλειστή καμπίνα και πλαδαρό.Οταν ο φίλος μου το έπαιζε με ολοκληρωμένο Audio Research.Γνωριζετε την ισχύ που ζητά η ATC από τον ενισχυτή και πως το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται από το άνω όριο της ισχύος.
Παναγιώτη, το ATC είναι ρουφήχτρα από θέμα ισχύος, θέλει σοβαρούς ενισχυτές με ρεύματα, είναι και αναίσθητο..
Αν δεν το οδηγείς σωστά θα σου πετάξει στην μούρη τα πάντα που συμβαίνουν πίσω του..
Μιλάμε για σοβαρό ηχείο.. δεν είναι PMC (στο θέμα οδήγησης)

• Like
Reactions: Θρησκος

Το CXN μπήκε αγγελία για να αγοράσει Α6 μετά την σημερινή δοκιμή..

• Like
Reactions: Tzimisce and vlad66