Το chat του δικάναλου

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Αν σκεφτείς ότι τρολλάρει τον Βλαδίμηρο, λυπάμαι τον γάτο 😁

Όσο έφτιαχνες καφέ άκουγες τα μπινελίκια που μου έριχνε ;;;
Άσε τα δάκτυλά μου.. κομμάτια ήθελε να κόψει ο καρχαρίας....

Και τώρα φοβάται και ο @vlad66 να το κάνει σπίτι του...
Αυτό πάλι,δεν μπορώ να το καταλάβω...
Σας έχουν φύγει τα τσισ@, μπας και το ψηφιακό παίξει καλύτερα από το αναλογικό.
Ρε φουστη μου,την πατέντα φοβάστε μην σας πάρουν??
Τι σόι κόλλημα είναι αυτό??
Ρε με κάτι γερομπισμπικιδες που μπλέξαμε 🤪😁

Καλησπέρα παιδιά μία γρήγορη ερώτηση...
ο προενισχυτής έχει ένα preout RCA (κόκκινο και λευκό) και θέλω εγώ να βάλω 2 τελικούς σε κάθε ηχείο (διενίσχηση)
είναι ορθότερο να βάλω διχάλα στο pre out του ενισχυτή ώστε να φεύγουνε δύο κόκκινα και δύο άσπρα για τον κάθε ζευγάρι τελικών ή μπορώ επειδή ο τελικός ενισχυτής έχει τη δυνατότητα line-in και line out να συνδέσω τον προενισχυτή με τον έναν τελικό για κάθε ηχείο και από το line out του πρώτου με RCA να πάω στο line-in του 2ου τελικού (για το ίδιο ηχείο πάντα μιλάω)
Καμία λύση δεν είναι σωστή για να μπορεί ο προενισχυτης να οδηγοί σωστά τους τελικούς..

Όχι ρε, δεν θα βρίσκουμε πέτρα να κρυφτούμε! 😂
Γιατί απλά είσαστε τσιγκούνηδες και τεμπέληδες και δεν κάνετε τίποτα στο αναλογικό κομμάτι του συστήματος, το έχετε αφήσει όπως ήταν πριν 20 χρόνια 😛

Καμία λύση δεν είναι σωστή για να μπορεί ο προενισχυτης να οδηγοί σωστά τους τελικούς..
Ψάχνοντας στο δίκτυο αλλά καί στο φυλλάδιο των τελικών για biamping προτείνεται η σύνδεση "daisy connection".
Προαπαιτεί οι τελικοί να έχουν και line in και line out.