Πολύ πιθανό..Μηπως αυτα τα σημεια (και μερικα αλλα) ειναι σημεια φθορας των suspension rings και να προσεχθουν ?
Ισως να ξεγελα και η φωτογραφια.
View attachment 267045
Ο Πάνος μαζί με τον Γιώργο Κουν, είναι το τελευταίο προπύργιο του αναλογικού στρατοπέδου..Κοίτα που πήγε το μάτι του άρρωστου με τα αναλογικά...![]()
Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω.
Ποιός τρικλοποδάκιας έφερε κοντά το Colors και όχι το OG Original Gangster ή το μεταγενέστερο Home Invasion;
Έστω το Power βρε αδελφέ .
@Tzimisce εσύ;
Εκεί παίζει χαρντκορ. Εγώ αναφέρομαι στην hip hop δισκογραφία του.Αν επέλεγα μάναμ εγώ από ice-t θα βάζαμε το cop killer!![]()
Εκεί παίζει χαρντκορ. Εγώ αναφέρομαι στην hip hop δισκογραφία του.
Πάντα τέτοια, με τις συναντήσεις, άλλωστε αυτή είναι η ουσία της 'κοινότητάς' μας!
Ποιό low bap αδελφέ , αυτός είναι όρος που επινόησε ο άλλος από το Πέραμα για να χτίσει το δικό του παραμύθι και είναι εμπνευσμένο στην ουσία από το Boom Bap.Hip hop δεν την παλεύω.
Το κοντινότερο που ακούω σε τέτοιο είδος είναι low bap και αυτό όχι φανατικά.
Δε νίκησαν τα ψηφιακά, απλά φτάνεις στα όρια του πικάπ σου. Το Technics ως εκεί μπορεί να φτάσει, πάρτο απόφαση.Ο Πάνος μαζί με τον Γιώργο Κουν, είναι το τελευταίο προπύργιο του αναλογικού στρατοπέδου..
Εμείς ενδώσαμε για τα καλά στα ψηφιακά και ντρέπομαι γι'αυτό.
Τις προάλλες σαν να είδα τον Γιώργο να φεύγει στεναχωρημένος από το σπίτι μου...
Αλλά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και κάποια στιγμή το παίρνεις απόφαση να κοιτάξεις τον διπλανό σου και να πεις την αλήθεια...
"Μας νίκησαν... πρέπει να το παραδεχτούμε"
Αυτό ακριβώς έγινε πρόσφατα με την σύντροφό μου η οποία δεν δέχτηκε με καλό τρόπο την νέα τάξη και η αντίδραση της απλά πιστοποίησε το γεγονός....
Οι "γλυκύτερες" αρμονικές και η υποτιθέμενη αληθοφάνεια έχουν μόνιμα αγκαζέ τουλάχιστον 2 πηγές θορύβου τους οποίους δεν ανέχομαι πια....
Θέλω να βάζω το αφτί μου στα μεγάφωνα των ηχείων και να νομίζω ότι τα μηχανήματα είναι σβηστά..
Δεν μιλάω για το Technics που το έχω αφήσει προσωρινά "στην άκρη"..Δε νίκησαν τα ψηφιακά, απλά φτάνεις στα όρια του πικάπ σου. Το Technics ως εκεί μπορεί να φτάσει, πάρτο απόφαση.
Ησυχία θέλεις να ακούσεις ή μουσική; Αν θέλεις μόνο ησυχία κλείσε τον ενισχυτή - ησυχία απόλυτη...Δεν μιλάω για το Technics που το έχω αφήσει προσωρινά "στην άκρη"..
Μιλάω για οποιαδήποτε πικάπ που ακούω σε φίλους..
Από τον Tzimisce μέχρι τον Κώστα χτες...
Σύντομα θα έχω το Thorens του dimmanoukas σε λειτουργία εδώ στο σπίτι μου και στα μηχανήματα μου.. λες να χτυπήσει τα ψηφιακά σε ησυχία;;;
Αργότερα θα έχω και το δικό μου Thorens.. την ίδια τύχη με το Technics θα έχουν..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.