Το chat του δικάναλου

Οι photos για τον Δημήτρη.

Attachments

• IMG_20260220_182401.jpg
    IMG_20260220_182401.jpg
    898.7 KB · Views: 43
  • IMG_20260220_182411.jpg
    IMG_20260220_182411.jpg
    1.3 MB · Views: 43
  • IMG_20260220_182435.jpg
    IMG_20260220_182435.jpg
    1.4 MB · Views: 43
  • Like
Reactions: Dim.AR
B&W 802

IMG_20260221_124156.jpg

SME 20 / SME V / Koetsu Urushi

IMG_20260221_125017.jpg

Audio research phono

IMG_20260221_165800.jpg

Audio research preamplifier

IMG_20260221_165807.jpg

Από κάτω φαίνονται λίγες λυχνίες από το ένα μονομπλόκ..

Πρόβλημα το κόντρα φως από το παράθυρο που δυσκόλεψε πολύ τις φωτογραφίες..

Σε αναπαραγωγή κλασικής μουσικής δάκρυσα...

Σε αναπαραγωγή τύπου "The D.O.C." όχι, αλλά αυτή δεν είναι μουσική για να επενδύσεις και να ακούς από τέτοιο σύστημα..

Κάποιος από την παρέα είπε ότι αυτό το είδος δεν είναι καν μουσική... δεν είχε και άδικο εδώ που τα λέμε...

Η παρέα

IMG_20260221_124143.jpg

Φοβεροί οικοδεσπότες ο @Κώστας Γκαβάκος και η γυναίκα του, μάλλον τους απογοητεύσαμε που δεν είχαμε πάρει πυτζαμούλες να μείνουμε 2-3 μέρες εκεί. 😂
Βέβαια με τη δισκοθήκη και τις γνώσεις τους ούτε αυτές θα έφταναν.
Πέρα από τη μουσική, ζουμερές λεπτομέρειες για τη ζωή και τις συνήθειες των ίδιων των συνθετών και των εκτελεστών.

Το σύστημα στημένο να παίζει σωστά μουσική και όχι τις βλακείες που αυτοπροσδιορίζονται ως τέτοια.
Ξεκούραστο ακόμη και σε υψηλές εντάσεις για πολλές ώρες, πράγμα δύσκολο IMHO για B&W .
Περιγραφικό, με ωραίες χροιές, γρήγορο, αν και δεν είμαι fan των B&W μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλοστημένο, με μεράκι και αγάπη. Για την κλασσική μουσική ειδικά έχει πετύχει bullseye.

Μηπως αυτα τα σημεια (και μερικα αλλα) ειναι σημεια φθορας των suspension rings και να προσεχθουν ?
Ισως να ξεγελα και η φωτογραφια.

SME.jpg

• Wow
Reactions: Panoramix
Μηπως αυτα τα σημεια (και μερικα αλλα) ειναι σημεια φθορας των suspension rings και να προσεχθουν ?
Ισως να ξεγελα και η φωτογραφια.

View attachment 267045
Πολύ πιθανό..

Με γυμνό οφθαλμό ήταν αδύνατο να το δω χωρίς τα κατάλληλα γυαλιά.

Η ζεστασιά της παρέας ήταν για εμένα σημαντικότερη από την ακρόαση.
Σωστός ο @AUDIOLYTIC γιαυτό δεξιά πάνω από το ξύλινο κουτί (pre pre Koetsu) είναι πρόχειρα μερικά από τα ανταλλακτικά λαστιχάκια ανάρτησης.
Μουσικά είχαμε ποικιλία ως και το colors με τον Ice-T από βινύλιο (καλά δεν ήταν το καλύτερο μου)

Να σημειώσω ότι ο @Tzimsce δεν είπε τίποτε για την ποιότητα του espresso μου (απέφυγα και να τον ερωτήσω).:)

Κοίτα που πήγε το μάτι του άρρωστου με τα αναλογικά... 😂
Ο Πάνος μαζί με τον Γιώργο Κουν, είναι το τελευταίο προπύργιο του αναλογικού στρατοπέδου..

Εμείς ενδώσαμε για τα καλά στα ψηφιακά και ντρέπομαι γι'αυτό.

Τις προάλλες σαν να είδα τον Γιώργο να φεύγει στεναχωρημένος από το σπίτι μου...

Αλλά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και κάποια στιγμή το παίρνεις απόφαση να κοιτάξεις τον διπλανό σου και να πεις την αλήθεια...

"Μας νίκησαν... πρέπει να το παραδεχτούμε"

Αυτό ακριβώς έγινε πρόσφατα με την σύντροφό μου η οποία δεν δέχτηκε με καλό τρόπο την νέα τάξη και η αντίδραση της απλά πιστοποίησε το γεγονός....

Οι "γλυκύτερες" αρμονικές και η υποτιθέμενη αληθοφάνεια έχουν μόνιμα αγκαζέ τουλάχιστον 2 πηγές θορύβου τους οποίους δεν ανέχομαι πια....

Θέλω να βάζω το αφτί μου στα μεγάφωνα των ηχείων και να νομίζω ότι τα μηχανήματα είναι σβηστά..

Μουσικά είχαμε ποικιλία ως και το colors με τον Ice-T από βινύλιο (καλά δεν ήταν το καλύτερο μου)
Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω.
Ποιός τρικλοποδάκιας έφερε κοντά το Colors και όχι το OG Original Gangster ή το μεταγενέστερο Home Invasion;
Έστω το Power βρε αδελφέ . 🤗

@Tzimisce εσύ;

• Haha
Reactions: Tzimisce
Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω.
Ποιός τρικλοποδάκιας έφερε κοντά το Colors και όχι το OG Original Gangster ή το μεταγενέστερο Home Invasion;
Έστω το Power βρε αδελφέ . 🤗

@Tzimisce εσύ;

Αν επέλεγα μάναμ εγώ από ice-t θα βάζαμε το cop killer! 😉

Κώστα, όλα πολύ ωραία, να τα χαίρεσαι με την οικογένειά σου.

Πάντα τέτοια, με τις συναντήσεις, άλλωστε αυτή είναι η ουσία της 'κοινότητάς' μας!

Και κάτι γενικότερο, εκτός του προκειμένου, αλλά σημαντικό. Πολλές φορές προκύπτουν παρεξηγήσεις, στην κυριολεξία εκ του μη όντος.

Ας προσπαθήσουμε, να λύνουμε τα 'θέματα' με αμοιβαίες εξηγήσεις και να μην τα αφήνουμε να πλανώνται και να χρονίζουν.

ΥΓ. Πικαπάρα!, ένας από τους διακαείς μου πόθους...

Πάντα τέτοια, με τις συναντήσεις, άλλωστε αυτή είναι η ουσία της 'κοινότητάς' μας!

Κάτσε να δεις τώρα που σκέφτεται σοβαρά το streaming μετά από το ψήσιμο που του κάναμε πως θα γυρίζει με το gang να ακούει καλώδια δικτύου και αυτός

Hip hop δεν την παλεύω.
Το κοντινότερο που ακούω σε τέτοιο είδος είναι low bap και αυτό όχι φανατικά.
Ποιό low bap αδελφέ , αυτός είναι όρος που επινόησε ο άλλος από το Πέραμα για να χτίσει το δικό του παραμύθι και είναι εμπνευσμένο στην ουσία από το Boom Bap.

• Like
Reactions: Tzimisce
Ο Πάνος μαζί με τον Γιώργο Κουν, είναι το τελευταίο προπύργιο του αναλογικού στρατοπέδου..

Εμείς ενδώσαμε για τα καλά στα ψηφιακά και ντρέπομαι γι'αυτό.

Τις προάλλες σαν να είδα τον Γιώργο να φεύγει στεναχωρημένος από το σπίτι μου...

Αλλά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και κάποια στιγμή το παίρνεις απόφαση να κοιτάξεις τον διπλανό σου και να πεις την αλήθεια...

"Μας νίκησαν... πρέπει να το παραδεχτούμε"

Αυτό ακριβώς έγινε πρόσφατα με την σύντροφό μου η οποία δεν δέχτηκε με καλό τρόπο την νέα τάξη και η αντίδραση της απλά πιστοποίησε το γεγονός....

Οι "γλυκύτερες" αρμονικές και η υποτιθέμενη αληθοφάνεια έχουν μόνιμα αγκαζέ τουλάχιστον 2 πηγές θορύβου τους οποίους δεν ανέχομαι πια....

Θέλω να βάζω το αφτί μου στα μεγάφωνα των ηχείων και να νομίζω ότι τα μηχανήματα είναι σβηστά..
Δε νίκησαν τα ψηφιακά, απλά φτάνεις στα όρια του πικάπ σου. Το Technics ως εκεί μπορεί να φτάσει, πάρτο απόφαση.

Δε νίκησαν τα ψηφιακά, απλά φτάνεις στα όρια του πικάπ σου. Το Technics ως εκεί μπορεί να φτάσει, πάρτο απόφαση.
Δεν μιλάω για το Technics που το έχω αφήσει προσωρινά "στην άκρη"..

Μιλάω για οποιαδήποτε πικάπ που ακούω σε φίλους..

Από τον Tzimisce μέχρι τον Κώστα χτες...

Σύντομα θα έχω το Thorens του dimmanoukas σε λειτουργία εδώ στο σπίτι μου και στα μηχανήματα μου.. λες να χτυπήσει τα ψηφιακά σε ησυχία;;;

Αργότερα θα έχω και το δικό μου Thorens.. την ίδια τύχη με το Technics θα έχουν..

Δεν μιλάω για το Technics που το έχω αφήσει προσωρινά "στην άκρη"..

Μιλάω για οποιαδήποτε πικάπ που ακούω σε φίλους..

Από τον Tzimisce μέχρι τον Κώστα χτες...

Σύντομα θα έχω το Thorens του dimmanoukas σε λειτουργία εδώ στο σπίτι μου και στα μηχανήματα μου.. λες να χτυπήσει τα ψηφιακά σε ησυχία;;;

Αργότερα θα έχω και το δικό μου Thorens.. την ίδια τύχη με το Technics θα έχουν..
Ησυχία θέλεις να ακούσεις ή μουσική; Αν θέλεις μόνο ησυχία κλείσε τον ενισχυτή - ησυχία απόλυτη...