Haagenti AVClub Fanatic 18 November 2006 18,146 Ministry Of Silly Walks Today at 15:52 #12,041 vlad66 said: Nαι ο αλήτης ! Είχα τον νου μου στην φωτογραφία από κοντά και μου άρπαξε για τα καλά ένα δάκτυλο. Αλλά τον αγαπάω ! Click to expand... Τον αγαπάς αλλά τον έκανες μπλε-μαρέ βλέπω από το ξύλο.
vlad66 said: Nαι ο αλήτης ! Είχα τον νου μου στην φωτογραφία από κοντά και μου άρπαξε για τα καλά ένα δάκτυλο. Αλλά τον αγαπάω ! Click to expand... Τον αγαπάς αλλά τον έκανες μπλε-μαρέ βλέπω από το ξύλο.
vlad66 Moderator Staff member 29 October 2017 20,461 Αγιοι Αναργυροι Today at 15:56 #12,042 Haagenti said: Τον αγαπάς αλλά τον έκανες μπλε-μαρέ βλέπω από το ξύλο. Click to expand... Είναι μπλε από μόνος του Reactions: lefterakis katemakis, Tzimisce and Haagenti
Haagenti said: Τον αγαπάς αλλά τον έκανες μπλε-μαρέ βλέπω από το ξύλο. Click to expand... Είναι μπλε από μόνος του
lefterakis katemakis AVClub Addicted Member 20 October 2025 1,494 48 minutes ago #12,043 mdvq said: Αυγά έχετε, κρασί έχετε,ασε και το ντεσιμπελομετρο ανοιχτό να μετράει τους κρότους από τα βεγγαλικά. Τι άλλο να ζητήσει ένας audiophile από την ζωή του Καλή Ανάσταση σε όλους σας Click to expand... Μηχανικό, Καλή Ανάσταση να έχεις, εσύ που ήσουν;..
mdvq said: Αυγά έχετε, κρασί έχετε,ασε και το ντεσιμπελομετρο ανοιχτό να μετράει τους κρότους από τα βεγγαλικά. Τι άλλο να ζητήσει ένας audiophile από την ζωή του Καλή Ανάσταση σε όλους σας Click to expand... Μηχανικό, Καλή Ανάσταση να έχεις, εσύ που ήσουν;..
lefterakis katemakis AVClub Addicted Member 20 October 2025 1,494 46 minutes ago #12,044 vlad66 said: Εύκολα Ο Λάκης είναι από τους πιο προσεκτικούς ακροατές/ δοκιμαστές.. Και όταν του αρέσει κάτι το εξετάζει σε βάθος... View attachment 269873 Ο Tzimisce από την άλλη δεν θυμόταν ότι κάποτε είχε βάλει hifi tuning ασφάλεια στον Copland του και χάρηκε που γλίτωσε λεφτά... View attachment 269874 Click to expand... Ρε σεις, ποιος του έριξε μέσα την ασφάλεια και δεν του το είπε;.. Reactions: Tzimisce and vlad66
vlad66 said: Εύκολα Ο Λάκης είναι από τους πιο προσεκτικούς ακροατές/ δοκιμαστές.. Και όταν του αρέσει κάτι το εξετάζει σε βάθος... View attachment 269873 Ο Tzimisce από την άλλη δεν θυμόταν ότι κάποτε είχε βάλει hifi tuning ασφάλεια στον Copland του και χάρηκε που γλίτωσε λεφτά... View attachment 269874 Click to expand... Ρε σεις, ποιος του έριξε μέσα την ασφάλεια και δεν του το είπε;..
lefterakis katemakis AVClub Addicted Member 20 October 2025 1,494 45 minutes ago #12,045 vlad66 said: 1η μούρη πάντα... View attachment 269877 View attachment 269878 Click to expand... Μεγάλο μούτρο ο τύπος.. Reactions: Tzimisce and vlad66
vlad66 said: 1η μούρη πάντα... View attachment 269877 View attachment 269878 Click to expand... Μεγάλο μούτρο ο τύπος..