Haagenti
AVClub Fanatic
Τον αγαπάς αλλά τον έκανες μπλε-μαρέ βλέπω από το ξύλο.Nαι ο αλήτης !
Είχα τον νου μου στην φωτογραφία από κοντά και μου άρπαξε για τα καλά ένα δάκτυλο.
Αλλά τον αγαπάω !![]()
Τον αγαπάς αλλά τον έκανες μπλε-μαρέ βλέπω από το ξύλο.Nαι ο αλήτης !
Είχα τον νου μου στην φωτογραφία από κοντά και μου άρπαξε για τα καλά ένα δάκτυλο.
Αλλά τον αγαπάω !![]()
Τον αγαπάς αλλά τον έκανες μπλε-μαρέ βλέπω από το ξύλο.
Μηχανικό, Καλή Ανάσταση να έχεις, εσύ που ήσουν;..Αυγά έχετε, κρασί έχετε,ασε και το ντεσιμπελομετρο ανοιχτό να μετράει τους κρότους από τα βεγγαλικά.
Τι άλλο να ζητήσει ένας audiophile από την ζωή του
Καλή Ανάσταση σε όλους σας![]()
Ρε σεις, ποιος του έριξε μέσα την ασφάλεια και δεν του το είπε;..Εύκολα
Ο Λάκης είναι από τους πιο προσεκτικούς ακροατές/ δοκιμαστές..
Και όταν του αρέσει κάτι το εξετάζει σε βάθος...
View attachment 269873
Ο Tzimisce από την άλλη δεν θυμόταν ότι κάποτε είχε βάλει hifi tuning ασφάλεια στον Copland του και χάρηκε που γλίτωσε λεφτά...
View attachment 269874
Μεγάλο μούτρο ο τύπος..
Ασε με στην ησυχια μου ρε και συ!Αν όμως ο Λάκης αποφυγει την κρεμαλα πρέπει να γνωρίζει πως το καλώδιο ρεύματος το οποίο κρατά,παίζει εντελως διαφορετικά από το δικο του.
Μπόρω να το φέρω να το ακούσουμε αν σε ενδιαφέρει, μια πρώτη γεύση την πήρες σήμερα..Ασε με στην ησυχια μου ρε και συ!
Αμα παιξει καλυτερα θα μου το παρεις δωρο για τον Πασχα!
Δεν πάω ποτέ ακάλεστος σε ξένο σπίτι.Μηχανικό, Καλή Ανάσταση να έχεις, εσύ που ήσουν;..![]()
Αυτο φαβαμαι, μη το φερεις και μου αρεσει!Μπόρω να το φέρω να το ακούσουμε αν σε ενδιαφέρει, μια πρώτη γεύση την πήρες σήμερα..
Εξακολουθείς να κάνεις το ίδιο λάθος κάνα μήνα τώρα.
Δυστυχώς έτσι πάνε αυτά, αν σου αρέσει μετά μπαίνεις στη διαδικασία να το αποκτήσεις..Αυτοί φαβαμαι, μη το φερεις και μου αρεισει!
Έμαθα ότι ο Rotel παίζει πολύ ωραία στον Βλαδίμηρο..Εξακολουθείς να κάνεις το ίδιο λάθος κανά μήνα τώρα.
Το μηχανάκι είναι δικό σου,όχι δικό μου.
Πόσες φορές θα το πούμε.
Μ'εσκασες ρε φουστη μου![]()
Έτσι λέει.Έμαθα ότι ο Rotel παίζει πολύ ωραία στον Βλαδίμηρο..
Ειναι τίμια μηχανάκια τα Rotel..
Τα πράγματα είναι απλά.Ασε με στην ησυχια μου ρε και συ!
Αμα παιξει καλυτερα θα μου το παρεις δωρο για το Πασχα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.