Πιστεύω πως είναι αρκετά δύσκολο όταν έχεις ένα καλό αναλογικό σύστημα να σε κάνει να το ξεχάσεις ένα ψηφιακό σύστημα..Ποιος σ'το ειπε αυτο, η μεγαλη μου αγαπη ειναι να πεταω, το ναυτικο ταξιδι το σιχαινομαι.
Αν καταφερεις ποτε να φτασεις σε καλο επιπεδο το στριμινγκ σου (τα ψηφιακα σου γενικα) , θα ξεχασεις και πικαπ
και τ'ονομα σου.
Δεν πετάς.Αλλος(ο πιλότος)πετά γι αυτό η πτηση σου είναι "αποστειρωμενη" όπως το ψηφιακό "ταξίδι".Ποιος σ'το ειπε αυτο, η μεγαλη μου αγαπη ειναι να πεταω, το ναυτικο ταξιδι το σιχαινομαι.
Αν καταφερεις ποτε να φτασεις σε καλο επιπεδο το στριμινγκ σου (τα ψηφιακα σου γενικα) , θα ξεχασεις και πικαπ
και τ'ονομα σου.
Ουτε και γω θελω να σου αλλαξω γνωμη απλα, δεν μπορω να βλεπω το λαθος να διαιωνιζεται και να μη μιλαω.Ποιος θέλει να αλλάξει τη γνώμη του; Κανένας. Απλά γράφουμε μην τυχόν το διαβάσει κάποιος που δεν ξέρει.
Δεν υπαρχει πιο μεγαλη εμπειρια για εναν ανθρωπο να πεταει.Δεν πάμε ταξίδι για δουλειά, είναι ταξιδάκι αναψυχής. Αν θες να πας Μικρές Κυκλάδες ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος, το καράβι που φεύγει από Πειραιά το πρωί, ή το νυχτερινό αεροπλάνο; Το δεύτερο πάει πιο γρήγορα, αλλά με το πρώτο βλέπεις Πάρο, Νάξο, Αμοργό, Κουφονήσια...
Και καλυτερα να μη μαθουν γιατι τα λαθη στοιχιζουν.Η , καποιοι δεν γνωριζουν σε ποιο "επεισοδιο" ειναι το πικαπ τωρα που μιλαμε![]()
Οπως το ειπες, πιστευεις.Πιστεύω πως είναι αρκετά δύσκολο όταν έχεις ένα καλό αναλογικό σύστημα να σε κάνει να το ξεχάσεις ένα ψηφιακό σύστημα..
Δεν λέω, καλό το ψηφιακό, (περισσότερο για την τεράστια ευκολία του στην χρήση του), όχι όμως στο κόστος του, αλλά ένα αναλογικό σύστημα θα έχει πάντα κορυφαίο ήχο, πιο ξεκούραστο, πιο σωματωδες, πιο ταιριαστό άκουσμα στο μυαλό μας...
Το πικάπ ναι, υπό συνθήκες σε κάνει να ξεχάσεις το όνομα σου..
Τι ειναι αυτο που ξερετε ολοι εσεις και δεν γνωριζω εγω μετα απο τοσα χρονια ενασχολησης με τον ηχο;Τον αναλογικό ήχο.
Θυμίζεις αντικαλωδια που δεν έχει βάλει στο σύστημά του ο,τιδηποτε άλλο εκτός από μαύρα καλώδια όμως έχει άποψη περί καλωδίων γενικώς.Ουτε και γω θελω να σου αλλαξω γνωμη απλα, δεν μπορω να βλεπω το λαθος να διαιωνιζεται και να μη μιλαω.
Μπορει να διαβαζει καποιος που δεν ξερει.

Πικάπ vs. everything else επεισόδιο #2585654...
Με άλλα λόγια, ετοιμαστείτε για μετακίνηση μηνυμάτων πάλι..![]()
Τα Magnepan δεν πρέπει να "σκαλίζονται".
Και που θα τα πας ;;;![]()
Νέο νήμα..
Όχι στην DIY πάντως..
Και όχι εγώ.. δεν είμαι mod εδώ..![]()
Το λέω επειδή έχω ακούσει δύο "σκαλισμένα" Magnepan πριν και μετά και τα εργοστασιακά υλικά της πλάκας απέδωσαν καλύτερα.Οι γνώσεις οιουδήποτε δεν είναι συγκρίσιμες με τις γνώσεις των μηχανικών της εταιρίας οι οποίοι συνεχίζουν να μην βάζουν εξωτικά υλικά στα ηχεία τους.Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να "σκαλιστεί".. εμένα μου είπε τι και γιατί... δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να γράψω σχετικά γιατί λίγοι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο..
Και αυτοί δεν έχουν ανάγκη τις "συμβουλές" μελών όπως εγώ, εσύ κλπ.... οι γνώσεις μας είναι σχεδόν ανύπαρκτες μπροστά στις δικές τους....
Κατ' αρχάς, και μ' όλη την καλή διάθεση, τι θα πεί "χρόνια ενασχόλησης με τον ήχο"; Κι εγώ είμαι χρόνια στο χόμπι, αλλά με reel to reel δεν έχω παίξει ποτέ.Τι ειναι αυτο που ξερετε ολοι εσεις και δεν γνωριζω εγω μετα απο τοσα χρονια ενασχολησης με τον ηχο;
Να πω και εγώ τη γνώμη μου και ας φανώ κακός.Ποιος σ'το ειπε αυτο, η μεγαλη μου αγαπη ειναι να πεταω, το ναυτικο ταξιδι το σιχαινομαι.
και τ'ονομα σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.