Το chat του δικάναλου

Η ακρόαση μόλις ολοκληρώθηκε λιγπ βιαστικά καθως ο μικρός μου ηθελε βόλτα επειγόντως.

Μια πολυ πρώτη εκτίμηση ειναι οτι στάθηκαν αξία στο συστημα του Βλαδίμηρου.

Το fosi s3 δυστυχώς δεν κατάφερα να το στησω μεσω ethernet οποτε η κόντρα με το eversolo ητανεσω wifi μόνο.
Στάθηκε αρκετα καλά απέναντι του και με ενα καλύτερο τροφοδοτικό και με ενσύρματη συνδεση ισως να σταθεί διπλα του.
Σε κάθε περίπτωση όμως ηταν μουσικό και μονο σε άμεση σύγκριση ηταν η διαφορά αντιληπτή στο πραγματικό της μέγεθος.

Τα v3 και αυτα κατάφεραν να κουνήσουν τα atc υπο την προϋπόθεση οτι πρέπει να παίξουν δυνατά, γιατί σε χαμηλές εντάσεις είναι άδεια.

Η αληθεια ειναι οτι εισέπραξα αυτο που περιμενα, δηλαδή αδιανόητο value for money και δεν φαίνονται σαν φτωχός συγγενής σε ενα συστημα με atc.
Προφανως και δεν μπορουν να περάσουν το συστημα του Βλαδίμηρου.

Η ακρόαση μόλις ολοκληρώθηκε λιγπ βιαστικά καθως ο μικρός μου ηθελε βόλτα επειγόντως.

Μια πολυ πρώτη εκτίμηση ειναι οτι στάθηκαν αξία στο συστημα του Βλαδίμηρου.

Το fosi s3 δυστυχώς δεν κατάφερα να το στησω μεσω ethernet οποτε η κόντρα με το eversolo ητανεσω wifi μόνο.
Στάθηκε αρκετα καλά απέναντι του και με ενα καλύτερο τροφοδοτικό και με ενσύρματη συνδεση ισως να σταθεί διπλα του.
Σε κάθε περίπτωση όμως ηταν μουσικό και μονο σε άμεση σύγκριση ηταν η διαφορά αντιληπτή στο πραγματικό της μέγεθος.

Τα v3 και αυτα κατάφεραν να κουνήσουν τα atc υπο την προϋπόθεση οτι πρέπει να παίξουν δυνατά, γιατί σε χαμηλές εντάσεις είναι άδεια.

Η αληθεια ειναι οτι εισέπραξα αυτο που περιμενα, δηλαδή αδιανόητο value for money και δεν φαίνονται σαν φτωχός συγγενής σε ενα συστημα με atc.
Προφανως και δεν μπορουν να περάσουν το συστημα του Βλαδίμηρου.
Με τι ηχεία παίζεις τους τελικούς σου;

Έχω 3 ζευγάρια ηχεία
Chario lynx
Castle severn 2
Proac tablette 50

Στο σαλόνι είναι στημένα σε διαφορετικό σημείο 2 συστήματα και τα ηχεια εναλλασονται ανάλογα τις ορέξεις.

Έχω 3 ζευγάρια ηχεία
Chario lynx
Castle severn 2
Proac tablette 50

Στο σαλόνι είναι στημένα σε διαφορετικό σημείο 2 συστήματα και τα ηχεια εναλλασονται ανάλογα τις ορέξεις.
Ποια ηχεία οδηγούν καλύτερα οι Fosi;
Με ποιον προενισχυτη τους οδηγείς (εκτός από το Streamer) ;

• Like
Reactions: dimmanoukas
Παιδιά, οι κινέζοι δεν αστειεύονται !

Πάμε πρώτα στους (micro)τελικούς..

Θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα γυρνώντας πίσω στην εποχή που ήμουν στην Νίκαια έχοντας τις Αρτέμηδες με απείραχτο το σετ προ/τελικού (audiolab/advance MAA406) , αλλά και τον AV YAMAHA RX-V1300 ο οποίος στα χαρτιά σε 2κάναλη λειτουργία είχε περίπου την ίδια ισχύ με τον advance.

Φυσικά στο L-R δούλευε μόνο ως προ.

Μια φορά λοιπόν έβαλα τον Yamaha να οδηγήσει τα ηχεία μόνος του.. 15 κιλά ενισχυτής, έψαχνα να βρω που είναι τα Watts... κάποια στιγμή έσκασαν μύτη μερικά όταν η ένταση έφτασε στα ύψη.

Τι σχέση έχει η οδήγηση του AV YAMAHA / AUDIO SPECTRUM ARTEMIS με τους Fosi / ATC SCM 40 ;;;;;

Καμία !!! :p

Ο YAMAHA πάτωσε τότε, οι Fosi σήμερα όχι !

Οκ, ο (σημερινός μου) advance είναι σε όλα καλύτερος.. δεν υπάρχει τομέας που οι Fosi θα συγκριθούν.. ακόμα και στην θερμοκρασία έχεις την εντύπωση ότι τηγανίζουν αυγά.
'Ισως τα ATC τους ήπιαν το αίμα ;;

Αλλά βλέποντας αυτά τα μικρά κουτάκια νομίζεις ότι τα γούφερς δεν θα ξυπνήσουν ποτέ και ο ήχος θα είναι σαν από 2 ΒΤ ηχεία...

Λίγα λεπτά λειτουργίας για να ζεσταθούν και πάρε να΄χεις !!

Ναι οκ, ψηφιακή αίσθηση, έλλειψη σώματος και άλλα τέτοια διάφορα υπάρχουν , αλλά μόνο αφού έχεις ακούσει τον 20κιλο ΑΒ τελικό πριν (ή μετά)..

Για να άκουγε κάποιος τα σκατούλια μόνα τους και τα λέγαμε....

Δεν λέω ότι τα ATC είναι το κατάλληλο ηχείο για τους Fosi, ίσως να μην είναι για κανέναν class D σε λογικά λεφτά..

Αλλά με το κατάλληλο ηχείο πολλοί θα χάσουν το χρώμα τους και την μιλιά τους.

Απίστευτο ότι με αυτά τα λεφτά παίρνεις τέτοια πράγματα σήμερα!
Fosi streamer/dac/pre & "micro" monoblocs + ένα ζευγάρι κατάλληλα ηχεία μας κάνουν πόσο ;;
κανα 1000ρικο € ;;;;

Αυτά γαμάνε και δέρνουν για πολύ παραπάνω !

Αν κάποιος με ρωτούσε αν θα προτιμούσα ένα ζεύγος ενεργά με ένα streamer ή το σετ του Δημήτρη με κάποια εύκολα (ή μέτριας ευκολίας) ηχεία βάσης ή δαπέδου, θα πήγαινα στο σετ του Δημήτρη με κλειστά μάτια !

Το άλλο ξεχωριστό τεστ (Fosi streamer vs eversolo) δυστυχώς δεν έγινε με τις ίδιες συνθήκες.

Το Fosi αρνήθηκε να παίξει με Ethernet και το ακούσαμε μόνο μέσω WiFi

Εξαιρετικό χωρίς υπερβολή όπως και να έχει !

Ναι, έχανε (στα καπάκια που λέμε) από το eversolo, αλλά το ever έχει και το switch evo2 από δίπλα ..