Το chat του δικάναλου

Διαχρονικα, υπαρχουν ομως "παλια" μηχανηματα που δεν περνανε ευκολα στο περιθωριο εξ αιτιας καποιων πιο συγχρονων προσφορων.
τα παλαιά ψηφιακά ενισχυτικά, (καθώς περί ων ο λόγος ) δεν ήσαν τόσο καλά ... η τεχνολογία τότε έκανε σχετικά τα πρώτα της βήματα ...

Λάθος, είναι κανονικός προενισχυτής, σε ότι συνδέσεις πάνω του και εξασθενητής μόνος όταν παίζει το εσωτερικό player του στρίμερ... δεν έχει καμμία σχέση με το Ζ10 ...
Μα,ακριβώς όπως στην πρώτη περίπτωση τον χρησιμοποιούσες! Είχες άλλη πηγή;
5,2V στην xlr έξοδο; Ανεπαρκής.

Έτοιμος ενισχυτής υπάρχει να τον ακούσουμε;
Γενικά, κάποιος ολοκληρωμένος σε κλάση D, μέχρι τα 3k που να θεωρείται top.

Ολοκληρωμένος ή τελικός;

3399 έχει ο Model 30. Ε, σίγουρα θα σου πούνε 3 χιλ αν πας να τον αγοράσεις όλα μπροστά.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί αυτή η πληροφορία ... μιλάμε για αναλογικό έλεγχο R2R με διακριτά εξαρτήματα (ρελέ και αντιστάσεις), σε βήματα των 0,5dB.
Γενικά η εβερσολο σε αυτό το μηχάνημα δεν λυπήθηκε τα έξοδα ούτε στο προενισχυτικό κομμάτι ούτε στο ψηφιακό που έβαλε την αφρόκρεμα της ΑΚΜ ... το ποτενσιόμετρο αυτό είναι καταφανώς ακριβότερη λύση από αυτά με τσιπ ή από ένα ποτενσιόμετρο της συνήθους σειράς από alps, κλπ .
Ο λογος που ρωτησα για τις αντιστασεις ειναι διοτι τον τελευταιο καιρο δουλευω σε ενα MC SUT για το αναλογικο μου και δοκιμαζω αρκετους τυπους και μαρκες αντιστασεων ως load για τις κεφαλες μου , με πολυ ενδιαφεροντα αποτελεσματα.

• Like
Reactions: Δημοκηδής
Παναγιώτη, μπορείς να μην σχολιάζεις πάντα σε ότι γράφω; Μια κουβέντα της προκοπής δεν έχεις πει σε εμένα..
Έχεις εμπειρίες από Purifi και σχολιάζεις τα λεγόμενα μου;
Κουράζεις πολύ την κατάσταση φίλε...
Σε παρακαλώ μην ασχολησε μαζί μου από την στιγμή που δεν έχεις γνώσεις..
Ακριβώς το ίδιο κανεις στα γραφόμενα μου.
Εσύ και οι φίλοι σου ξέρετε να ψωνίζετε όπως έχεις γραψει.Οι υπόλοιποι ,όχι;
Ποιος κατέκρινε συσκευες τις οποίες είχε δει μόνο από φωτογραφία και δέχτηκε παρατήρηση γι αυτό; Εσύ.
Τα πάντα,ομιχλωδη.Δεν έχουν ονόματα.Ανηκουν σε αβατο.Σχολιασμος μηχανημάτων των άλλων αλλά κουβέντα για τα δικά σου.Αυθεντια,η οποία παρ' όλη την αλληλοβοήθεια στο forum,παραμένει περιχαρακωμενη.
Είσαι και κακός dealer επειδή τον παριστάνεις με χρήματα άλλων.
Τα ανωτέρω τα εχουν συμμεριστει αρκετοί από το forum σε μεταξύ μας συζητήσεις απλώς εγώ έχω το θράσος ώστε να τα γράψω.
Προς τον Διαχειριστή: Είμαι προετοιμασμένος για ban.

Πανίκο, η κατάθεση μου αφορούσε στο γεγονός ότι ο Τσιμισκής συνέκρινε με μηχανήματα που κυκλοφόρησαν προ δεκαετίας και βάλε ... όχι ότι αμφισβητώ τις τότε εντυπώσεις του, που ηταν παρόμοιες με τις δικές μου εκείνων των χρόνων ... ωστόσο, υπάρχουν τώρα μηχανάκια που έχουν αλλάξει το παιχνίδι ...

Για αυτό θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε κάποιον.
Αλλά θα προτιμούσα κάποιο μηχάνημα της αγοράς σε αυτή την τιμή, όχι DIY.

Ακριβώς το ίδιο κανεις στα γραφόμενα μου.
Εσύ και οι φίλοι σου ξέρετε να ψωνίζετε όπως έχεις γραψει.Οι υπόλοιποι ,όχι;
Ποιος κατέκρινε συσκευες τις οποίες είχε δει μόνο από φωτογραφία και δέχτηκε παρατήρηση γι αυτό; Εσύ.
Τα πάντα,ομιχλωδη.Δεν έχουν ονόματα.Ανηκουν σε αβατο.Σχολιασμος μηχανημάτων των άλλων αλλά κουβέντα για τα δικά σου.Αυθεντια,η οποία παρ' όλη την αλληλοβοήθεια στο forum,παραμένει περιχαρακωμενη.
Είσαι και κακός dealer επειδή τον παριστάνεις με χρήματα άλλων.
Τα ανωτέρω τα εχουν συμμεριστει αρκετοί από το forum σε μεταξύ μας συζητήσεις απλώς εγώ έχω το θράσος ώστε να τα γράψω.
Προς τον Διαχειριστή: Είμαι προετοιμασμένος για ban.
Ειμαι Dealer με χρήματα άλλων; 🤣🤣🤣
Αυτό πως προέκυψε πάλι, στην φαντασία σου;

Κατεκρινα ποτέ κάποια συσκευή από κάποιο μέλος; (Δείξε μου ποτέ)...

Τι έπαθες ρε; Έβγαλες τρέλα και αποθημενα απέναντι μου; 😁

Πολλά κόμπλεξ έχεις μέσα σου απέναντι μου...

Λοιπόν επειδή βγαίνω εκτός θέματος επειδή με προκάλεσε ο Παναγιώτης, ζητώ συγγνώμη από τους διαχειριστές και όλα τα μέλη εδώ μέσα που με διαβάζουν και δεν με γουστάρουν...

Πάω διακοπές..😁

Μα,ακριβώς όπως στην πρώτη περίπτωση τον χρησιμοποιούσες! Είχες άλλη πηγή;
5,2V στην xlr έξοδο; Ανεπαρκής.
Κυρίως χρησιμοποιούσα το εσωτερικό πλέυερ, εννοείται όμως ότι του έβαλα πάνω και cd player για να δω τι ψάρια πιάνει ... το μηχάνημα είναι εξαιρετικός προενισχυτής ... έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλοί, ψηλών κατηγοριών... ακόμη και με το εσωτερικό πλέυερ όμως, ο πιουριφάις δεν είχε πρόβλημα να γαζώνει τα μάρτιν λόγκαν

Για να επανέλθουμε στο θέμα, σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι οποίος είναι στην γύρα για τελικό ενισχυτή πρέπει να τσεκάρει τα σύγχρονα καλούδια της Δ και μετά ασ αποφασίσει ... over and out ////