Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,875
Με σελιδα αναζητητων της σπηλιας του Αλι Μπαμπα μοιαζει...(και μαλλον την βρηκανΚαπου σε μια σελίδα με hiendαδες του Facebook το βρήκα.
Με σελιδα αναζητητων της σπηλιας του Αλι Μπαμπα μοιαζει...(και μαλλον την βρηκανΚαπου σε μια σελίδα με hiendαδες του Facebook το βρήκα.
Σωστό τον βρίσκω τον τεχνικό.Πριν από λίγο έφυγε ο τεχνικος που εγκατέστησε την οπτική ίνα.
Με το που μπήκε άρχισε να περιεργάζεται το σύστημα.
-Sportsman;
-Ναι και τέως ηχολήπτης.Εχω Wharfedale Evo 4.4.
-Μηπως είσαι ο @Acherontas;
-Οχι.
-Τι ακούς;
-Βινύλιο και cd.
-Μουσικη;
-Κυριως Progressive.
-Νεος(39)και Streaming όχι;
-Δεν παίζει.
-Απο "παντόφλα" πως πας;
-Δεν έχω πρόβλημα λόγω του βαθμού συμμετοχής μου στο hobby.
-Καθησε στην θέση ακρόασης.Θα παίξω Progressive προσθέτοντας και αφαιρώντας μια βάση κι εσύ θα μου πεις αν και τι παρατηρείς.
-Παρατηρω πως καθάρισε κι έσφιξε το μπασσο.
-Περασες το τεστ.Πες τώρα την άποψη σου για τα καλώδια.
-Μεγαλη διαφορά ως μια κατηγορία τιμής και ύστερα πληρώνεις πολλά για ν' ακούσεις λίγα.
Μήπως τελικά το παρακανα γι αυτό δεν λειτουργεί το wi-fi ύστερα από την εγκατάσταση;
Πριν από λίγο έφυγε ο τεχνικος που εγκατέστησε την οπτική ίνα.
Με το που μπήκε άρχισε να περιεργάζεται το σύστημα.
-Sportsman;
-Ναι και τέως ηχολήπτης.Εχω Wharfedale Evo 4.4.
-Μηπως είσαι ο @Acherontas;
-Οχι.
-Τι ακούς;
-Βινύλιο και cd.
-Μουσικη;
-Κυριως Progressive.
-Νεος(39)και Streaming όχι;
-Δεν παίζει.
-Απο "παντόφλα" πως πας;
-Δεν έχω πρόβλημα λόγω του βαθμού συμμετοχής μου στο hobby.
-Καθησε στην θέση ακρόασης.Θα παίξω Progressive προσθέτοντας και αφαιρώντας μια βάση κι εσύ θα μου πεις αν και τι παρατηρείς.
-Παρατηρω πως καθάρισε κι έσφιξε το μπασσο.
-Περασες το τεστ.Πες τώρα την άποψη σου για τα καλώδια.
-Μεγαλη διαφορά ως μια κατηγορία τιμής και ύστερα πληρώνεις πολλά για ν' ακούσεις λίγα.
Μήπως τελικά το παρακανα γι αυτό δεν λειτουργεί το wi-fi ύστερα από την εγκατάσταση;
Εχοντας καλύτερα αυτιά από τον τεχνικό,έπιασες όλες τις βελτιωσεις και όχι μόνο αυτήν στο μπασσο.Άκουσα και γω πριν λίγο μια βάση στον Θρήσκο ( δεν ξέρω αν ήταν η ίδια που άκουσε ο τεχνικός, μάλλον η ίδια ήταν) και όντως κάνει διαφορά.
Όπως ακριβώς τα είπε ο τεχνικός.. πως γίνεται αυτό δεν μπορώ να καταλάβω !
Και να πεις ότι έχει βάρος ;; πούπουλο είναι!
Την έβγαζε και την έβαζε πάνω στο "πολυμηχάνημα" της ATC.
Πέρα από αυτό, ο τελικός της ATC ζητάει απεγνωσμένα τα ηχεία του.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.