Haagenti
AVClub Fanatic
Όχι καλά θυμάσαι. Είναι πολύ καλύτερο από το Get Ready που είναι κάπως λεπτόηχο.Σπυρε αν δεν κάνω λάθος,εκτός από δισκαρα,νομίζω ότι έχει και τρομερή εγγραφή.
Θυμάμαι λάθος??
Όχι καλά θυμάσαι. Είναι πολύ καλύτερο από το Get Ready που είναι κάπως λεπτόηχο.Σπυρε αν δεν κάνω λάθος,εκτός από δισκαρα,νομίζω ότι έχει και τρομερή εγγραφή.
Θυμάμαι λάθος??
Γενικά οι naga έχουν πολύ καλές γεννήτριες αλλά κοίτα τι ακίδα παίρνεις σήμερα στα 350€ γιατί έχω 1-2 χρόνια που δεν κοιτάω τιμές πιαΤο ξέρω αυτό απλά έλεγα μηπως δοκιμάσω καμία άλλη εταιρία πχ Denon nagaoka Hana ξέρω γω
Απλά δεν κατέχω γρι από δαυτα ...δεν ξέρω πχ σε τι υπερτερεί μια εμσι από μια εμεμ ...επίσης εμσι έχει 2 κατηγορίες highkai low output ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Χράτσα χρούτσα σαν το χούφταλο που ήθελε να φάει την Κοντού στα νιάτα της ;;;Με την γλώσσα,με την γλώσσα ρε και ότι προλάβουμε![]()
Μόνο κάπως;;;Όχι καλά θυμάσαι. Είναι πολύ καλύτερο από το Get Ready που είναι κάπως λεπτόηχο.
Βασικά είναι και προβολικό ψηλά. Πάντως με τη βάση που έφτιαξα συμμορφώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Αν θες το πιστεύεις.Μόνο κάπως;;;
Αυτό ακούνε αυτοί που μας έχουν φάει τα συκώτια να βάλουμε 3-4 subs...
Πολύ ακριβή
Είπε μαξ 350€
Το ξέρω αυτό απλά έλεγα μηπως δοκιμάσω καμία άλλη εταιρία πχ Denon nagaoka Hana ξέρω γω
Απλά δεν κατέχω γρι από δαυτα ...δεν ξέρω πχ σε τι υπερτερεί μια εμσι από μια εμεμ ...επίσης εμσι έχει 2 κατηγορίες highkai low output ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.