Το chat του δικάναλου

Το ξέρω αυτό απλά έλεγα μηπως δοκιμάσω καμία άλλη εταιρία πχ Denon nagaoka Hana ξέρω γω
Απλά δεν κατέχω γρι από δαυτα ...δεν ξέρω πχ σε τι υπερτερεί μια εμσι από μια εμεμ ...επίσης εμσι έχει 2 κατηγορίες highkai low output ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Γενικά οι naga έχουν πολύ καλές γεννήτριες αλλά κοίτα τι ακίδα παίρνεις σήμερα στα 350€ γιατί έχω 1-2 χρόνια που δεν κοιτάω τιμές πια

Μόνο κάπως;;;

Αυτό ακούνε αυτοί που μας έχουν φάει τα συκώτια να βάλουμε 3-4 subs...
Βασικά είναι και προβολικό ψηλά. Πάντως με τη βάση που έφτιαξα συμμορφώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Αν θες το πιστεύεις.

• Like
Reactions: vlad66
Πολύ ακριβή
Είπε μαξ 350€

Δεν ειναι πολυ πιο ακριβη. Εδω την βρισκεις και κατω απο 400

Εδω στα 399. απο εδω ψωνιζα εγω

Εδω με 350 ! Συν τα μεταφορικα βεβαια

• Like
Reactions: vlad66
Το ξέρω αυτό απλά έλεγα μηπως δοκιμάσω καμία άλλη εταιρία πχ Denon nagaoka Hana ξέρω γω
Απλά δεν κατέχω γρι από δαυτα ...δεν ξέρω πχ σε τι υπερτερεί μια εμσι από μια εμεμ ...επίσης εμσι έχει 2 κατηγορίες highkai low output ...

Ερώτηση ...πικάπ έχω ένα project debut pro με
Phono ifi zen 3 mm καi mc
Φοράει μια ortofon 2m blue την οποία την έχω από το προηγουμενο πικάπ και σιγά σιγά θέλει αλλαγή
Προτείνετε μου καμία mc σε λογικά χρήματα εως Μαξ 350 ευρώ . Η να παραμείνω σε mm και αν ναι πάλι προτείνετε μου κάποια ...
Ευχαριστώ

Υποκειμενικά smoothie για κάποιους all time classic ,τι να πω .. φοβάμαι να εκφραστώ πλέον..
Goldring 1012 .
Τα δικά μου αυτιά , οι δικές μου ακουστικές εκτιμήσεις που συμφωνούν με όσους την είχαν Ή την άκουσαν την κατατάσσουν στις πολύ μουσικές MM κεφαλές.

Στο D bay την βλέπω εκεί γύρω.

Και πάλι το τονίζω ότι από την σειρά 1000ς που αγόρασα πριν 3 δεκαετίες μέχρι την 1042 όλες οι 'αδελφές' έχουν για μένα καλή περιγραφή με 'ζεστό' ήχο, διαφορετικό απ' αυτήν που έχεις .
Αν μπορείς να πας στην 1042 μπορεί και να 'μείνεις' εκεί.

Αυτό άκουσα όπου και να την άκουσα.

Επειδή οι κεφαλές δεν 'δοκιμάζονται' άκουσε την στον αντιπρόσωπο.

Υποκειμενικά smoothie για κάποιους all time classic ,τι να πω .. φοβάμαι να εκφραστώ πλέον..
Goldring 1012 .
Τα δικά μου αυτιά , οι δικές μου ακουστικές εκτιμήσεις που συμφωνούν με όσους την είχαν Ή την άκουσαν την κατατάσσουν στις πολύ μουσικές MM κεφαλές.

Και πάλι το τονίζω ότι από την σειρά 1000ς που αγόρασα πριν 3 δεκαετίες μέχρι την 1042 όλες οι 'αδελφές' έχουν για μένα καλή περιγραφή με 'ζεστό' ήχο, διαφορετικό απ' αυτήν που έχεις .

GOLDRING G1042 1994 £135
One of the best MMs going, with sweet and extended treble and punchy, muscular bass.

Το verdict του περιοδικού Hi Fi World ,του μοναδικού εντύπου στον χώρο που δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε ένα μηνιαίο τεύχος χωρίς αναφορά στα αναλογικά.
Το 'διαφήμιζε' απ' τον Χειμώνα του '92 που βγήκε ότι είναι το μόνο περιοδικό που πιστεύει στον αναλογικό Ήχο και από αυτό ξεκίνησαν τα renewing Gerrard/Lencos/Thorens.
Κρατάω όλα τα τεύχη και των 4 Βρετανικών για τις δισκογραφίες κυρίως.

Να συμπληρώσω ότι η ATC ζητάει ενίσχυση τουλαΣΤΙχον 70-80 βατ,ο Τζιμίσκουλας ορκίζεται ότι 35 βατ φτάνουν και περισσεύουν.

Ποια 35 βρε;
60-70Watt παίρνω τώρα με τις KT120.
Αλλά και με 2x50W με δυό ντουζίνες σε τάξη Α μια χαρά παίζουν αν ακούς σε εντάσεις <95db

• Like
Reactions: mdvq
Goldring 1012 .

Αυτή λες ?

• Like
Reactions: westsound
Ναι δυστυχώς στην Ελλάδα ειναι πολυ υψηλές οι τιμές.

Εγω προσφατα πηρα μια βελονα 1022 που χρειαζόμουν για μια γεννήτρια goldring που είχα και πραγματικα ειναι πολυ πολυ καλή.

Από εδώ μπορείς να τη βρεις στο όριο του ποσού που έθεσες της 1022 που ειναι λιγο καλύτερη απο τη 1012.

• Like
Reactions: bujinkan
Τα αίματα δεν θα ανάψουν απλά,θα κυλήσουν άφθονα 😁.
Όποιου δεν του αρέσει η εισαγωγή του I can't get enough και ποιος δεν χόρεψε το ready for love με γκομενιτσα στα νιάτα του,είναι άξιος της τύχης του 😝😀
επειδή αναφέρθηκε
1. εξαιρετική εισαγωγή, και εννοείται όλος (δεν πετάς τίποτα) ο ιστορικός δίσκος.
2. Ηχογράφηση, πολύ καλή για τα δεδομένα
3. Το can't get enough ήταν το πρώτο κομμάτι που έπαιξα ζωντανά πίσω στο 1976. Πολλά κομμάτια από τον δίσκο τα παίζαμε σε ντισκοτέκ τότε και τα χόρευαν κανονικότατα

Άσχετα με το τι λέει ο χούλιγκαν ο Α, το ready for love χορεύτηκε κατά κόρον ως slow στην εποχή που ήμασταν έφηβοι ...

Γενικά την προτίμηση των αγοριών συγκέντρωναν πολύ αργά και μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια ... για ευνόητους λόγους :love:

Πχ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αν ο Ντύλαν έβλεπε πως κατέληξε το κομμάτι θα έκοβε το άθλιο μουστάκι που είχε αφήσει εκείνη την εποχή ....

• Like
Reactions: mdvq and Th.ARvan
Άσχετα με το τι λέει ο χούλιγκαν ο Α, το ready for love χορεύτηκε κατά κόρον ως slow στην εποχή που ήμασταν έφηβοι ...

Γενικά την προτίμηση των αγοριών συγκέντρωναν πολύ αργά και μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια ... για ευνόητους λόγους :love:

Πχ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αν ο Ντύλαν έβλεπε πως κατέληξε το κομμάτι θα έκοβε το άθλιο μουστάκι που είχε αφήσει εκείνη την εποχή ....
Βρε ναύαρχε, το bad co βγήκε το 74, και ήμουνα δεν ήμουνα 17

εσύ σε ποιά teens το χόρευες?